away. Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Veiksmi Jums! Kad tas draтнis beigsies, varзsim apspriest uzdevumus. Nez kвds рogad bыs ... 200. gadв bija samзєв viegls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 paldies, kaut ātrāk beigtos Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 pēdējais ex. arī visiem GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 jaa.. shodien vel vestures atzime jaauzzin mja nu ganjau nebus tik traki Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Vel ir laiks lidz 11:00 Paldies jums laij veicas jums ari matene Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 GL everyone. Mocības līdz pus3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Citi jau pabeiks atrak Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 vakar palasījos tos uzdevumus (9 klasei) Nu tik vienkārši ka bail Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Tad man bus 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwnEx Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Lai veicas.Noliekat visi Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 LOL , tā jau visiem , ir , nu vismaz lielākai daļai , paliek gudrāki Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Veiksmi Jums. Jūs vēl eksāmena darbus pēc tam redzējāt atceros kad mēs rakstījām...bija uzlikts saraksts ar atzīmēm un viss...darbus vispār nevienam nerādija un neatdeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Tiko ierados majas no eksamena.Par pashu eksamenu dazi uzdevumi bija pagruti Bus laikam 5 vaij 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) Bus laikam 5 vaij 4 Tie izdevumi bija tik sasodīti viegli. Kuri tev šķita tie grūtie? Kā uzzīmēt grafiku funkcijai y = -2x + 4 ? Es pilnīgi brīnījos, ka funkcija bija taisnei, nevis parabolai. Tas uzreiz visu padara daudz vieglāku. Varbūt pēdējais uzdevums bija nedaudz pagrūts, bet tomēr viegls. Man sanāca, ka cilindram un konusam ir vienādi augstumi, proti, 4 dm. Bet loģiski domājot, ja jau tilpums viņiem ir vienāds, tad kā var arī augstums būt vienāds. Domāju, ka tur man varētu būt kļūda. Bet es to sūdu pārrēķināju vairākas reizes un tomēr sanāca 4 dm... Edited June 9, 2008 by amniijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
away. Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 Tjā, nu, man gāja sūdīgi. Nesaprotu, kas notika. Lai gan ko tur nesaprast ... nekad tā īsti nebiju mācījis. Vēsturē toties 9! Bljad, es biju tik laimīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Iespējams jau tas ir, ja konusam tā apakšējā skaldne ir ar lielāku diametru nekā cilindram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Nju 1 dala bija sasoditi viegla! Bet otra dala bij pagruta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Diametri abiem bija vienādi. Tāpēc šaubos vai man būs pareizi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) tests nebija grūts , bet otrā daļa man gan likās grūta, jo matemātika nevisai padodas, ne arī es baigi viņu mācos. 5-6 buus. Vēsturē dabūju 7. augstākā atzīme pagaidām angļu valodā - 9. Edited June 9, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 yes... deel nejeedziigi gariem izlaiduma meginaajumiem jau uzzinaju ka dabuju 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 hahaaa i veesturee i matenee 9 ... matenee vareeja buut augstaak ja vien maaceetu es uzrakstiit 5 taa ka neizskataas peec 3 ... Vienigais man patika tajaa aritmeetiskajaa progresijaa kur bija jaapreekina 16 pirmo summu es neiedomaajos ka aizmuguree formula un visus vinjus saskaitiju Bet tam cilindram augstums bija 1 1/3 ja pareizi atceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Man cilindra augstums arī sanāca 1vesel un 1 trešā.Bet kas pie velna ir l ?Draugi teica ka riņķa līnijas laukume,bet hvz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Rl ir rinkja liinijas garums- 2piiR, bet man taa formula ar linkaas intresanta bet ganjau tur kaads funktieris bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Lai konusam ar cilindru būtu vienādi tilpumi, konusa pamatam jābūt 3x lielākam. 4/3 = 1 1/3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Nu un lielākā daļa mana klases teica ka cilindram augstumu nevaidzēja rēķināt...imo vaidzēja, kā jums liekas?Un kā bija pareizi tajā maizīšu uzdevumā es laikam nokļūdijos jo daudzi teica ka bija jābūt 1:2 a es uzrakstīju 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now