Outlawz Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 nu laikam jau biju kaut ko vairāk gaidījis (jo bija taču tāda eiforija). pēc gameplay movie spriežot viss tas pats, tikai 3d. značit paspēlēšu kamēr neapniks grindot. nav mans īstais lauciņš hacknslash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 (edited) līdzīga MU (lol) neviss pēc grafikas (lol) , bet pēc fičām. Edited July 12, 2008 by -pK_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 ir jau atvзlзtas finanses рim brоnumam, kas patiesоbв uzpeldзja diezgan negaidоti, jo, oficiвlajв forumв reмistrзtв, akaunta parole un niks ir jau man piemirsies. vadoties pзc blizzard sniegtajiem videoklipiem, iekrita acоs netоkamais barbars, kam нermeтa proporcijas ir nevisai izdevuрвs. faktiski, man viтр atgвdina kaut kвdu orku no wow, muskuпkalns uz оsвm kвjelзm. tas arо piedod nedaudz animзtu un ne tik reвlistisku iespaidu, atрнirоbв no Diablo2 smukuпa. arо videoklipa pirmais etaps lika nedaudz saрнobоt моmetni tвdв kв "omg, BC!" izteiksmз, jo, no visvisвdвm vietвm вrв lienoрie, monstri atgвdinвja Blood Castle izvвziju iekр Mu. vзl tika pieminзts, ka spзlз tagad bыsфt lielвka uzdevumu puse, tas ir, kaudze ar, citзju: "random quests". kvesti, protams, ir jauka lieta, bet ar vвrdu "random" man nekas labs prвtв neasociзjas. tоri kritika. lai nu kв, spзle bыs izdevusies un blizzard, bez рaubвm, neliks vilties. par tiem, kas te spзlз d2 neoriмinвlo un vзl plвno tвdв paрв garв turpinвt ar d3 - ata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Man nesen ienāca prātā ideja Es gribēju uzinstalēt savu d2, bet 1 no diskiem bija saskrāpēts un negāja. Nu es nokačāšu d2 no kāda trakera un izmantošu savu oriģinālo CD-keyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 tоri kritika. lai nu kв, spзle bыs izdevusies un blizzard, bez рaubвm, neliks vilties. par tiem, kas te spзlз d2 neoriмinвlo un vзl plвno tвdв paрв garв turpinвt ar d3 - ata. Jaa tavai kritikai ir savs punkts, bet nesalidzini ar suuda mu, jo gad iznaca d2, mu veel sedeja kaada korejiesha praatinja d2 bija un ir legenda, un ja 3 buus kaut kas ldzigs, tikai apsveicami, jo vecais divritens darbojas perfekti Link to comment Share on other sites More sharing options...
grishaaa Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 nu re, pagaja 3 gadi un driz bus beta cerams tiksu uz betu, iesaku atsvaidzinat sistema info pie beta profila ta esot lielaka iespejamiba tikt uz beta Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 (edited) Tikko ieskatīju vienu no live stream video - cik sapratu Diablo 3 ir family friendly. Efekti un animācija atgādina kaut kādu wow sūdu. Edited September 12, 2011 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
amols Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Tikko ieskatīju vienu no live stream video - cik sapratu Diablo 3 ir family friendly. Efekti un animācija atgādina kaut kādu wow sūdu. huh? tu laikam tad arii esi skatiijies kkaadu wow suudu nevis d3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grishaaa Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 mosh vienk 240p bija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 saites Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogurts Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Retart. Blizzard spēles nekad nav bijušas balstītas uz grafiku, bet gan uz gameplay. Visi tās pērk un dievina, jo tām ir ļoti labs 'geimplejs'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amols Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Retart. Blizzard spēles nekad nav bijušas balstītas uz grafiku, bet gan uz gameplay. Visi tās pērk un dievina, jo tām ir ļoti labs 'geimplejs'. starcraft 2 ir briesmiigi labs grafiks, taapat kaa arii gameplay, arii wow savaa laikaa grafiski bija pievilciigs. un dibalo grafikam ar nav nevainas, ko vins kur ieraudziija dievs vinu zin. blizzards netaisa speeli tikai balstiitu uz labu gameplay, vini kad taisa, tad taisa kvalitatiivi, kur ir viss atstraadaats, nevis tikai viens vai otrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Blizzard ir gaming Apple. