Jump to content
GIGN Forum

Games

Endijs_Dzerkalis
 Share

Recommended Posts

Labvakar!!!

Iesakiet kādu jaunu un labu spēli, kura jums ļoti patīk.

Vnk es te spēlēju jau Grid, CS, Dirt, Mass Effect, Bet tomēr gribās kaut ko jaunu!!!

Gribās izmēģināt kādu foršu spēli!!!

Man te jau sen teica, ka Micrasoft ir izgudrojis stratēģiju kurai ir vajadzīgi 2 monitori. Viens kartei viens spēlēšanai, kā to spēli sauc XD ???

Arī varat ieteikt vecākas spēles, bet man vajag tādas kuras ir prieks spēlēt ;)

Paldies!!!! :10cm:

Tai spēlei bija domāts ar 8 monitoriem XD

P.S. Spēles par kurām nav jāmaksā!

P.S.S. PAgaidām paldies!!!!

EDIT : Tie Fallout ir takā stratēģijas? Bet kaut kad iznāks Fallout 3, bet tā nebūs tāda tipa spēle1!!!1!!

Edited by Endijs_Dzerkalis

Es ieteiktu pameegjinaat Metal Gear Solid, Metal Gear Sons of Liberty, Fahrnheit Indigo Prophecy!

Triis speeles ar nereaali labu sizhetu! Tas arii piesaista un gribaas uzzinaat kas buus taalaak tapeec arii speeleeju ka duls! Vinjas pavecas jau ir!

Indiana Džons, man likās ļoti interesanta spēle. Jārisina visādas mīklas, var diezgan forši kauties un izmantot dažādus ieročus. Spēlēju ilgi, līdzi tiku līdz vienam levelam, kuru nevarēju iziet. Bet spēle tiešām foršā, jācīnās ar haizivīm, krokodiliem, kīniešiem un fašistiem. :)

BattleField 2, ar un bez uzinstalētiem atjuninājumiem

Call of Duty 2/4, ja ir kāda no konsolēm obligāti iesaku uzraut COD2:BRO(Big Red One) un COD3 <-- Labākās no visām COD daļām, žēl tikai, ka nav pieejamas uz PC, vismaz agrāk nebija.

Crysis, tās laikam arī stabili labākās spēles no FPS saimes...

Nu jā, Stronghold 2 vēl tāda +/- laba

mana mīļākā stratēģiskā spēle noteikti ir medieval 2: total war. pašas kaujas tur vienkārši izcilas + man patīk pa stratēģisko karti ar assasiniem vazāties un randomā visus kilīt :D

sins of solar empire vēl tāda interesanta RTS spēle kosmosā. līdzīgu neesmu redzējis :)

Edited by EriX

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...