FaCe Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Sakiet + un - šim telefonam. Taisos pirkt, izskatās tīri forš telefons. Ko jūs sakat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Sarunu laikaa akumulators tikai 6h tur,nu padomaa kartigaak pirms perc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 OMG man nevajag lai telefons tur mēnesi Nu kādām 5 dienām ietu. Kas tu domā man baigā proba uzlādēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Dizains jav smuks! Bet rēķinies ar to kad tur nebus tik daudz iespeju ka Sony ericson.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 draugam ir.. ja daudz dziesmu sabaazh iekshaa vins saak glukot bet viss parejais ir ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 (edited) Bet rēķinies ar to kad tur nebus tik daudz iespeju ka Sony ericson.. 1kārt sony ericson sucks un kas tad sony ericson vairak neka nokia? Adik man tētim ar nokia un viņam gļuko citreiz telefons, jo daudz dziesmas. Edited July 10, 2008 by FaCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 Da mlje cik cilvēku tik viedokli Labna vakarā izlemšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Nezinu, tavā vietā šādu telefonu neņemtu, vismaz man visa uzticība Xpress Music telefoniem pazuda pāris stundu laikā. Tika uz vienu momentu iegādāts Nokia 5310 [praktiski tāds pats kā tavs 5610, tikai neatbīdāms]. Varbūt man tika kaut kāds mistisks brāķis or somethin', bet zvanot viņam gļukoja skaļrunis, otrā galā viss ik pa laikam sāka čarkstēt un mani dzirdēt nebija iespējams, kad klausījos mūziku, pēc tam viņu izslēdzu un staigāju tālāk, mani nebija iespējams sazvanīt līdz brīdim, kad telefonu izslēdzu & atkal ieslēdzu. Pie tam arī priekš ūberkrutā mūzikas telefona skaņas kvalitāte un skaļums bija vienkārši smieklīgi, tāpat arī kamera, kuras kvalitāti pārsita pat mana vecā Motorolla V3i. Telefonu atdevu mazajai māsai, lai priecājas, pats iegādājos 6300, un teikšu godīgi - ļoti labs aparāts. Laba bača, skaņa, kamera, pietiekoši daudz visādu navarotu un tajā pašā ērts, praktisks un izturīgs. Nu skaties pats, lai veicas katrā ziņā ar iegādi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 (edited) Tas ir pilnīgi normāls rādītājs, nesatraucies. Anyway tas nemaina faktu, ka telefons sūds. Tas, kurš teica, ka Sony Ericsson sucks ir muļķis. Un tas, kurš teica, ka iekš Nokia ir vairāk fīčas ir tāds pats. Ja sabāž PILNU atmiņas karti, tad saprotams, ka telefons paliks bremzīgs un gļukains. Tāpat kā ar datora cieto disku. Tavā vietā izvēlētos kādu SE W sērijas tālruni. Nokia Xpress Music sērija ir diezgan garām un šis konkrētais tālruņa modelis (5610) noteikti nav tas labākais lēmums. Ja baigi gribās k-ko no Nokia XM tad jau labāk ņem 5310. P.S. Sony Ericsson W sērija uuber alles! edit: +1 par 6300. Viens no labākajiem price/performance Nokia ražojumiem. Edited July 10, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 Nu nezinu jūs mani apbēdinat ar saviem uzskatiem Tagad pasūtiju, nez cerams ka būs labs A kāds nezin, ja nu kas vai var aizsūtīt telefonu atpakaļ? TVNET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Tagad pasūtiju, nez cerams ka būs labs A kāds nezin, ja nu kas vai var aizsūtīt telefonu atpakaļ? TVNET nevar gan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Viss šis topiks izskatas pēc krāna garināšanas , ķip chalis prasa vai ir vert pirkt, visi to telefonu nosauc par sudu, bet tu jau esi pasutijis Priekš kam tad tev mūsu atbildes vajag? Postus vāc vai garini krānu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Nu un ja iepriekš minētie argumenti viņu nepārliecināja neņemt to telefonu, kas tad? Un miedziņ Priekš kam tad tev mūsu atbildes vajag? Tavu atbildi jau nu noteikti viņam nevajadzēja, tad man jājautā Tev pašam pēc taviem vārdiem, postus vāc vai garini krānu? Par tēmu. Pats esmu nokias fans un nespēju pāriet us SE, vai tās ir asociācijas ar brendu vai, kas, bet jā pēdējajā laikā izskatās, ka Nokiai ar to kvalitāti sūdīgi pašam N76 un ir brīžiem gļuki - pa retam, kad kāds zvana, tad uzkarās un vibrē vislaik kā arī nelasa ik pa laikam simkarti. Runājot tieši par šo modeli, paziņa nav sūdzējies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Jā var, pircējam ir tiesības 14 dienu laikā atgriez preci e-veikalam saņemot par to samāksāto naudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 lol, SE vienmēr ir bijuši labi telefoni. Nokijām arī nav ne vainas, tikai tur ir noteikti jāpiemaksā par brendu. Pagaidām tāda nelaime, par laimi, vēl nav pielipusi SE. Ezīt, Tev noteikti bija brāķis, varēji vnk sūtīt uz garantiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) Pam param, enīvei tas tiešām varēja būt brāķis, bet līdz garantijai man tur nekas gudrs nespīdēja, jo telefonu iepirku Itālijā, kamēr Latvijā vēl tādi bija pieejami tikai kā maketi. Nu bet paļubomu skaņa viņiem tik tiešām nav no labākajām un par Xpress Music šos abus modeļus nosaukt nevaru nu nekādīgi. Nu tas tā. EDIT* FaCe, nevis 'ir', bet 'bija'. Edited July 11, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 (edited) Eziic tev 100% brāķis, nu redzēs, ja būs slikts aizsutīšu atpaakaļ! EDIT: Un kāds tolks ir no postu krāšanas? Tas ka nomainās uzraksts? Lool Edited July 11, 2008 by FaCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) Kaut kur lasīju par Nokia 5310. Vairākiem bija tādi problēma kā tev,ezītt - kamera bija sūdīga, čarkstēja skaļrunis, muzikas atskaņotājs bija kluss. Karoč viņi atrada arī risināju - apgreidoja telefonu uz jaunāku versiju.. No kaut kādas V3 versijas uz kaut kādu V5. Ieteiktu pamēģināt apgreidot ( ja tev viņam ir USB kabelis, un tev tas telefons atrodas kaut kur tuvumā ) Sorry,ja iegāju offtopic'ā. Edited July 11, 2008 by Dante594 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 Dante varētu pateikt ko tieši jainstalē? Tas taču ir arī liels risks, ja tu kautko sačakarē Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 nu ja tu perc ka skaistu mantiju tad etlefons savu attaisnos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) Te ir pamācība - http://europe.nokia.com/A4579163 kā uzstādīt jaunāko programmatūru. Edited July 11, 2008 by Dante594 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 http://europe.nokia.com/A4579163 kā uzstādīt jaunāko programmatūru. TNQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now