Jump to content
GIGN Forum

Filma "the Mist"


tipa elvis
 Share

Recommended Posts

Izstastisu savu stastu :!|

Tatad vienreiz kaut kur ziema izdoamju aizbraukt uz kino Filma saucas The mist

Nu samaksaju kaut kur 5 ls un gaju tik sktities. Filma tjipa sausmene. Nu filma pec butibas interesanta tiri piri dazi mirkli pat baisigi :) un jau filmas beigas viens dzekins izdoama tjipa aizbraukt no tas miglas ara un kad beidzas benzins vinjs apsauj visus kas bija masina ta skaita savu bernu nu itka lai paglabtu no tas miglas jo migla bija briesmoni un izradas ja vinjs butu pagaidijis vel 1 min vinjs butu ticis ara no miglas. Ta nu man si filma neparak sajusminaja jo beigas bija totali tizlas.Un aigaju vien majas bez naudas :D . Tiem kam patik stulbas beigas drosi nakat uz so filmu ;D

Link to comment
Share on other sites

lai arī rakstība - gramatika utt utjpr. nav gluži katastrROFLĀLa (nu labi, ir), šis ir viens no stulbākajiem topikiem, kādu es savā mūžā esmu redzējis. wow, vienkārši wow. man burtiski trūkst vārdu.

Link to comment
Share on other sites

respektabli debīls topiks. Viennozīmīgi.

Atceroties vecās komentētājdienas jāpakomentē čalis

--

Izstastisu savu stastu :!| (ko nozīmē TĀDS smailijs?)

Tatad vienreiz kaut kur (kaut kur? nezini kur? daudz dzēri?) ziema izdoamju (izskaitiet cik taustiņu ir starp "o" un "a") aizbraukt uz kino (šeit laikam vajadzēja punktu) Filma saucas The mist

Nu samaksaju kaut kur (Tev nav problēmu?) 5 ls un gaju tik sktities. Filma tjipa sausmene. Nu filma pec butibas interesanta tiri piri (tiri piri?) dazi mirkli pat baisigi :) un jau filmas beigas (detalizētākā filmas satura analīze EVER - mēs JAU nokļuvām pie beigām) viens dzekins izdoama (Tev laikam neviens nav pateicis, ka "o" dažreiz rakstās bez "a") tjipa aizbraukt no (nu re - labāk) tas miglas ara un kad beidzas benzins vinjs apsauj visus (lai dabūtu benzīnu) kas bija masina ta skaita savu bernu (wtf? kas bija mašīna, tā skaita savu bērnu?) nu itka lai paglabtu no tas miglas (IT KĀ? tas džeks šaujot savu bērnu nebija drošs kāpēc viņš ir jāšauj?) jo migla bija briesmoni un izradas ja vinjs butu pagaidijis vel 1 min vinjs butu ticis ara no miglas. Ta nu man si filma neparak sajusminaja (komēdijas sajūsmina nevis "tjipa sausmenes") jo beigas bija totali tizlas.Un aigaju vien majas bez naudas :D (ir reizes, kad tu pēc filmas dabū naudu atpakaļ?) . Tiem kam patik stulbas beigas drosi nakat uz so filmu ;D (nākat UZ KURIENI? tu viņu skatījies KAUT KUR, pie tam vēl ziemā)

--

pakomentējot es dažbrīd gribēju uzsprāgt no tā stulbuma, kas vēdī no šī posta :)

tavam intelektam čalīt, šī filma viennozīmīgi nav domāta. Ej paskaties kaut kādus fast and furious vai kādu Bena Stillera filmu.

Link to comment
Share on other sites

btw filma tiešām bija laba. bet macho komentāri + topika autora kreatīvs vēl labāki. skaidrs, ka "tipa elvis" nav daudz gadu. taču es vēlos lai tu turpinātu, nenokar degunu. BET PAR SPOILOŠANU GAN AR MIETU. vismaz padomā par citiem cilvēkiem pirms tu sāc kaut ko rakstīt ok?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...