J. Brauns Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Nora Ikstena FTW! Ai, tad jau redzēs vēlāk. Lai gan liekas, ka varētu būt viss puslīdz objektīvi uzrakstīts, tomēr vērtētāja viedoklis beigu beigās būs pats objektīvākais. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 proza manā skatījumā bija grūtāk saprotama par lugu, tāpēc rakstīju par lugu. Pārsprieduma tēma patika(par to sadzirdēšanu) stāstīju, kā valstsvīri nesadzird tautu, kā psiholoģiski ietekmējas cilvēks, kurš netiek sadzirdēts utt, beigās bija pārsniegts limits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 viss butu ideali ja beigas nebutu nochakarejis ar to tizlo analizi. nezinaju tos leksikas veidus un valodas lietojumu vai ka tur tas kakucis bija. A sacerejuma vienkarshi noleju konkretu udeni. beigas skatijos man lielako dalju teksta sastadija vards - uzklausit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Laikam jau ka esmu visu nokavējis, bet eksis likās normāls. 1. Daļa viegla. 2. Daļa, Protams rakstīju par tēmu: "Es gribu, lai mani sadzird," bet reālu lažu sarakstīju, tur nekā laba nebūs. 3. Daļa, analizēju lugu, to pirmo izlasīju un pie tās arī paliku, likās samērā viegla. Rawen, man arī bija tas, ka aizgāja nevis sadzird, bet uzklaisīt un ieklausīties. Ceru uz C, sliktākajā gadījumā D līmeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
away. Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Manā skolā visas latviešu valodas skolotājas minēja, ka 12. klases eskāmeni ir ņirgāšanās par devītajiem. Esot bijis tik viegls, ka ... Varbūt arī no mušas uzpūsts zilonis, bet nu ja tā patiešām ir, tad dodiet man žileti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 1. Daļa viegla. 2. Daļa, Protams rakstīju par tēmu: "Es gribu, lai mani sadzird," bet reālu lažu sarakstīju, tur nekā laba nebūs. 3. Daļa, analizēju lugu, to pirmo izlasīju un pie tās arī paliku, likās samērā viegla. Rawen, man arī bija tas, ka aizgāja nevis sadzird, bet uzklaisīt un ieklausīties. Ceru uz C, sliktākajā gadījumā D līmeni. 1. daļa viegla, 3. daļa viegla, bet ceri uz C līmeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Tas, ka liekas viegli, vēl nenozīmē, ka tā arī bija un varbūt viņš vienkārši NEKO nesaprata. Muļķa laime, bļe. Bet kas tā vispār par attieksmi? Jācer ir uz A vienmēr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) jācer ka būs A+ un pateicības vēstule no labotājiem par jauko daiļdarbu no 067. par to vislabākais man likās pārlieku viegli, tādēļ iesvētīju viņu ar Cipruss. aizmirsu pieminēt, ka mans daiļdarbs ir oriģinalitātes virsotnē, jo to veido unikāli tēlu citāti. be, es taču esmu kultūras virsotnē. Edited June 4, 2008 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
J. Brauns Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Kā jau 1/2 no visiem eksāmena kārtotājiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Man latviešu valodā gadā 5, tāpēc tāda attieksme. Tad jau redzēs, vēlāk salīdzināsim. Starp citu, kad vispār būs rezultāti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Oficiāli līdz ar atestātu 18. jūlijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now