9100646 Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Man jautajums , vai ir iespeja parbauldit vai mans BIOS darbojas pareizi , bez kluudaam ? Nezinu ko darit , vest uz garantiju kompi vai meginat paarakstiit BIOS Pasham . Iesledzot kompi : Pirmais logs raada normaali , bet otrais logs kautkaads glukains , piemeram tur kur jabut Capability tur vins raada caquli?ty , iisaak sakot normaalu burtu vietaa vins raada simbolus utt :/ Kaa , lai es zinu kam ir vaina BIOS Vai kam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 updeitot vai downgreidot mēģināji ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
9100646 Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 (edited) Es pat nezinu kaa to izdariit aa un man draugs teica , ja es pats paarakstu BIOS tad garantija vairs nav deriiga , vai taa ir taisniiba ? Edited June 4, 2008 by 9100646 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Nu un ka rāda simbolus? Tas kaut kādā veidā ietekmē kompja darbību? Link to comment Share on other sites More sharing options...
9100646 Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 Nu iesleedzot Kompi , vins uzkaras uz Windows XP Loadinga , meginaju parakstit 5 reizes , bet rezultats tas pats. Bet caurs Safe mode viss protams straadaa normaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Flashojot uz oriģinālo ražotāja BIOS`u garants nepazūd. Ja ar safe mode iet normāli, tad vaina visticamāk operētājsistēmā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) Stipri šaubos par to, ka BIOS update / downgrade pārkāpj garantijas noteikumus, parasti jau garantija ir paredzēta fiziskiem defektiem... OS oriģinālais, vai vilkts no kāda nelegāla avota ? diska virsma bojāta nav ? tad varētu būt iespējams, ka OS ir pazudis, vai nemaz nav bijis kāds no nepieciešamajiem failiem.... Edited June 4, 2008 by Lecter Link to comment Share on other sites More sharing options...
9100646 Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 Nu es tagad man staav Nelicenzeetais Windows XP Profesional , bet es meginaju visadus OS , 5 reizes paarakstiju . Gan arii meginaju savu Windows Vista Licenzeeto , bet probleema taa pati :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Pamēģini pārflašot BIOS`u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9100646 Posted June 5, 2008 Author Report Share Posted June 5, 2008 Tapeec jau pirmajaa posta prasiju kaa to visu izdariit , BIOSU noka4aaju , bet vai man vins jaaraksta disketee vai ko man dariit ar vinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Jā disketē. Ieejot BIOS`ā vienā no sadaļām piedāvās flashot, upgreidot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now