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 LIVE STREAM ATHENE DIABLO 3 BETA http://www.own3d.tv/live/42146/Athene Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Izskatās pēc dota2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 kāds pirmīt teica, ka izskatās pēc WoW sūda. laigan tas ir ļoti tāls šāviens, tajā ir daļa taisnības. jau gadu vai vairāk atpakaļ, kad tika publicēti screenshoti un video no Diablo 3, daudzi teica, ka spēle ir pārāk gaiša un puķaina . Fani toreiz uztaisīja savu versiju, kas bija tumšākā/baisāka - tāda kādam Diablo vajadzētu būt. Izskatās, ka Blizzard atkal fanus ir noignorējusi. Palūrēju streamus un jāsaka, ka izskatās diezgan švaki tas geims. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 kāds pirmīt teica, ka izskatās pēc WoW sūda. laigan tas ir ļoti tāls šāviens, tajā ir daļa taisnības. jau gadu vai vairāk atpakaļ, kad tika publicēti screenshoti un video no Diablo 3, daudzi teica, ka spēle ir pārāk gaiša un puķaina . Fani toreiz uztaisīja savu versiju, kas bija tumšākā/baisāka - tāda kādam Diablo vajadzētu būt. Izskatās, ka Blizzard atkal fanus ir noignorējusi. Palūrēju streamus un jāsaka, ka izskatās diezgan švaki tas geims. Reti kad mēģinājums atjaunot hītu spēļu industrijā beidzas labi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Man tas Diablo3 grauž acis. Tās spēles mehānika vien nepatīk. Neesmu spēlējis nekad diablo1/2, bet nu, līdzīg Mu izskatās. Kāds nezin, kas tā pa filmu, kas bor1ng signature iet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Forši dirst, kad neesi spēlējis ne pirmo, ne otro un viss uz ko tavs viedoklis balstās ir kāds video ar bildēm. Ok tu vari kaut ko iedirst par grafiku, bet par mehāniku, par kuru tev nav visticamāk nekādas saprašanas, vari nerunāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 TROLOLOLOL bullet dusmīgs. Nav jābūt rocketscientist, lai saprastu kāda ir spēles mehānika pat no video vai spēles aprakstiem. Nav jābūt arī spēlējušam pirmās divas daļas, lai sūdzētos par trešo. Kāds vispār sakars iepriekšējām spēlēm ar šo? Tikai tāds, ka tie, kuri fanoja par iepriekšējām, nespēs objektīvi vērtēt trešo daļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 (edited) Forši dirst, kad neesi spēlējis ne pirmo, ne otro un viss uz ko tavs viedoklis balstās ir kāds video ar bildēm. Ok tu vari kaut ko iedirst par grafiku, bet par mehāniku, par kuru tev nav visticamāk nekādas saprašanas, vari nerunāt. Nav jau jācepjas. Izteicu savu viedokli. Tas Tavs - kāds video - es skatījos (1-2h gameplay un live stream), tas ir tas pats.. Nekas aizraujošs manās acīs un gribu piemest vēl klāt, ka katram cilvēkam ir atšķirīga patika pret spēlēm utt. Tāpēc ceru, ka neiedirsīsi atkal kaut ko - rude - utt. It kā jau Tu dzīvo brīvā valstī utt., bet nevajag aizsvilties par sūdiem. Mino. Nu, es jau teicu, ka neesmu spēlējis 1/2 daļu, tāpēc nezinu, kas ir pārmainīts/atšķirīgs trešajā daļā, tikai pateicu to, ko es domāju par to spēli un kāda tā izskatās manās acīs. Edited September 20, 2011 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Chucky es tev tikai piekritu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amols Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Man tas Diablo3 grauž acis. Tās spēles mehānika vien nepatīk. Neesmu spēlējis nekad diablo1/2, bet nu, līdzīg Mu izskatās. ej spelee savu cod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 ej spelee savu cod. ej troļļo citur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Es jau tikai mazs fanbojiņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now