Final Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Coming soon Unseen movie. Movie Trailer -> http://yy.lv/download.php?f=137226 Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Gaidam ar nepacietiibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Patika tas traileris. Beigās tas teksts kur bija rakstīs UNSEEN bija vnk +10.. Gaidam mūviku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Pilniigs suuds.. pat neizskataas peec trailera! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Spriežot pēc trailera beigām, vajadzētu būt baigam kases grāvējam. Bet tā kā Unseens mani nepārliecina... nezinu kā pabeigt šo teikumu. Nu ok. Bet man patika. PROJECT UNSEEN COMING SOON THIS SUMMER Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Var redzēt, ka tu tiešām daudz saproti. Trailera doma ir ļoti pareiza, bet man nepatīk izpildījums un stils. Teiksim tā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Ja tas ir sūds, tad kas esi Tu?????????? Man jau patika... 7/10.... Gaidu pilno versiju =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Ak dievs nah ir jātaisa treileris KONTERSTRAIKA muuvijam ? tipa baigais krutais ? unseen es jau cereeju ka tu buusi atmetis to csu beidzot. Es saprotu paspēlēt ir forši, taisīt mūvijus par sevi nu tā... ja vien tev tas nav hobijs, ka tu taisi pa citiem( piem. godie) bet takā par kautkādu uuber grāvēju taisiit treileri PFFFF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Tu pat nenojat, cik daudz es saprotu no video veidoshanas.. un taads treileris ir vienkarshi smiekliigs! Nuugju padariishana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 man gan patika... nesaprotu tik to, ka te dzeki dirshas cik daudz vinji sajeedz no muuvijmeikinga un kuram lielaaks "metamais"... vo tas man liekas stuulbi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Čota man neiet links. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Tak turpmāk neliekat neviens uz tā sūdainā yy.lv Gaidu citu linku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Jā, Links tik tiešām ir nomiris. Gaidu linku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Ducatii rādi piemēru, varbūt radīsies ticība tavām mūvijmeikošanas iemaņām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Man tev nekas nav jaapieraada! man pilniigi vienalga vai kautkaadi jefi, no interneta, man tic vai nee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Tad ko tu te lien un komentē, ja nevari atspēkot šo mūviju? jefiņš šajā gadijumā esi tu, es saprastu, ja tu ierakstītu atsauksmi(piemēram, patika, lieku 10), bet tu jau totāli sāc te mācīt un braukt augumā veidotājam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) Bij oukey, nepatika nukē melnās debesis, un tā baltā krāsa kad iešauj tjipo galvā varēja būt labāka. 7.5/10 Edited June 8, 2008 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Ko jūs te pīkstat? Ar linku viss ir okej, tikko novilku un noskatījos to brīnumu. Īstenībā piekrītu te jau izskanējušam viedoklim, ka nesaprotu kāda jēga CS mūvijam no treilera, bet no otras puses treileris tīri skatāms, man patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Tiri taa neko...man patik 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Treileris patika, tik varēju būt nedaudz garāks, ar nelielu ieskatu, bet izpildījums ir labs. 9/10. P.S. Ducatii, lielais sajēdzēj, uztaisi, parādi, a to šobrīd izskatās, ka viss ko tu dari ir prosta nodirs. Absolūti nekādas sakarīgas kritikas nebija, vienkāršs un truls uzdirsiens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) Oooo, jā, tagad links iet, bēēēt pirms tam negāja. Ša paeditošu. Jā, tīri labi, patika tas 3ds max teksts @ train. Edited June 7, 2008 by godiE Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) Atgādināja Spawna traileri. Edited June 7, 2008 by htrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Teikšu tā vienkārši patika, jo neesmu stiprs šajās visās mūviju lietās, lai kko kritizētu vai aizrādītu. Protams gaidīšu pilno versiju. ā un btw kas ir ar to spawna mūviju teica tak, ka aprīlī būs pilnais mūvijs, bet lidz šim neko neeesmu dzirdējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Daži fragmenti pārāk ātri, varēji nedaudz fona in-game sound ielikt, bet tas ir tikai mans viedoklis. Ir Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwnEx Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Runājot par to, tad tāds būs atkal kkad, un vēlāk tiks veidots lielais mūviks about SpawN.. Pa tēmu.Dēļ treilera ok.Ir skatāms. 9/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now