Jump to content
GIGN Forum

Katrs , Kas Vēlas ..


FBI.Informant
 Share

Recommended Posts

  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

viss jau buutu ok, bet ir taada lieta kaa gjimenee, tas jau ir jaasaak maaciit no mazotnes.. nevis pirmajaa klasee aizejot - davaj runaa, lasi, raksti latviski.. Kaa septinjgadiigs beerns speej pirmjaa klasee jau saprast latvieshu valodu, ja vinjam gjimenee/pagalmaa utt.. runaa citaa valodaa?

p.s. man ir pilniigi vienalga kaadaa valodaa runaa cilveeki, jo vairaak valodas tu pats zini, jo bagaataaks esi tu pats... Tas ka ir jaazin vai vismaz jaacenshas iemaaciities valsts valoda.. ir pavisam cits staats...

Link to comment
Share on other sites

Šim te , ir doma piespiest viņus mācīties to valodu , jo vecāki , viņiem Latviešu valodu ( krieviem ) 90% nemāca un runā viņi krieviski , jo krievu mentalitāte ir milzīga , bet protams , ja neko negrib darīt un kaut kā uzlabot situāciju valstī , ta neko. :lalala:

Link to comment
Share on other sites

:lalala:

Piespiest cilveeku dariit to ko vinjs neveelas ir neiespeejami, jo mees dziivojam BRIIVAA VALSTII, vairs nav PSRS laiki, kur vareeja piespiest cilveeku vergot vai tikt izsuutiitam.Taapat skolas eksaameni notiek valsts valodaa.. tas ir - LATVIESHU VALODAA un jebkursh kursh veelas pabeigt skolu un dziivee kaut ko sasniegt iemaaciisies LATVIESHU VALODU..?

Link to comment
Share on other sites

''Ja kāds ķīnietis, aborigēns, indiānis, moldāvs, grib mācīties savā valodā, lai organizē privāti skolas un mācās.'' :bleble:

Sākusies akcija "Sargi savu valodu!"

Šodien, 17. jūnijā, Latvijas okupācijas gadadienā, partija "Visu Latvijai!" uzsākusi akciju "Sargi savu valodu", kuras mērķis ir mudināt valsts vadītājus iestāties par stingrāku valodas politiku gan likumdošanas līmenī, gan tā izpildes nodrošināšanā.

Akciju aizsākam ar parakstu vākšanu internetā par to, lai visās valsts finansētajās skolās jau no pirmās klases mācības būtu tikai latviešu valodā. Virtuālā parakstu vākšana notiek interneta lapā www.sargivalodu.lv, un dažu stundu laikā jau savākti vairāk nekā 700 parakstu.

Parakstu vākšana un akcija notiks līdz 23. augustam ? Molotova - Rībentropa pakta noslēgšanas gadadienai. Pēc tam savākto parakstu izdrukas, tiks nodotas valsts prezidentam, Ministru kabinetam, Izglītības un Zinātnes ministrijai, kā arī individuāli katram Saeimas deputātam.

Akcijas "Sargi valodu" ietvaros paredzētas arī citas aktivitātes ? vienreizējas valodas aizstāvības avīzes izdošana, konferences organizēšana, dažādu informatīvu videomateriālu materiālu izplatīšana internetā u.c.

Akciju apzināti sākam tieši okupācijas gadadienā, lai uzsvērtu, ka joprojām nestabilās latviešu valodas pozīcijas un pārlieku lielā svešvalodu ietekme ir noziedzīga akta rezultāts. Okupācijas jautājums joprojām nav tikai pagātne, jo arī šodien Latvijas iedzīvotāji to vistiešākajā veidā izjūt uz savas ādas. Mūsu mērķis ir panākt, lai okupācijas sekas nekļūtu arī par nākotnes jautājumu.

Ar cieņu,

Raivis Dzintars

Partija "Visu Latvijai!"

2008-06-17

Edited by ecology
Link to comment
Share on other sites

Ja latvieshi pashi kops un pielietos savu valodu, tad arii vinja neizmirs, bet kljuus bagaataaka.. Ar taadaam smirdiigaak akcijaam, kas ir virtuaalas un kuraam nav nekaadas veertiibas neko nepanaaks... Panaaks tikai naida kurinaashanu..?

Link to comment
Share on other sites

Konkrēti. Nu i, ka tu kaut kādā lapelē ieraksti savu vārdu un uzvārdu? Labuma nekāda. Tā kā tās visas tizlās interneta petīcijas pret karu Irākā, pret globālo sasilšanu, pret kaku ēšanu. Pohuj visiem, bļe.

Ja tā padomā, kurš vainīgs, ka kādam krievam izdodas te 10 gadus nodzīvot un latviešu valodu nesadzirdēt vai nesajust pēc tās vajadzību?

Link to comment
Share on other sites

:pizdiblee:

P.S. Nobalsoju!

Vot pasaki ko vinji tev ir izdarijushi? atnjeemushi beerniibaa 20santiimus, jo tu esi bijis vaargs un neesi vareejis par sevi pastaaveet... :lox:

p.s. kas buus naakamais? iebrauks neegjeri.. arii taisim akcijas?

minOrity: arii latvieshi var iedot vinjam, vnk tik aprobezhoti cilveeki dziivo muusu valstii ka psc...

Edited by Teddy
Link to comment
Share on other sites

Tavs IMO ir samera pastulbs.

vot teiksim lai tiktu tada ASV Ir jamak vinju valoda, jazin vesture utt. tadu iebrauceju delj vinji pat nepapulas, bet tie iebrauceji tur kautka spej saprast to ka ir jaruna valoda tada kada ir konkretaja valsti

pret krieviem ka tadiem man nav iebildumu, jo es esmu saticis ari patikamus cilvekus, Maskava kad biju teiksim.. latvija tadu krievu nav kadi ir maskava.. super cilveki, un REDZ , es kad tur biju runaju TIKAI krievu valoda!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...