Jump to content
GIGN Forum

Serveris Normali Nojajies

SchWarZ ;)
 Share

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

kāds nezin, kur stīmam glabājās screenshoti ? savādāk man ir tikai viena f`cking bilde no prinscreena.

Visiem pēkšņi nomainās niki, uztaisās aliasi, kas saka, lai iet spēlēt, nobindojas automātisks walk, tad vēl paspīdēja rindiņa, kur Dr. Pain nomaina rcon_password. Ticu, ka tas nebija viņš, kā arī ticu, ka tie nebija kso. Kādam nav, ko darīt.

post-727-1215778912_thumb.png

Ar KSO tam nav pilnīgi nekāda sakara, bet tas daunis, kas to ir darījis, ļoti labi pārzin gan GIGN, gan, droši vien, KSO. Kā jau dažs labs ieminējās, nāk prātā Hivemind vai vēl kāds no dauņiem. IP ir zināma, gan jau kaut kā atradīsim vainīgo, un tad lai žēlīgi viņam augstākie spēki.

Par cik serverī IZŅĒMA ārā hltv uz to brīdi es pastāstīšu kas notika

Vispirms visus noslayoja tad izmeta no servera un nomainiija niku TAD bija visaadas huinas uzbindotas uz W pogu un visu laiku kaads slayoja VISUS !!!! tad vienu briidi mani ar kaadu citu bet muus 2vus aizmeta uz kso serveri peec tam visu laiku slayoja :)

šobrīd visiem tiek pamatīgi čakrēts configs. sens 100, skaņa tāda, ka var dzirdēt otrā bāzē bez maz vai. katru roundu kas cits. kādam tiek tiešām nav, ko darīt. visticamāk, ka viņš šobrīd lasa šo topiku un gardi smejas. lai jau papriecājas kādu laiku.

Kā jau teicu, mans variants ir h!veminds, pieņemu, ka viņam vēljoprojām vēl ir naids uz mani, kurš gan cits mainītu tieši manu niku uz chiiteris. Ak jā, spēlēju ar niku bikl.

EDITS: Pein? Lol?

Edited by el_Moerto

Labi labi, esmu mazliet par daudz iedzēris un gribēju mazliet pajokoties, atvainojos visiem kam sagādāju sirdssāpes.

Hmm, Peins nepieļautu tādas gramatikas kļūdas un nerakstītu bez bolda. Tas sāk norādīt uz Haivmainda zagto paroļu datubāzi. Neticu, ka šo rakstījis Peins.

Tur jau nu točna kāds spēlējās ar nemirstīgajiem, jo cik zinu tad šitos visus prikolus agrāk nemirstīgie bieži darīja, protams, ar mēru :)

Šinī gadījumā upuris laikam ir Peins :)

P.S. serverī joprojām valda haoss?

Edited by m3rsy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...