Jump to content
GIGN Forum

Nelly^


Invincible
 Share

Recommended Posts

  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kas tur good mens vai sas man teica, ka neticas, ka jimbuga kso ar čītiem spēlējis varu iepriecināt, ka viņš spēlēja, pats man teica un domāju, ka te arī to nenoliegs, bet ne jau par viņu ir runa šeit, demo ir redzams wh, aizdomas jau bija sen, pat nepaspēju ieraudzīt(pēc jaunākajiem papu teicieniem walk'u ar dj austiņām varot dzirdēt - jē rait :muahaha: ) un bombī, ja es nekļūdos, tad šis ir īstais cpl mill kur nellys arī bombija kā zinādams - weekly-cs.gign.lv-0807011905-de_cpl_mill.zip .

Link to comment
Share on other sites

Invincible, a ti smotrju tut na vseh kataesh,zopu lizesh FAUNDERAM,na prostih adminov bo4ki katish.Tebje naverno nadoelo tut igratj ili ti takim sposobom ho4esh sebe ACC zapolu4itj???!!! Nado zajti v razdel (TIESIBAS) mozet tam uze new post s tvoej storoni na votemap, ban ili daze IMUNITET! Nelly^ tebje ne mal4ishka tupogolovij, a normalnij muzik s golovoj. Daze esli on begaet s WH , on hotjabi sledit za porjadkom na servere v otli4iee ot tebja govnjuka kotorij tolko stu4it i portit otmasferu GIGNa.

P.S. sna4alo SnOOp, teperj Nelly^, kto sledujussh4ij? ja dumaju nado izbavljatsa ot parazita, kotorij zavelsa u nas v ogorode! :kill:

Link to comment
Share on other sites

aj man jau zajebal BLJED kas juus esat kautaadi dauni ble, ko juus man vispaar shinii topikaa burziijat virsuu, es nododu chiiteri juus nahuj man ble parmetat kautkaadus nodariijumus adminiem. Tagad tjipa es esmu vainiigs? macho nahuj tu uzreiz maini savas domas, topikaa uzraksti ka janjem sn00pam gags nost a peectam maini domas. kautkaads divkosis esi? aj pizdu juus visus ble. forshi admini jums te, chiiteri; veel aaksti beztolkaa izmanto pravas pret speleetaaajiem, UN MAN IR POHUJ VAI TAS IR SLAPS AR 0 DMG VAI KIKS, BET VINJA RIICIIBA NEBIJA VIETAA. Tiksimies serverii.

chauchau - ej ble pakaujies ar urlaam varoni, vai labaak teiktu spraagoni.

Zloy kam es laizu zhopu? simt gadi man te vaig kautkaadas tiesiibas, man pat nav reg niks. stulbai paraziit.

Zinaat taadu dzeerienu - Adios amigos motherfuckers?

Edited by Invincible
Link to comment
Share on other sites

:khehehe:

Invincible ir stulbs, bet par ko viņam banu? Par to, ka pieķer adminu čītojot? Pats vispār saprati kādu lažu tu tur nolaidi par to, ka tas jau nekas, ka Nelly čīto, galvenais, ka seko līdzi, lai būtu kārtība. OMFG! :blelohs:

Link to comment
Share on other sites

Taka dazi saka ,ka nav tatad es uzrakstishu par daziem labiem momentiem.

7:30 - Labs rounds var redzet labu [] .) Kr4 paverojiet es lienu ara vina lien ieksha pat nenonshaujot FF uz kuru jau shava. ( Kapec vina lida ieksha ja jau saka shaut ? )

10:50 - Nekada skana nav nekas tur nenotikas ,bet Nelly^ tur skatijos jo dzeks lida ara ,bet liela darbina notikas blakus ^^

14:56 - Tieshi izlida ara kad vairs netemaja WTF anuja [] !!! .D

15:26 - Ka zinaja ka pa turieni lidis ara ? O_O

20:34 - Ble tur tak [] ir. Neviena cita stura nelupija ,bet shaja baigi gribejas paskatities ^^

Citi roundi ir ar [] ,bet citi nav ,bet tapat BANNED vajag .) ja tikai nav nobanots .)

