SaS^MAN Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Moderato, ja lasa ko Tu esi uzrakstiijis vispaar nevar saprast? Tu aiz teikuma liec jautaajuma ziimi ko nevajag???? man garsho zivis, es shodien eedu??? LOL???? Iemaacies rakstiit??? Redz es arii maaku??? Tur nevjadzeeja likt jautaajuma ziimi??? Krievi NEVINNES BET IZREDZES IR??? GO GO PORTUGAL!!!???? labi es eju speleet cs??? ok moderato maacies rasktiit??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Okej takaa nakamaas 2nedeljas nebushu majas,visaadi plaani,tusinji,darba darishanas u.t.t Tad tureshu ikshjus par Portugiiziem,Spanjiem un Hollandi Lai izdodads! Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Kādu holandi ? Viņi vispār spēle ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Neiebraucu tavā jautājumā ,bet Hollande = Nīderlande Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 (edited) jā, tie ir tie kuri izdrāza Itāliju un Franciju. lol, "varūt TUNCAY'am ir pastnieka iemaņas?" komentētājs spārda. Edited June 15, 2008 by jonass Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 omg TUR-CZE pēdējās 20 minūtes pilnīgs otstojs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Tas bij PIIIIIZZZZGJEEECCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 čurkas normāli sablieza. un VULKĀNS (WRAWRR) nometa zemē Kolleru. CLASH OF THE TITANS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Ideāla spēles galotne. Man patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Apac kaimi;nos dzīvo viens pazīstams turks. Latviski saprot nedaudz un runat nemak,kad turki neiesit golu blad kad iesitt JAJAJAJAJAJAJAJAJAJA pa visu māju Truki ņormāli pedējas minutes krušīja. VOLKANS arī laikam no zidāna noskatījies tikai ar rokam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 blaa kas par speeli.. blin biju par čehiem bet tomeer turcija.. nevareeju no speeles acis atraukt vnk taadu speeli jau sen nebiju redzeejis... turki malachi paraadiija loti labu speeli un man liekas ka vinji pusfinaalos vareetu kaadu favoriitu iznest araaa.. gaidu spaanijas speeli mani miilulji GOGOGO Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Turki vairs neko neparādīs, vienīgi ja Tunčajs vārtos stāvēs XD ā un vēl patika vakardienas dzeltenā kartīte Milanam Barošam ... par ko ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 (edited) nesportiska riciiba... nebija pateikts par ko tieshi bet gan jau caru googli var atrast ja loti veelies Edited June 16, 2008 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Tagad galvenais, lai krievi izlido... Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 (edited) Piekrītu. Krievija tika tālāk MURGS ai vienalga doties izlidos no čempja kārtīgi jo prētī stāsies Nīderlande. Edited June 19, 2008 by htrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 tatad... Es nezinu, kas bij ar zviedriem noticis, bet ta, ka vinji speleja pret Krieviju, mes vinjus ar mierigi butu salikushi taka vinjiem vel laiks priecaties lidz spelei pret Holandi! Es pagaidam domaju, ka uzvares Italija, jo vinji tomer speleja diezgan labi, vnk neveicas, ari ar tiesashanu, bet uzbruka diezgan normali un momenti bij dafiga, gan jau atnaks ari nedaudz veiksme un tad jau bus labi Portugale varetu but stiprakie pretinieki vinjiem. Protams Holande (ari mani favoriti) vnk pwnoja, bet man bail, ka vinji bus izsmelushi savu veiksmes limitu, bet nu joki ar vinjiem nebus! Spanija ar vrodi norm nokapaja, bet domaju italji vinjus vinnees! Tas ta isuma mans skatijums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Vopshem ir man savs priekshstats radies!To ko paradija TURKI pret CHEHIEM,uzvarot no 0;2 3:2,tas bija vardiem neapraxtaami!Favoriiti palikushi tie pashi HOLLANDE<PORTUGIIZI,un SPAIN! Ja HOLLANDE pret Krieviem nerada bazhas,ka tur varetu kas greizi noiet,lai gana zemapzinjaa moka doma,ka shis tak ir Krievu gads un nedod dievs... Spain pret ITal arii bus interesanti un tur uzvaret var abi,bet Portugiziem,arii celsj nemaz tik viegls,nebus jo Frichi tomer prot speelt futbolu,lai gana shobrid vinji nerada to kvalitatiivaako futbolu!Domajams ka spele bus mazrezultatiiva,taapat kaa SPAIN-ITAL spele!Bet tomer ceru ka PORTUGIIZI njems shodien frichus un atriebsies par pirms 4gadiem zaudejumu spelee par 3sho vietu,lai gana toreiz vel speleja FIGO,bet tagad vinjiem ir K.Ronaldu Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 psihiskam iespaidam vaacishi ljaus speelet schweinsteigeram jo tas toreiz pret portugali iesita laikam 2 vaartus.vaacu treneris ar savu komandu nedriikst kontakteeties visu speeli un arii uz kabiineem nedriikst iet:) taka ddiezgan suudiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 njaa kas to buutu domaajis 3:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Likās kad Portugāle gūs 3šos vārtus ,bet Vācija noturējās. H.Poštiga tāds nelietis. Edited June 19, 2008 by htrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 AAAAAAAAAAAAAHAHAHAHA, tā viņiem vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Nuff said. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Normale Menschen feiern ein Gutes un Heiliges Sieg uber farbigen Nichtmenshen!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 samuray nu kā tu tā? myghtyz tūlītas tev tā parādis kad viņa mazo draudziņu apcel. P.S Vieni favorīti izkrīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now