minds Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 vere da fak ir admini? no riita neviena nav un man teica ka adminu ir pietiekami .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Esmu klāt. Vakar arī biju ap šo laiku. Saspringta nedēļa un nedēļas nogale, kāzas, bēres & sh!t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Strādā,atpūšas,guļ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 **_SKORPIONS_** ar pilnu paku tagad rauj valjaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) ar pilnu paku tagad rauj valjaa Un pirms tam vзl kaut kвds dюeks ar niku Respect^Nike (nu vai kaut kв tв), arо rвva ar kфdiem! Edited July 11, 2008 by cr3w Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Ja nav admini, raksti čīteru topikā, nevis te sāc raudi, ka nedod acc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 (edited) ja es ierakstiishu tad jau vinjiem uzreiz nav bans, jagaida ilgu laiku kameer kaads admins ierodas =[ Edited July 11, 2008 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Meibī strādā? Nu vismaz izliekās, ka strādā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 no riita neviena nav un man teica ka adminu ir pietiekami .... tjipa parak gudrais ne ? adm gulj no ritiem un nejau tu teiksi ko darit ar savu forsho majienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 mind tev tak tikai japierego nicks un tev iedos access Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Viņš nevar pārskaitīt, jo viņam nav pases un mamma negrib pārskaitīt naudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 peedeejaa laikaa man nets ir vienkaarsha kaka...ping 100-400, ar ko nav iespeejams paspeeleet. tad nu meegjinu nokjert briidi kad pings normaals(saliidzinoshi)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 a blje no riitiem nav vajadziigi admini? no riitiem jau nenaak chiiteri serverii, jo vinji zin ka nav admini, tas nebuus godiigi pret parastjaiem speletajiem, vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 admini nav nekaadi roboti, kas var nodroshinaat 24/7... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 worms varētu sačinīt busteri, tas būtu labs risinājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 es ar gaidu busteri, kā to noņēma tā viss prieks pazuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Nu parasti sanāk tā ka mēs ar mindu spēlejam no rīta serverī un pienak daudz 4iiteru bet nekā mēs nevaram izdarīt.Admini ienāk ap kādiem 10 11 dienā un nekā nevar izdarīt un vnk rezultatu ēd nost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 ..tāpēc labāk turpiniet dot mājienus, ka jums abiem derētu piešķirt attiecīgo pieeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaryII Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 A kapeec to basteri nonjeema ? Basters arii TF2 serverim nodereetu Taa jau bija efektiiga aizsardziiba tipa admins 24/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 a vot bļiņ paņem un palasi jaunumus. mind. vinmēr ir bijis kāds, kam kautkas nepatīk ar adminiem un vienmēr viņš tiek pasūtīts dirst. nezuskatu, ka adminiem ir jāattaisnojas. it īpaši tevis priekšā. no pieteikuma tavs teksts ''reg niks nav, ja dabuushu acc tad tikai pirkshu'' kickass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiba Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 lol, bļē nevis busteris, bet basters . Es nezizinu kur tik smiekliigi var pateikt. ejaaat nahuj bledj basteri nevajag basteri BITCH NAHUJ JEEBAAl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 tu vispār zini par ko iet runa? Buster ir aizsardzības programa, ar ko ir grūtāk piekļūt CS`am ar čītiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiba Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Jaa bļāģ nahuj es zinu kas ir Busteris. BET tas čalis nesaka busteris viņš saka basteris jēēēbāāl nahuj, cik smieklīgi izklausas. Muhamed tu nahuj pats nezini, kas ir busteris. Bļāāģ tā ir anti-čīt programma, kas neļauj lietot palīgierīces @ GIGN ( tagad vairs nē, jo nahuj noņema. slava bogu noņēma savādāk visādas problēmas) Un var noņemt skrīnu, kas uploadojas uz gign ftp bilžu servera. A nevis nahuj kkada programma ar ko nevar ieslēgt cs`u ar čītiem. Pohuj paņem cd-hack, buster, ieslēdz cs, ieej kkāda ļēvajā serverī un redzēsi, ka nekas nav. BTW, JĀĀ ES ZINU PAR KO IET RUNA, TU TIK IEMĀCIES LASĪT. ĀMEN! psc, Tu esi vnk cirvis, tu pilnīgi visur drukā iekšā, tur kur vajag, nevajag. Vai nu tev ir 100% warn, vai arī Tu esi šitais Jurko zem feik-nika, kam šajā forumā noteikumu nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 oi sorry bikiņ sajaucu. btw sorry nepaskatijos 2lapā aukšējos topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now