Edited by KlumpaHLTV
Link to comment
Share on other sites

:khehehe:

Shitam es arii nepiekritu,nu tas ir galigs chau! :slap: Kada sakaaraa inv banu,par to ka vinsh nokjer ADMINU ar staazhu chitojot? :pizdiblee: Tas ka vinsh te dirshas ar citiem,tas jau ir cits jautajums,bet nu shajaa gadijumaa uzskatu ka Sn00p flagi butu jaapgraiza un Nelly jalikvidee visumaa! :axe: Lai Nelly samaksaa 10Ls un spelee talaak,tikai bez access...Noteikumi skjiet visiem ir 1ni! :pizdiblee:

Link to comment
Share on other sites

negribas, velreiz skatities demku, bet mans miļakais moments, kkur uz beigam, pec tam, kad atkal ierubija 4itus! Ķip liek c4 no CT bazes skrien un viņš ķip to dzirdeja un parstaja likt, pec tam aizmeta HE un izlida ara, bet uzreiz neshava(wtf? reakcija bremze? vai vnk domaja, ka chalis atrodas maja XD)! Varetu, kads pateikt, kas tas par raundu!

EDIT: Zinu, ka nesakarigi teicu, bet ceru sapratat, par kuru raundu runaju!

Edited by Miedzinjsh
Link to comment
Share on other sites

nu tad skaidrs. ir viņam wh - jo es skatījos bez wh un bija baigi aizdomīgi, bet nevarēju jau zināt uz ko caur sienu šis skatās - man wh biš gļuko.

iečekošu vēl worma momentu, lai gan te jau tāpat viss skaidrs.

Link to comment
Share on other sites

Man patika, tad kad tikko iegaaja serverii ( nu ar to freefrag ). Pa augshu iet chalis - aizsleepjas aiz kastes, aiziet - izlien araa. Lol, bet vinjsh taa pat atgriezaas :D

Bija veel viens forshs moments uziet pa trepeem ct spotaa, redz, ka Inv ir aiz sienas, nu neko gaidam...

Peec tam kad tuliit izliidiis tad pilniigi velk teemekli uz []. Lol, tos momentus nebiju ieveerojis.

KAROCHE - J@SNO! ^_^

Link to comment
Share on other sites

nehochetsja v eto veritj, no admin kotorogo gde to libo videli, nevazhno na kakom servere s [] eto uzhe ne admin, i eto otnositsja ko vsem tem kogo banili i t.d v tom chisle i k Jimbuge hotj ja ego i znaju neploho eto ego ne osvobazhdajet ot kakih libo objazatelstv i somnenij chto chel inogda igrajet s wh.. WH eto zaraza i kto s nim kogda to igral, objazatelno budet ego ispolzavatj so vremenjem.. lichno mojo mnenije chto po etomu povodu nado predprinimatj kakije libo meri.. :whistling::slap: protiv nelly nichego lichnogo no esli rebjata utverzhdajut chto wh, v nashih rjadah takije admini ne nuzhni;) a Inv. osuzhdatj nechigo eto horosho chto estj i takije kto sledit ne tolka za obichnimi playerami no i adminami ;):blink:

Link to comment
Share on other sites

Nah mani pīt iekšā par fakino kso banu? Iegaāju ar čitiem jo man ZB fakin admini kuri tur čitoja!!! Biju dzēris un izbesījies izdomāju,ka tas serveris man nav vajadzīgs un norāvu banu!!! So what? Kas es slikti gign serverī uzturu kārtību? Par manu adminēšanu ir bijušas tikai pāris sūdzības. Cik saprotu sye gribi, lai man noņem gignā admin statusu? Ok ja papas izlems, tad ok. Tik par vienu labu adminu GIGN serverī būs mazāk.

Edited by JimBugA
Link to comment
Share on other sites

Eh, kā čalim patīk dirst. :)

Sevis attaisnošanai izdomā vecos labos stāstus par čītojošiem adminiem. Nožēlojami.

Man personīgi gan interesē, lai manā serverī nav admini, kas čītojuši citā +/- labi zināmā serverī. Ja kāds no KSO adminiem dabūtu banu GIGNā par čītiem, viņš KSO vairs nebūtu admins. Bet nu, tā jau tikai mana nostāja.

Un šis topiks ir par Nelly, kuram gan vajadzētu likvidēt admina akauntu un pārējās macho otrajā poustā aprakstītās ekstras - noteikumi visiem vienādi. Es pat teiktu, ka uz adminiem tas attiecas vēl vairāk kā uz citiem, jo tie tomēr ir tāda kā servera vizītkarte.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...