JimBugA Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 , laikam man nav laba humora izjūta Laikam gan... Ieteiktu Tev iedzert indi un izkāpt pa logu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Man kaimiņam bija ( vēljoprojām ir ) ne visai gudrs kaķis, kuram patika sēdēt uz loga ārējās palodzes..un vienu dienu lidoja garām balodis.. P.S. Tas ir sestais stāvs P.S.S. Jūs jau noteikti sapratāt, kas notika tālāk.. Edited June 19, 2008 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 kRi ? Sapratām, sapratām. Mana mamma agrāk dzīvoja 5 stāvā, un kaķis izkrita pa logu, maita izdzīvoja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) ālol, kri Bet tā patīk darīt daudziem kaķiem. Manējajam kaķim (pareizāk sakot, kaķenei) arī sanāca, tupot uz ārējās palodzes, nozvelties, bet nekā Runājot par manējo, jamais neko tādu nav izdarījis, ja nu vienīgi dažreiz izdomā, ka vajag iziet tajā brīdi, kad es saldi jo saldi guļu, un tad man nākas celties no savas piepirstās migas un jāatver ārdurvis, lai kaķene tiktu ārā (iekšā), un tā vairākas reizes. Edited June 19, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 hehehe Nabaga sharingans Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 P.S. Tas ir sestais stāvs P.S.S. Jūs jau noteikti sapratāt, kas notika tālāk.. kaķis noleca un palika dzīvs? Man sen viens stāstīja kā viņam kaķis izlidojis no 9 stāva loga un viss bijis ok. (piezemējās gan laikam uz zemes nevis uz asfalta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Mana kakjene agrak 3reiz izkrita no 4taa stava,ja pec 1maam 2vam reizem,nekadas sekas nebiaj tad pec pedejaa kritiena uz neilgu laiku piekliboja,bet viss tomer laimigi beidzaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Tik nestāsti, ka viņš vēl nokrita uz kājām.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Omei kaķis ari traks no 7stāva leka pec putniem vienreiz ikrita nekas. Otraja reize ievilka balodi iekšā dzīvokli nezinu kā. 3 reize noleca un sasita kajas . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hQlv Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Mans bijušais kaķis izkrita no 8. stāva un izdzīvoja. Nevarējām atrast, izrādās, ka bijis nenormālā šokā un 3 dienas tupējis pagrabā. Pēc tam izlīda ārā un kādas 4 dienas vienkārši gulēja istabā, taču pēc tam viss bija okei. Edited June 19, 2008 by hQlv Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Par nelaimi jā, tikai tāds jocīgs bija dažas dienas bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Resurrection Weakness Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Manas māsas krustmātei bij 2 kaķi. viens 2 reiz ir izlidojis no 8 stāva un viss čiki piki, bet otrais laikam nodomājis , kad forši ir lidot , izleca un nositās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Mans kaķītis ir pārcietis daudzus lidojumus no 5ktā stāva loga. Vienu reizi no šoka ieleca pagrabā un vēlāk izlīda, bet vēl senākā pagātnē kaķenīte izkrita un uz kādu laiku pazuda, bet tad manā vārda dienā atradās, meklējot. Un tad viss sāpīgāka reize noteikti bija, kad viņa bija izlekusi pa logu (naktī atstāts vaļā) un nakamajā rītā ar asiņainu vēderu viņa bija atradusi kāpņutelpas durvis un tikusi lejā. Zināja mājas..Tad mamma neaizgāja pat uz darbu lai kaķīti aizvestu pie veterinārārsta. Mamma teica, ka pirmo reizi mūžā redzējusi kaķi pie sistēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now