worm Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 varat grantam face.lv nosūtīt apsveikumus, jo cik dzirdēju, tad no draugiem.lv viņš ir nahrenizēts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) Suminu Feiseri ir jāiznīdē kā suga, it sevišķi tie, kas pat draugiem.lv cenšas aizķēzīt Un ne tikai šajā vienā konkrētajā gadījumā - druagiem.lv ir viens no labākajiem LV IT projektiem un ņehui feiseriem to pārvērst par savu miskasti. Edited June 9, 2008 by Surr Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 da labi, viņš mani ir bloķējis mani tur ar visiem 3 feik kontiem + arī īsto, jo es vienmēr viņam sametu 1niekus un ierakstu kkādus "tu nelaimīgais homīt smirdi, tev nav draugu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 tagat var uzzināt plānu b? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 par ko ir runa? kāds vēl plāns b? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 ''rezerves plānu nelikšu lietā, es tomēr negribu nolaisties tik zemu biggrin.gif'' nu šis plāns... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 gign otro līmeni neizgāja cīņā pret megaFEISERI. Too tough neesam mēs TIK liela komūna nu nekas, nekas. Citādi būtu vēl galvā sakāpis, ka spējam visu darīt Nu bļā, un ko Tu tagad teiksi?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 nu šis plāns... nezinu par ko tu runā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 sho topiku ari vajadzetu dzest Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 tas ir citētes teksts ko tu rakstiji! tev acīmredzot bij kāds zemisks plāns, kuru tu tomēr neliki lietā, bet es toties labprāt viņu dzirdētu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Kāds saprot ko rusty saka? Es ne. MaX - es teikšu, ka paveicās, ka draugiem.lv redzēja tikai to ko varēja iekš sava saita redzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Man liekas ka vins domaja kautko no shaa. P.S. Apsveicu Spiti, lai portativais kalpo labi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 re ka novijas saprot tātad. plāns bij...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Macho, bet nekur colgate noteikumos nebija rakstīts, ka nedrīkst piesaistīt tautu no citiem saitiem - šajā gadījumā gign.lv komūnu. Bet tas krāns brutāli izmantoja dr.lv fakeri, kas jau ir truls dr.lv lietošanas noteikumu pārkāpums. Tas , ka gign.lv stāv raksts, par šo konkursu, nemaina lietas būtību - mēs visi atbalstījām Spiti, jo viņa ir no gign.lv - tobiš mūsējā! Loģiski, ka gign balsos par viņu...anyway - prieks par uzvaru, un kā jau teicu - vajag tik gribēt, un tad arī "feiseri" mums ir pa spēkam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 worm, ko Tu tur teici pat 3 alus kastēm? p.s Nu kāds būs 3 lvl? EDIT: tas zemiskais plāns nav kaut kas ar inbox.lv saistīts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Loģiski, ka gign balsos par viņu...anyway - prieks par uzvaru, un kā jau teicu - vajag tik gribēt, un tad arī "feiseri" mums ir pa spēkam! Tur ir vēl pāris lietas šai sakarā, bet nu tas nav svarīgi. jā, gaidam gign pasākumā no worma 3 kastes. Bļeģ, bet tikai lai kāds neiedomājas, ka varēs nepirkt šmigu un tempt tikai no tām kastēm. Atkal būs kā pagāšgad kad beidzas šmiga. UN PAR TO NEKAS SLIKTĀKS NEVAR BŪT!!!!11one Tāpēc tās 3 kastes būs reālā rezerve Par īpašiem nopelniem. Jāuztaisa atkal kaut kāda debīla balsošana par gada cilvēkiem edit: ja kāds tam Grantam aizsūta mesidžu, lūdzu paziņojiet ko viņš atbild vai viņš neraud gadījumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 jā, gaidam gign pasākumā no worma 3 kastes. Bļeģ, bet tikai lai kāds neiedomājas, ka varēs nepirkt šmigu un tempt tikai no tām kastēm. Atkal būs kā pagāšgad kad beidzas šmiga. UN PAR TO NEKAS SLIKTĀKS NEVAR BŪT!!!!11one Tāpēc tās 3 kastes būs reālā rezerve Par īpašiem nopelniem. Jāuztaisa atkal kaut kāda debīla balsošana par gada cilvēkiem edit: ja kāds tam Grantam aizsūta mesidžu, lūdzu paziņojiet ko viņš atbild vai viņš neraud gadījumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Apsveicu Ivetu , no manis bija 9 balsis khe khe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Da jopt man bija kkads jobans gljuks kjip pirmaja diena nobalsoju, a pec tam nakoshajas 2 dienas saka juus jau esat nobalsojis bla bla bla Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 da ko tu dirs, tu pat neesi draugos regojies Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) Lab Arti neesmu, zato man ir izpalīdzīgi draugi Edited June 9, 2008 by schnappi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Tagad gan būtu forši ja kāds viņam nosūtītu kādu vēstulīti domāju būtu interesanti palasīt ko viņš raksta :/ bet varbūt viņš ir kāds emo puika un tagad raud spilvenā? o.O otrs variants varētu būt tāds ka viņš jau aizgāja uz policiju ziņot par gign rakstu 1. lapā Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 LoL, ir konkrēti pa tēmu! Veltijums Grantam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 grants feisā nav rādījies kopš 10.00 moš būsim izārstējuši viņu no interneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Tak jau sen aisutiju :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts