Jump to content
GIGN Forum

Katrs , Kas Vēlas ..


FBI.Informant
 Share

Recommended Posts

  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Neaizmirsiisim - inetā akcijaa ^^ kurai ir pilniiga nulles veertiiba.. un kaa jau iemineejos ''jo vairaak valodas zin, jo bagaataks ir cilveeks.." Man personiigi ir vienalga kaadaa valodaa runaat.. galvanais lai normaals cilveeks... ?btw un taa pateikt ir vnk zemiski, tas paraada cik esi neizgliitots..?

p.s. jaataisaas uz izlaidumu? :khehehe:

Edited by Teddy
Link to comment
Share on other sites

:pizdiblee:

P.S. Nobalsoju!

Tu gan izskaties gudrs. Kā es smietos, ja Tev pašam vecmāmiņa vai kas tamlīdzīgs būtu no krievu puses.

Man pašam pret krieviem nekā slikta nav. Ne pret latviski runājošajiem, ne pret krieviski runājošajiem krieviem. Cilvēku nevērtēju pēc šamā valodas, bet gan pēc čaraktera ( :lol: ). Es domāju, ka nav īsti pareizi no viņu puses taisīt tās reformas, kuras bija pirms pāris gadiem ( tieši šī iemesla dēļ Latvijā ir gan krievu, gan latviešu skolas. Ja krievi negrib mācīties latviešu valodu, lai mācās krievu skolās un nečīkst). :zhaav:

Link to comment
Share on other sites

Zemiski ir runāt ar cittautiešiem viņu valodā, bet tajā pašā laikā netā brēkt "Krievi p1dari, lai mācās latviešu valodā"

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Paskatījos nedaudz jaunāko parakstu ailīti - Alens Aiversons, Šakils Onīls, Kevins Durants, Jao Mins, Lebrons Džeimss, Rejs Alens, Džilberts Arenass, Kriss Pols. Hmm kāds laikam baigais basketbola fanāts.

Par tēmu - piekrītu kri. Kamēr paši nerunājam ar krieviski runājošajiem latviski, nevaram gribēt, lai viņi mācītos latviski. Kādēļ mēs paši pielāgojamies ikdienā viņiem? Protams, lai labāk saprastos ar kādu var pateikt kautko krieviski, bet ne visu, lai arī viņi pacenšas.

Edited by magicalx
Link to comment
Share on other sites

Pirmkārt, tā ir simboliska akcija. Otrkārt, tā ir Visu Latvijai! bezmaksas aģitācijas kampaņa (balso par Visu Latvijai! :) ). Neviens no akcijas veidotājiem nelolo cerības, ka virtuāli paraksti varētu jebko mainīt.

Skaidrs, ka, lai spētu asimilēt krievvalodīgo masas, vispirms ir jāmaina pašu latviešu attieksme. Skarbā patiesība - tikai ignorējot krievu valodu, var veicināt vēlmi mācīties latviešu valodu. Pats nekad ar krieviem neesmu runājis krieviski, lai gan valodu protu. Ja ar latviešu valodu problēmas ir cilvēkam, kam tā obligāti jāzin, zvanu uz VVC, un iesaku to darīt arī pārējiem. VVC tālrunis - 67221258.

Edited by vbyuer
Link to comment
Share on other sites

Jā, jā varoni, man par taviem taukiem arī.

soldat ditjo ne tronjet

gign092.sized.jpg

Tu zaldāt, spogulī mēdz ieskatīties?

Labi, apnika ar tevīm te diskutēt. Over and out

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

varbut ir kkas no labi dzerta alinja, bet nu vismaz rokas nav spichkas :D

lol es domaju ka mani roku muskulji varetu but lielaki par taviem kaju muskuljiem ..

ak dievs .. tikai. uztaisi savam shujmashinas zhoklim operaciju

tu neslupsteji? isti neatceros.. niecibas neieveroju

Link to comment
Share on other sites

Vakar bija lidziigs gadijums bet nu protams ta neteicam... vnk chalis pieliek pie drauga mashinas un k-ko fotografe :D sakam dirst pa latviski virsu chalis visu saprata bet nu protams atbildeja krieviski. Samizies gan bija...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...