JimBugA Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Ir dzirdēts, ka tie ''krutie" alkometri ir rādījuši promiles pat ja nav lietos alko! Čalis bij pus dienu krāsojis vot i parādīja tipa, ka dzēris Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 lētos alkometrus jau nu noteikti nav vērts ņemt vērā, pat ceļu policisti savus alkometrus ik pa pāris mēnešiem ved kalibrēt, lai rādītu precīzi. lūk īsta manta. Un par tām formulām, tās rāda, cik ir maksimāli iespējamais promiļļu skaits, ja tas alkohola daudzums tiek izdzerts momentā. Un, ja pareizi atceros, tad ir k-kāda atšķirība, cik rāda izelpā un, cik ir asinīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 ar 80 ls alkometri var normāli noskaidrot savu kondīciju. un jā - policijas alkometri uzrāda promiles pat tad, ja dzerts kvass. tādeļ ir divi ''pūtieni'' ar 20 min starpību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 (edited) hmmm ja paņiem izdzerts 32alus,tad jau man bija jabut mirušam Shitā ir mana rekord latiņa 32aliņi 23h laikā Edited June 26, 2008 by Kavacky Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 draugam ir tāds statoil alkometrs labi ka jāņos bija sabojājies, visi pūtām pa nullēm, tas nozīmē ka var braukt :D tiem alkometriem max rāda 1 promili, un ja iedzer 2 lielus malkus alus un uzreiz pūt rāda 1 promili, izdzer ātri kvasu rāda 0,5. nu vairāk vai mazāk rāda kautko tas aparāts. bet tāds so/so Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Draugs stāstija , ka kādu laiku pirms Jāņiem , tā bija pieļuļājies , ka alkometrs esot rādijis ''ERROR ERROR'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 bliin peec 3 l alus 0,188 sek bija labaakais bet taa visi u 0,2 kaa jus tur 0,15 dabujat hvz laikam uz labu laimi jau ieprieksh saakat spiest Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Pēc visiem aprēķiniem no tā saita man tagad ir 2.62 promiles.. omg (a tas ir daudz vai maz? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Man domāt, ka šeit bija jārunā par promilēm, nevis kaut kādu debīlu reakcijas testu, kam ar to nav nekāda sakara. Nākamie tādu postu autori kādu laiku varēs nepostot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now