NereaaliKrutsChalis Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) http://rapidshare.com/files/119846812/hackers.lv_dump.rar http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=37028 http://yy.lv/download.php?f=136512 Parole: 54321 Nu bija chalji tik kruti ar to boot.lv datubaazi, lai tagad pashi par seviim raksta. Edit: var kaads admins "tiko" uz "tika" izmainiit luudzu. Edited June 4, 2008 by macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 tā ir db tur nokačājama? Tā nu man galīgi nav vajadzīga bet lai jau citi priecājas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NereaaliKrutsChalis Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 Jaa, foruma un main saita datubaaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 OMGWTF, KO LAI ES TAGAD DARU ? LOLOLOLOLOL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Es vinus tagad varu chakareet? LOLOLOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Es zināju ka b00t.lv tā to lietu neatstās. No h4ck3r$.lv: Kādi nezināmi "ļaundari" ir nofenderējuši "praidistu brālībai" lietotāju datubāzi un nopublicējuši internetā. Datubāze satur ne tikai kādus abstraktus lietotājvārdus, bet gan cilvēku reālos vārdus, uzvārdus, epastus, personas kodus un pat telefona numurus. muahhaahhahaahhahahahahhaha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Bļē, par kādu uzhakošanu iet runa? Ir ļoti liela šķirba pa nodevīgu jūzeri un hakošanu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Atkal šitas sports sācies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) šas nokačāšu,pačakarēšu viņus edit: lol,kas jaadara ka noka4aa ? Edited June 4, 2008 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 un, ko tad Tu pačakarēsi? ps rofl par to pedarastu db. blank tieši aizvakar, 20:01, raksta: a ko tajā db dara Vilx- no boot.lv? (*.*.62.150) The Snatch! tieši aizvakar, 21:21, raksta: un kaa tu domaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 edit: lol,kas jaadara ka noka4aa ? Jāpaaugās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) Hakers ņirgājās kad BOOT`am nopizģīja DB, tagad paši iekrita XD Jāuzcepj raksts par šito. Edited June 4, 2008 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ps rofl par to pedarastu db. blank tieši aizvakar, 20:01, raksta: a ko tajā db dara Vilx- no boot.lv? (*.*.62.150) The Snatch! tieši aizvakar, 21:21, raksta: un kaa tu domaa? To čali es zinu, viņš ir precējies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Man pietiek ar IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Lai tas bērnudārzs tur ņemas uz veselību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ps rofl par to pedarastu db. blank tieši aizvakar, 20:01, raksta: a ko tajā db dara Vilx- no boot.lv? (*.*.62.150) The Snatch! tieši aizvakar, 21:21, raksta: un kaa tu domaa? šis labs man patika, paši iekrita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) edit: lol,kas jaadara ka noka4aa ? Šito lielisko quoti es iemūžināšu. Tā pat nav postu krāšana, tā ir savas neaptēstības publiskošana unikālā formā. Edited June 4, 2008 by Surr Link to comment Share on other sites More sharing options...
wHiiiP Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Lol nu un paši vainīgi kaapeec to tagad jāzin visam gign.lv ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 nokačāt visi gudri, izmantot 1 no 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Tagad tik crackojam hashus ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Nu tik prieki!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush^ Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Vot cik vilvēki var būt stulbi :S Nu kāds tolks ka jūs viņiem čakarējat web? Ko jūs ar to panāksiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 rush, Tu neesi hackers.lv admins/members? Vismaz taa izskatas Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 (edited) Tikko izlasīju hackers.lv komentārus par tām nozagtajām datubāzēm un redzēju vairākus komentārus ka nākamais saits varetu būt gign.lv c`mon tie dauņi tak ir slimi.... editc: atradu iekš kkāda bloga Klīst baumas, ka nākamais rindā esot gign.lv, un ka arī draugiem.lv datubāze esot bijusi nodumpota. Vasaras sākums tā neko. Edited June 14, 2008 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 c`mon tie dauņi tak ir slimi.... editc: atradu iekš kkāda bloga Mja, kamēr citi guļ jūrmalās un ķer sauli, tikmēr trakie hakeri gūst iedegumus no saviem monitora ekrāniem, un hakojot d-bāzes..ko lai saka..nu malači, katram sava dzīves jēga un sapņi, šķiet ka dažiem tie ir tik tiešām abstrakti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts