Oddish Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Šodien Blizzard entertainment savā Worldwide Invitational pasākumā apstiprināja, jau kādu laiku klīstošās baumas, par Diablo 3 izstrādi. Announcements bija vienkārši lielisks. Blizzard boss Mike Morhaime paziņoja, ka ir "jauna spēle priekš jums", zālē nodziest uguns un iznāk ģitārists, un klusumā sāk spēlēt no pirmā diablo. Zāle uzsprāgst. Mājaslapa - http://eu.blizzard.com/diablo3/ <-- obligāti noskatamies tīseri un geimpleja video scrīni - http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=9444.0 http://www.mmo-champion.com/index.php - vislaik plūst jauna infa iekšā Blizzard pasākuma tiešraides linki - http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=9419.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Izskatās diezgan dievīga spēle. Teaser vispār lika elpai aizrauties... Ja vien viņi to būtu pasnieguši 3rd person over the shoulder formā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 psc, vot šitais ir kaut kas. jāņem būs atvaļinājums Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 HELL YEAH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 jāā, dievs tomēr eksistē!! tāds prieks, ka Blizzard paliek pie pārbaudītām vērtībām un nepārvērta Diablo par kaut kāud MMO vai kādu RPG no pirmā skata, paldies par to! es jau zinu, ka šī spēle vienkārši man nevar nepatikt, pa to laiku varētu vēl kādu diablo2 charu uzkačāt līdz kādam 70-80 līmenītim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Ai, ka uzliku pirmo melфdiju. Vnk uzreiz atmiтв sitвs pirmв daпa. Es tik daudz stundas pavadiju pie I daпas(spзlзju uz PlayStation). Uz PC ka spзlзju II daпu. Man viтa nepatika, nezinu kвpзc, bet tв bija. Diablo III - skatoties Gameplay, vnk sajыsma, jo ir grafika laba, gp arо izskatвs pвrвk labs(Viss ko var vзlзties) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 njaa vot tas ir kas jauns un kas taads kas iet man pie sirds. Varu jau iedomaaties shito ar draugiem mochiijam... mmmm pilniigi siekalas saskreeja mutee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 kā es šito gaidu tāpat kā Mafia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Bļe, tur kur tā vecene pasaka "Uhh, I don't think it's safe here" man tādas tirpas pa visu ķermeni. Tas saits un teaser video vnk uzvar internetu. Ja savāksies GIGN cilvēki vai kādi pazīstami, noteikti šitas jāizmēģina. fak, tāda juška. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 tas gameplay video ar barbaru un witch hunteru tādu velmi uzdzena spēlēt! izskatās, ka būs tik tiešām lieliska spēle, bet jāatzīst, ka blizzard sliktas spēles neizdod ā un tas gameplay video ir šeitan linkiņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Neizturēju? instalēju d2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 ehhh... man tagad uz galda stāv mani D2 diski, bet ieinstalēt nevaru, jo viens no 3 diskiem ir sabojāts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 kurā datumā iznāks??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Vēl vari kādu gadu gaidīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Yeah !!!!!!!! Nu ko chali are you ready !!! II dalja ir atspelet uij ku daudz, bet viss pa modiem, jo parastais apnika, luuk shitaa ir zinja, ko es domaju jau gadus 10 gaida cilveki Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 8 gadus.. w/e Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 pagajshgad apmeram ap shito laiku blizzards pazinjoja ka taisa sc2 un visi cer ka atrakais shogad iisi pirms ziemassveetkiem iznaaks domajams ka ar diablo 3 arii nebus savaadaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 shii ir speele kuru es tieshaam gaidu... neesu nekads baigais spelju fans, bet nu DIABLO un CS ir speles kas patikushas Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 (edited) Bļin, ieinstalēju Diablo 2 Edited July 11, 2008 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 WoW Spēle vnk man patīk būs janovelk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 JimB, jup, me 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Hmm? This gives me a delicious idea . Atzīstas, kuri sainstalēja d2 un nevar spēlēt MP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadMan Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Atzīstos Lietoju krekoto cd-key Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Noskatoties traileru, atkal uznāca vēlme ieinstalēt D2. Riktīg forši multiplayerā trijatā močijām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Spēle vnk man patīk būs janovelk. diablo 3 buus japeerk, tur nav variantu, shitik ilgi gaidiit un veel chakareties ar novilkshanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now