Gimp Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Varbūt kāds zina, vai var legalizēt JAWU ja dokumenti no tās ir nozaudēti?? varbūt kāds var parādīt kā izskatās JAWAS dokumenti, kādu bildi. P.S Google nav gudrs šajā jomā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 hzm.. es piem nozogu moci, kā es viņu varu legalizēt? laba tēma. tiešām laba +10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gimp Posted June 11, 2008 Author Report Share Posted June 11, 2008 dokumenti nozaudēti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 bļē, tas ir tas pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Eu, toč parād kāds, man te vienu bumeru vajag legalizēt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 ja esi īpašnieks, ej uz CSDD un dabūsi jaunus dokumentus. ja īpašnieks Ukrainā vai kur citur, tad vari pēc idejas sūkāt īkšķi. kāpēc es pazaudēju sava lamborghini murcielago dokumentus + kā sagadījās, īpašnieks ukrainā uz 100 gadiem a reģistrēju uz viņa vārdu, jo viņam lētāk sanāca apdrošināšana. naudas man nepietika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Kliko šiten Tur retromoto.lv varēsi visu par savu jawu atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gimp Posted June 11, 2008 Author Report Share Posted June 11, 2008 ja īpašnieks Ukrainā vai kur citur, tad vari pēc idejas sūkāt īkšķi. kāpēc es pazaudēju sava lamborghini murcielago dokumentus + kā sagadījās, īpašnieks ukrainā uz 100 gadiem a reģistrēju uz viņa vārdu, jo viņam lētāk sanāca apdrošināšana. naudas man nepietika. īpašnieks ir, bet ar ko lai to pierāda? NAV DOKUMENTU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Brālis kurš nodarbojas ar retro figņām teica ka var nopirkt kautkādu sūda javu ar doķiem pa lēto un tad pārsist to reģistrācijas nr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 CSDD datubāzē tas uzrādās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 dāāāāā!!! lai īpašnieks iet uz CSDD ar PASI un tas ar būs pierādījums lai dabūtu jaunus doķus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gimp Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 sk, tas nekas ka dokumenti kas bijuši ir padomju laiku?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gimp Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 Varat kāds parādīt kā izskatās jawas dokumenti(vecie padomju laiku).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now