Jump to content
GIGN Forum

Pārtika @ Lielveikali


Gimp
 Share

Recommended Posts

Sveika tauta

Esmu jēkabpilietis, un nezinu kas pašlaik rīgā notiek, bet gribēju uzzināt, kāda situācija ir Lielveikalos rīgā

(Maxima, Elvi, u.c).

Viss sākās 1 Nedēļu atpakaļ - Aizgāju Uz veikalu un nopirku ledusskapja produktus - Skumbriju, 2 salātu plastmasas mazās pakas, sulu, kuri līdz ledusskapim tā arī netika.Tā kā gribējās dzert Sulas Paku atvēru jau izejot no veikala, iedzēru un gandrīz izvēmos, garšoja tā, itkā tur būtu iebērts tonna citronskābes, tā kā man tas nelikās īpaši liels zaudējums, sulas paku izmetu nahuy.Nākamajā gribēju atvērt skumbriju, kad atvēru nosmirdēja tā, ka kaķis aizgāja uz citu izstabu, tā arī nedabujis rijamā gabalu, un no pakas iztecēja kautkas pa pusei želeijeidīgs bet daļēji arī škidrs, skumbriju izmetu ārā.Ar salātiem cits stāsts, tie vispār pārvērtās par zupu.

Gribēju uzzināt, vai rīgā notiek tādi brīnumi, vai arī tikai jēkabpilī?

P.S - veikals = MAXIMA !!

Edited by Gimp
Link to comment
Share on other sites

Senci vienu laiku iepirkas maxima tagad pateicu lai tur nemaz neradas es negribu saslimt ar k-kadu zarnu slimibu vai sazin vel ko... est vecus salatus. Tad es labak papulos un pats majas uztaisu tos salatus neka tos visus sudus eedu. Uzskatu ka Rimi tomer ir labaks... Vismaz pagaidam nekadas problemas nekaa lai ari vinsh ir dargaks bet tomer partika kvalitativaka. A to tas lietuvieshu preces vnk phee...

Link to comment
Share on other sites

Ha, jekabpili iejot elvi smird ka nekur citur, vismas stavot pie kases, jo tas ir lets un tur ieperkas visi laucinieki, dzeeraji utt.

Viss smird, oboze, neciesu vienkarsi.

Runajot par partiku, man gan nav ta gadijies, kura tieshi veikala? :)

Link to comment
Share on other sites

Es gan iepērkos MAXIMĀ, jo vnk 2 min gājiens no mājām. Ne ar vienu tādu brīnumu, kas minēts pirmajā posta sasapties nav nācies, lai gan zinu nekas labs tajā maximā nepārdodas no pārtikas.

Par salātiem nemaz nerunājot, viņi vakardienas salātus noskalo ar ūdeni, pieliek svaigu majonēzi un pārdod tālāk, btw tā ir taisnība.

P.S Liepājas MAXIMA

Link to comment
Share on other sites

Un tu naivi tici, ka tas ir tikai Maximā? lol.

Kopš pāris cilvēki nesaķēra zarazu no kartupeļu biezputras, neviens nebļāva: "MAXIMA SŪDS. ES TUR NEIEŠU. NEGRIBU NOMIRT." Padomājiet cik cilvēku dienā tur iepērkās un neko nesaķer.. Vienmēr ir bijuši un būs izņēmumi. Mana ģimene ne reizi vien ir pirkusi Maximā gatavo produkciju un esam vēl dzīvi.

P.S. Tagad sēžu un domāju - Centis Ūbele ir ģeniāla ideja vai stulba izgāšanās? Laikam jau otrais variants. No malas izskatās pēc plikas Maximas attaisnošanās sabiedrības priekšā. Dziļāku jēgu tur nesaskatu. Kaut gan arī anti-reklāma ir reklāma ;)

Link to comment
Share on other sites

Lai gan mani biezi draugi sauc veikalos par "jaa, mammu", es vienmer sekoju lidzi deriguma terminiem produktiem (ipasi Maximaas, kur vecaa, "siisdienas" produkcija ir salikta prieksaa, bet normalaa pasas beigaas) visos veikalos.

Kas mani nosokeeja, ka tas pats Super Getto ir labask par Maximam un Rimi, jo tur var nopirkt, piem., normalus tomatus, nevis sapuvusus D-Eiropas vai zaljus Maarupes. Vienigais, ka izvele tur ir diezgan maza + rindas.

Nu jaa, lidz sim ari ipasi biezi nepirku gatavo paiku (vistinas, salatus), pec n-tajiem rakstiem i-netaa vel jo vairak negribas pirkt.

Juutu lidzi Maximas marketinga cilvekiem, jo viniem ir jalaizh tautaa idejas, kuras ir pretrunaa praktiskajai pusei :ermm:

Link to comment
Share on other sites

Super netto pavisam noteikti ir labāks par Maksimu, bet vispār visi lielveikali smird.

Personīgi es cenšos iepirkties vainu tirgū (tagad gan netieku līdz viņam) vai arī mazajos veikalos pie mājām.

reāli visās maksimās, rimi utt drīkst pirkt tikai to, kas ir jau iepakots un pat to pašu var pirkt tikai ja skatās derīguma termiņus.

Link to comment
Share on other sites

Maxima neesmu iepircies vispar paaris gadus, un to suuda iestaadi censhos neapmekleet, veci produkti un mainiti deriguma terminji ir bijusi probleema viniem visu laiku, tikai tagad tas kluvis nopietnaak :(

Cash sava druscinja taisnibas tev ir kad saindejushies tikai maza dalja no visiem cilvekiem, bet tas nav japienem par ikdienu un tas ir normali. TAS NAV NORMALI, vai nu kaads konkurents megina smagi iegazt maximu, vai Maxima vadiba ir pietiekami stulba, kad atlauj taadas lietas dariit :thumbsdown:

Katra gadiijuma nesarotu ideu tiem cilvekiem, kas turpina iepirkties veikalos, kur tu zini, kad 30 cilveki jau ir saindejushies :lohs: Tas tapat kaa iet peldeties blakus majas diki, kuru suns pied**s katru ritu, ceriba, kad suuds neiepeldees mutee, jo dikis tak liels un daudzi peldaas... Vai labaak paiet 5 talak un peldeties tiraa ezeraa .

Link to comment
Share on other sites

:thumbsdown:

Maximā tak ir speciāls amats: salātu mazgātāja/-s un tie nav cilvēki, kas mazgā zaļās salātlapas ;) Maximai tāda veikala politika: taupīt cik vien var un uz ko vien var. Paņēmušu darbā tanti Nadju, kura nezin ko nozīmē termins personīgā higēna, kura taisīja to kartupeļu biezputru un tāpēc cilvēkiem 30 tagad ir ātras kājas.

P.S. Patika par dīķi :)

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Tas ar to MAXIMA ir psc. Nesaprotu kapēc viņiem vienkārši neuzsūta to finansistu pārbaudi vai kā viņu tur sauc un neaizklapē ciet. Vēljo vairāk, ja jau ir dzīvi pierādijumi. Es nekad tur nesmu pircis nekādu to ''gatavo produkciju" un arī netaisos to darīt. Uz termiņiem skatīties arī jēgas nav, jo no veikalu pirmsākumiem ir bijusi jau ideja tos viltot. Jūtu līdzi tiem cilvēkiem kuriem MAXIMA ir tuvākais veikals, jeb vel trakāk vienīgais mājas tuvumā :fsckinsad:

p.s. GL maximai :lolza:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...