samuray Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 laižam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Tokio Hotel Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Special area to fight with invisible ninja's! Vispār, ja neskaita TH [kādā bezskarā viņus tur vispār kāds sauca?], tad grupas plānojas būt ļoti labas. Atklāti sakot pats nekad Wacken'u neesmu apmeklējis, bet jūtu, ka šogad tas būtu patiešām to vērts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 man jau likās šops (vai arī kaut kāds reklāmas triks, whatever) tādēļ palietoju gūgli un viņiem ir kārtīga metāla programma (ar visiem Lordi, tie ir vienīgie kurus zinu, jo tie vinnēja eirovīziju, ja mani atmiņa neviļ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Varu iedomāties, kāda būs publikas reakcija, kad uz skatuves uznāks Tokio Hotel Bet nu tā jau tiešām spēcīgs pasākums izskatās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Kas vispar skaitas Tokio Hotel ??!! [ Zanrs ?? ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Neticu. Liekas, ka feiks. Nevar tā būt, ka šogad spēlēs tādi nūbi un nākamgad nereālākie stāri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ak.. :wub: Bil.. :wub: Es nāku. :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 :wub: Bil.. :wub: Es nāku. :wub: Fuj kapec tu liki, es gandriiz apvemu savu jauno klavijaturu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 shemale deathmetal. Bet vispār jā, cik atceros kaut kādus rakstus par Wackeni tepat GIGN`ā, tad tur es ļoti maz grupu zināju un visas pārstāvēja brutālu metālu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Bļe tur stulbam jābūt, lai noticētu tādai afišai. Soad un slipknot nepastāv. Wackena biļetes jau sen kā izpārdotas, un šeit būs īstā afiša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 (edited) Tu paskaties uz tām acīm, uz tiem matiem, uz to dziļo domu dziesmās.. ak, Bill. ZOMG GLUDEKLI WTFFFF... ? ? ? ?? Tokio Hotel nebūs? /vēēnaz. Edited June 16, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 a vispār topikā rakstīts WACKEN 2009, kas izskatās, ka notiek pēc gada. Manuprāt, ir 3 varianti: 1) vai nu samurajs biku ierāvis un pārrakstījies 2008 vietā 2009, 2) vai nu tas tiešām ir 2009. gada lainups, 3) vai nu samurajs te visu fotožopējis un cenšas izklaidēties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 OMG Tur majas neatbrauksi .... Tads sajiets kad nu tik turies !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NereaaliKrutsChalis Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 (edited) Wackena biļetes jau sen kā izpārdotas, un šeit būs īstā afiša. Hm.. Tavs links ir 2008, bet topika 2009. Kaa tur iisti ir Edited June 17, 2008 by NereaaliKrutsChalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Pasākums varētu būt , tā neko , nesaprotu vienu , kapēc tā tiek nodirsts TH , es nēsmu nekāds emo un tāda veida mūziku neklausos , tāda veida cilvēkiem pasmejos , bet jāatdzīst ir tas , ka neviens no mums , tādā vecumā , nav un nebūs sasniedzis tādu popularitāti un bagātību , kā TH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 SOAD ... mmmmmm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Trivium dzīvajā paklausīties nebūtu nekādu pretenziju Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 labi, ja kāds vēl nesaprata, tad šitais plakāts ir feiks, bet ne jau es viņu taisīju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Labāk parunājam par Novijasa jauno klaviatūru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Gana. Njā, bet ja šitā rūdītos metālistus piekāstu... XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts