Bucher Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 baarbij tikai nesac raudat Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 nesapratu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Anglija tā jav paņema UEFA nedrīkstēja šo arī ņemt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 hahaha itāļu aktieri failo atkal. nedomāju, ka Francija vinnēs Nīderlandi, bet itāļus ir jāvinnē, aizsardzība taču viņiem nav līmenī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 nu nosauc visas valstis kuras piedalas tad varbut uzmineesi:) nekaa horvaati nesanjeemaas vacieshi vienkarshi pec uzvaras pret poljiem parak daudz atkal iedomaajas...pirmdien vacieshi gan jau ka atkal vinees. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 francija atkal demonstree savu izcilo speeli.... kas ar vinjiem noticis shogad Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Domāju, ka spēle beigsies 3:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Francija tagad 2 periodā labi spēlē domāju ka iesitīs viņi kādu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Jā, itāļi nerāda to futbolu, kas no viņiem tika gaidīts. Par pārējām komandām nav sevišķas intereses, vienīgi jācer, ka krievi dabūs nierēs vēl 2 reizes - jau pamatīgi apnikusi mēs-esam-labākā-valstsvienība-Eiropā-tikai-pēdējos-16-gados-mums-galīgi-neveicas attieksme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Hollande ir zirgaa Vispirms 3:0 Italjus panjem,bet pec tam vel shodien 4:1 Franchus Tatad mans favoritu loks sabruk lidz 3 komandam!Portugale,Hollande un Spanija! Vacieshi pat var palikt aiz borta,ja neuzvarees Austrieshus tas butu jautri Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 mjā tomēr šī francija ir tāla atblāzma no pēdējo 10 gadu paaudzes tagad pats redzēju (no pirmās spēles noskatījos fragmentus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Shodien Zviedrija-Spanija varetu but tiri inchiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Holande normāli nospēlejēja. Cikos šodien pa LTV7 Zviedrija - Spānija ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Zviedrija-Spanija 1:2 Spanji smuki pedejaa minutee izrava uzvaru Vispar forsha spele Krievija-Griekjija 1:0 jaa Ex.chempioni ir gaazti un paliek aiz borta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 tomēr šī francija ir tāla atblāzma no pēdējo 10 gadu paaudzes tagad pats redzēju (no pirmās spēles noskatījos fragmentus) ja neesi pamaniijis tad gandriiz visi speletaji spelee superklubos un prasa no vinjiem daudz... tapeec vinji arii labu speeli nevar paradiit! nesen tak beigusies sezona doooh Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 lai gan es neesmu par krieviem, man tomēr patika kā viņi grieķus iznesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Man bija tādas dalītas emocijas tajā spēlē - krievi nekad nav patikuši, turpretī pret Grieķijas futbolu man ir naids kopš EURO 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 THIS IS SPARTAAA!! A bledj tur dazhi labi tiesneshi ir , sooriij, nevareeju neielikt sho smailiiju vnk pwnz. PORTUGAALE - Shveice nebuus man liekas nekaa interesanta, portugaalji iedos pa bundzhaam, un Shveice brauks maajas, aaa pareiz, vinji jau ir maajaas, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Es personīgi domāju, ka uzvarē Krievija. Spēlē vakar pret Grieķiju vnk izcili man patika.. Protugāļiem vnk nebū ko darīt uz laukums :lolza: KR$ padoms varat neskatīties Portugāle-Turcija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 chaliit, Tu kko nejauc kaada Portugaale - Turcija. Portugaale - Shveice blegj. KRIEVI NEUZVAREES, vinji nav tik stabila komanda, padomaa, vinji nekad nav dabuujushi augstas vietas rankaa, nedomaaju ka vinji vispaar liidz pusfinaalam tiks, a mosh, bet vinneet, vinji nevinnes es dodu 100 punktus Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Portugal-Sveice bushu par portugiiziem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 SaS^MAN pēc taviem pēdejiem postiem var redzēt kad baigi esi iekarsis ar šo čempi. Spanija atkal uzvar ,hmm tad jav čempis ir jāņem pagaidām komandas pret ko viņi varētu cinīties ir Portugāle un Nīderlande. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Pag pag pag.. Tagad SaS^MAN tu man gribi ieskaidrot ka Krieviem 0 cerības uzvarēt??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Krieviem vel ir ceriibas tikt araa no grupas Bet shodien skatos abas speles 1laicigi saksies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Bet shodien skatos abas speles 1laicigi saksies! GooD par ko tu fano man ir jautājums???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now