amnezija Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 (edited) Pēdējās 2. dienās serveris visu laiku karās veido milzīgus krašus un met ārā šādu erroru. Tas viss uz Linux vides. warning: Can't read pathname for load map: Input/output error. warning: Lowest section in system-supplied DSO at 0xffffe000 is .dynsym at ffffe0b4 Pa šīm dienām es tikai uzliku jaunu pluginu ultimate_rslot un viss. Tas plugins ir uz 2. serveriem, bet karās tikai war3ft serveris. Ko maz šie errori nozīmē un kā viņus novērst? EDIT: Novērots, ka +/- tas notiek pie pilna servera. Edited June 16, 2008 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 man ar tas ir ar war3 serveri. Bet tad es parrestareteju serveri un viss gaja. Man liekas ka vaina ir tiesi war3 moda. Piekam man ari tadi erori notika pie pilna servera! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 (edited) ? Kā var būt, ka teju gadu nav nekas un te pēkšņi vienu dienu sāk kārties... EDIT: Aizvācu prom vienu pluginu, kuru arī, laikam, uzliku vakar, bet īsti neatceros. Līdz šim vairs nekarās jāskatās kā būs tālāk. Edited June 16, 2008 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now