Endijs_Dzerkalis Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Labvakar!!! Iesakiet kādu jaunu un labu spēli, kura jums ļoti patīk. Vnk es te spēlēju jau Grid, CS, Dirt, Mass Effect, Bet tomēr gribās kaut ko jaunu!!! Gribās izmēģināt kādu foršu spēli!!! Man te jau sen teica, ka Micrasoft ir izgudrojis stratēģiju kurai ir vajadzīgi 2 monitori. Viens kartei viens spēlēšanai, kā to spēli sauc XD ??? Arī varat ieteikt vecākas spēles, bet man vajag tādas kuras ir prieks spēlēt Paldies!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 lol spele kurai vajadzigi divi monitori. varu ieteikt age of conan Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Stronghold crusader riktīgi laba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Oblivion vai Morrowind, Fallout 1/2, Icewind Dale II. Nu tā, mēģini kaut ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 15, 2008 Author Report Share Posted June 15, 2008 (edited) Tai spēlei bija domāts ar 8 monitoriem XD P.S. Spēles par kurām nav jāmaksā! P.S.S. PAgaidām paldies!!!! EDIT : Tie Fallout ir takā stratēģijas? Bet kaut kad iznāks Fallout 3, bet tā nebūs tāda tipa spēle1!!!1!! Edited June 15, 2008 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Ja tu paskatītos tajā Spēļu Pasaules žurnālu čupiņā, kas vēljoprojām stāv pie tevīm, tad uzzinātu tās spēles nosaukumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Devil May Cry3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 (edited) Nosaukšu prosto kas man uz PC ir: CS 1.6/Source FlatOut 1/2 PokerRoom Stronghold Crusader TF2 FIFA 08 Edited June 15, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 15, 2008 Author Report Share Posted June 15, 2008 Devil may cry 3 - izgāju, Tagad gaidu Devil May Cry 4, Jau Trial versiju spēlēju, Būs kruta!!!! āāāāāāā Traffic, pareiz - A es tur neatrodu nekādu spēli !!!! AA Jāiet pamēģināt atrast!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Es ieteiktu pameegjinaat Metal Gear Solid, Metal Gear Sons of Liberty, Fahrnheit Indigo Prophecy! Triis speeles ar nereaali labu sizhetu! Tas arii piesaista un gribaas uzzinaat kas buus taalaak tapeec arii speeleeju ka duls! Vinjas pavecas jau ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chauchau Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Indiana Džons, man likās ļoti interesanta spēle. Jārisina visādas mīklas, var diezgan forši kauties un izmantot dažādus ieročus. Spēlēju ilgi, līdzi tiku līdz vienam levelam, kuru nevarēju iziet. Bet spēle tiešām foršā, jācīnās ar haizivīm, krokodiliem, kīniešiem un fašistiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Ja nemaldos, tad tā spēle ir Supreme Commander, citu gamespotā neatradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Piekrītu spēle tiešām laba un interesanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 15, 2008 Author Report Share Posted June 15, 2008 MGS(Metal Gear Solid) - patiešām kruta spēle, atceros kā uz PS spēlēju, līdz izgāju, PALDIES KA ATGĀDINĀJI!!!! Supreme Commander --- nekur varveru atrast kur nokačāt !!!! Indian Jhon, apskatīšu rīt!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Incredible Hulk, visi tur saka ka speele ir shits, bet ja tev nav iipashi labs pc buus ok. Es dodu vieniigi un tikai priekšroku csam, nevienas citas spēlēs īpaši nepatīk. Tgd ir tā Hulk jaunā ir normāla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Tas jau ir uz PS2 Uzruka sho speli laba - Kane and Lynch Dead Men Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 BattleField 2, ar un bez uzinstalētiem atjuninājumiem Call of Duty 2/4, ja ir kāda no konsolēm obligāti iesaku uzraut COD2:BRO(Big Red One) un COD3 <-- Labākās no visām COD daļām, žēl tikai, ka nav pieejamas uz PC, vismaz agrāk nebija. Crysis, tās laikam arī stabili labākās spēles no FPS saimes... Nu jā, Stronghold 2 vēl tāda +/- laba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 Paldies..... CoD2/4 Iziets! Crysis - iziets uz Easy un uz Delta! Tagad spēlēju Stronghold.... P>S> Battlefieldus visus esmu kapājis, man nepatīk BF 2142(laikam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Nu īsts geimeris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 Min0rity - kāda vaina XD Nu patiešām thx par ieteiktajā spēlēm, tagad vismaz interesanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Assassins Creed izgāji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Jancis pokerroom ir jāmaksā. hm ieteiktu: Assasins Creed (viegli) Call Of Duty 4 (pārāk viegli) Team Fortres 2 (jauki) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 Assassins Creed - Laba spēle, bet man apnika Tiku pie Memory Block 5(kurš laikam ir arī pēdējais) TF2 - jā, paretam pakapāju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 (edited) mana mīļākā stratēģiskā spēle noteikti ir medieval 2: total war. pašas kaujas tur vienkārši izcilas + man patīk pa stratēģisko karti ar assasiniem vazāties un randomā visus kilīt sins of solar empire vēl tāda interesanta RTS spēle kosmosā. līdzīgu neesmu redzējis Edited June 16, 2008 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now