Jump to content
GIGN Forum

Haxoorz Invading At Gign.


bullet
 Share

Recommended Posts

Taatad situaacija shaada:

Ienaak serverii kaut kaads chalis ar niku afganis88. Chalis saak rushot ar speedhacku. Pabriidinu vinju un izkikoju. Taalaak vinjsh atgriezaas serverii, chiito atkal. Es saucu rusty caur steam. Vinjsh neko neatbildeeja. Taalaak saucu vinchestru, vinjsh atbild un ienaak serverii. Paseez specos un paskataas un uzliek banaanu. Taalaak paiet 1 minuute un chalis atgriezas. Tad mees ar vinchi nesaprashanaa, wtf?? atkal bliez ar spiidu, kam atkal seko bans no vincha puses. Tad shis chalis neraadaas. Vinchis iziet no servera. Atkal afganis ienaak un chiito. Es saaku kikot. Shis tikai naak iekshaa atkal un atkal. Tad kikoju un kikoju, beigaas laikam vinjam apnika.

Taatad cik beigaas sapratu kaa chalis pats teica, ka vinjam nebija stiims un taa kaa vinjam liktais bans bija uz stiima, vinjam neko nevareeja izdariit. Vai nu source mods atkal kaut ko chakaree.

P.s piedodat par to ka nav garumziimes. (nav tildes datorvaardnice.)

Taatad veeleejos pajautaat ko shaadaas situaacijaas dariit? kikot liidz nelabai duushai?

P.s.s beigaas vinchestrs teica, ka banoja uz ip. Taatad veel lielaaks wtf... :)

Edited by bullet
Link to comment
Share on other sites

Paskatījos ka viņam nav steam ikona - automātiski domāju sm_banip, bet jams pēc pusminūtes atkal serverī, pēc tam joka pēc pamēģinu uz steam (caur sm_admin), bet nu kā jau gaidīts tas arī nedeva nekādu rezultātu.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

es pateiksu gudru fiich, nu cik nu gudru bet fakts ir tads ka nevisiem kuriem ir stiims ir arii tf2 :) aka in-game-ikona pie nika, nebut nenozime ka 100% ir stiims, man piemeram taa ikona radas, jo ieks stiim esmu tadu uzlicis, stiims ir aktivs, spele man ir kreisaa :( laizhas ar -steam bet ikona radas.. taka butu jauki ja busteris taptu ka vac, automatiski aplodojas un pidarasus met ara :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...