Jump to content
GIGN Forum

Wrong.trun


KlumpaHLTV
 Share

Recommended Posts

Hmm.. Es to filmu kaut kā nahaļavu sāku skatīties, pa satelītu rādīja, man brālis viņu skatījās, nodomāju arī palupīt. Dažas vietas mani nobaidīja pamatīgi, bet nebiju pārmīzis jēgu vai tā. Bet vispār filma pati par sevi man patika, nav nekādu gaļīgu skatu, ir BAILES nevis pretīgums skatoties ŠAUSMU filmu. Tāda veida filmas man patīk, bet piemēram tie Zāģi vai Texas Chainsaw Massacre nu vienkārši gaļa, bail pat nepaliek tikai pretīgi.

Link to comment
Share on other sites

Nu tad, kad šausmenē ir viena vienīga graizīšana un uzšķēršana, man ar nepatīk. The texas chainsaw massacre baismu padara fakts, ka viņa ir uz patiesiem notikumiem veidota (vismaz es tā sapratu). Un naktī sēžot, tu tā iedomājies, ka tāds džekiņš kautkur iespējams klaiņo apkārt, nav baaiigi feini.

Link to comment
Share on other sites

Viņs ar Edge iekšā "Last Men Standing" cinijās par heavyweight championship titulu un Edga līgava (smackdown ģeneralmenedžera) teica, ja unders zaudēs, tad viņs pamet WWE, nu i zaudeja.

Link to comment
Share on other sites

Blead ,UnderTaker taksh WrestlMenia EDGU cinijas un EDGS ka sikais padevas ar asinim mute psc es vel aceros ka to edgu ligavu ustaisija savu slaveno metienu ar galvu uz lejas :)

BLE UnderTaker bija labs vnks zel ak vinsh aizgaja visamz tgd John Cena ir wwe chempions :)

P.S. vari iedo amn to datumu kad notikas ta cina ar undertaker un edgs ? gribas redzet :)

Edited by KlumpaHLTV
Link to comment
Share on other sites

laikam visbriesmīgākā ko esmu skatījies ir Silent Hill. Tur bija gan gaļa, gan uz psihosko spieda. Tā vieta kur to veceni dzīvu dedzināja un pievilka tuvplānu, kad varēja redzēt kā tā āda lobās nost, brrrrrrrrr.

Un vēl protams - The Blair witch. Studenti krāmu tirgū nopērk kameru, uztaisa super mazbužeta filmu, kas pēcta kļūst par mega populāru filmu. Viss filmēts kā homemade. Ar draugu skatījāmies un abi bijām lasījuši, ka tā visa ir patiesība, un bijām vienkārši pārbijušies. :)

Edited by Invincible
Link to comment
Share on other sites

Blēras ragana --- esmu redzējis fragmentāli. Nez, man laikam tieši nepatika tas, ka filma ir kā homemade.

Silent hill --- Bija pāris labu epizožu, bet neskatījos ar baigām bailēm.

Viena tīri gaļīga šausmene - Nolaišanās (kā viņa bija angliski neatceros). ķip satiekas vairākas draudzennes, domā doties tādā kā ekskursijā pa kautkādu alu. ķip sen izpētīta un droša. Kas tā būtu par filmu, ja viņas nolaistos pareizajā alā?? Viena draudzene, lai būtu aizraujošāk tīši aizved viņas uz citu alu. Viss jau būtu labi, ja alā nedzīvotu kautkādi radījumi. Ieeja aizgrūst un viņas meklē citu ceļu. Itkā viena tur pamana, ka viņas nav vienas, bet pārējās īsti netic. Turpinājumu jau laikam nav grūti iedomāties. Itkā gaļa ir liela, bet bija vairākas epizodes, kad tā normāli sākām ar draugiem kliegt.

Link to comment
Share on other sites

pastāstat man pa The exorcism of Emily Rose. bail skatīties, bet beigi interesē :)

man patika konstantīns. nekā baisa (vienīgi noraustijos vietā, kur sākumā tas autiņš notriec to lauķi). laba filma.

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

:) pff..pats neskatīšos. bail :(

Ja pasaka bailīgos momentus, tad kāda jēga skatīties.

Nebaidies, nav tik traki. Tur ir daži tādi momenti, kas iespiežas galvā, bet nu cmon tā ir tikai filma, kaut gan uz patiesu stāstu. Bet nu noskaties, neko nezaudēsi, nav tur tik bailīgi ka bikses piemīztu. :D

Link to comment
Share on other sites

megapiile - pats ar neesmu gājis iekšā. manuprāt tā ir tāda kā vairāk aptauja - cik daudz cilvēki patiešām ieies pat, ja nevaingīgam tas varētu maksāt ar dzīvību. pagaidām neieiet tik 11% kas ir visnotaļ skumš rādītājs.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...