Kavacky Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 viss es nebraucu....Slabo, a, a, a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Worm, tev jau pohuj, tikai saki, lai šauj kājā, jo tā tāpat no titāna un nekas nenotiks + vēl tu jau esi klibs, sliktāk nebūs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 + vēl tu jau esi klibs, sliktāk nebūs Pa bitchiem kad futeni spelejam kaut kaa klibuci galigi neatgadinaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Es panemshu no darba lidzi metala detektoru, un uztaisiishu ieeju pirms kuras visus paarbaudiisu !!! Ja kaads pasakuma laika saaks lekties vai teelot emo, es pats vinju izrubishu un iemetiisu tuvakajaa mashinaa uz riigu Nopietni, shi nav pasakums tadiem cilvekiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 ta jau es uz metālu pīkstēšu kā traks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 please, mister robot, leave this planet alone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 12, 2008 Author Report Share Posted August 12, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 buushu uz visaam dienaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Tad tik saac gatavot cepumus un uzkodas pie alus. Kaut gan ir doma njemt arii Jack`u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (edited) cepumi vedina domas uz ko netiishi tiishaam pateiktu ir doma njemt Ballantines Edited August 13, 2008 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (edited) Nu es skjiet spiedishu tikai uz alu jeb ko Boys njems lidzi? P.s. Lai gana ja pa nakti auksts,janjem kaut ko speciigu Edited August 13, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 pasākuma dienā izdomāšu, ko ņemt. Kā jau goodmens saka, jāskatās, kāds laiks būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Neaizmirstiet pidzhammas un laaciishus. Vienaa topikaa redzeeju veelmi iegaadaaties pliisha peni, nu tad arii taadus njemiet liidzi, lai saldaaks miegs Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 būtu labi, ja vispār negulētu, bet zinot sevi, kas vienmēr pierijas pirmais... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Man bail - es nebraucu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Mums dot tev iemeslu baidīties vēl vairāk, ja neatbrauksi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Laikam man šis pasākums ies garām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Kā jau teicu, mani atlaida no darba... Būs kāds labs cilvēks, kurš aizdos 20ls? Atdošu 30ls septembra pirmajos datumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Pagājušajā reizē tas, ka nosauci vadītāju par cūku bļeģ tev izmaksāja 20Ls, a tagad no darba atlaida.... vot maukas! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Beefs LOL! Kā tad tas tā gadījās ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 (edited) Beefs Beef neatceros! Kad??? Vai tu te tagad lej? Bet jautājums par 20ls aktuāls! Edited August 15, 2008 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Labi labi, piespiedaat mani braukt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 (edited) JimBugA - lūdzu evidence! Beefs Bet jautājums par 20ls aktuāls! jimby___es_darba_nebusu.zip Edited August 15, 2008 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 haaaaaaa tad es vēl Elkorā strādāju Ņ em ārā pelikumu suka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Taaksh, es tagad vareetu oficiaali pazinjot ka uz mani ir uzmests kkaads laasts. Atceros kad gribeeju braukt uz tresho gign pasaakumu - sapisu potiiti un netiku. Uz cetruto arii veeleejos braukt - sapistu potiiti un netiku. Un tagad - njemu un sapishu potiiti. Tikai shoreiz es centiishos no visas sirds tikt. Chiniju elastiigaas saites un lieku shnjabja kompreses, gan aareejaas gan ieksheejaas. ^^ Naudu es ar domaaju dabuushu un viss buus kaariibaa. Peec paaris gadu izgaishanas, beidzot vareeshu ieraudziit visus vecos labos purnus un laimiigi iedzert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now