Jump to content
GIGN Forum

A Man Apnika

eziic
 Share

Recommended Posts

- Ir maza atšķirība. Es uzdirsu, jo tu taisi hujņas, tu - jo gribēji uzdirst pretī.

- Arī free frags atrodas komandā. Kāpēc viņu izkicko? - Jo komandai no tā nav nekāda labuma. Šito teikumu var, diezgan labi, pielīdzināt arī tev. Ne sūda tu necenties pildīt misiju, tu frago, lai pašam būtu lielāks fans, nevis palīdzētu komandai izpildīt misiju. Jā, teorētiski tu palīdzi komandai šad un tad nogriežot kādu, bet praktiski izkikojot tevi, ienāk kāds cits spēlētājs, kurš grib spēlēt normāli, nevis fragot ar nazi, lol.

- Par naža izveidošanu nemaz nesāc. ( Hm, kāpēc GIGNā nav shieldu? spēle taču tie ir iekļauti )

EDIT :

Eju gulēt.

bottom line - Netaisi hujņas, spēlē kā pienākas un neviens tevi nebanos. ;)

Edited by minOrity

Nesaprotu par ko ezitim brienat virsu?!?

1)Vinjam tiesham reizem ar visu nazi ir labaks skors, neka dazham labam, kas ar emku skraida.

2) Ja vinjsh ir palicis pedejais un uzlikta ir bumba, vinjsh atrod un pacelj ieroci, megjinot (un reizem, protams, ari panjemot) panjemt raundu.

3) Nekad vinjsh nav traucejis spelet, vislielako naidu visiem rada tas , ka vinjus panjem ar nazi, un gandriz katru raundu, sapite rodas nevis vinjam, bet vinja upuriem!

Runajot par to piesegshanu, katru dienu var n-taas reizes izbljaustities par to piesegshanu, bet tieshi ka jau te viens teica, shis pie vellna ir pubs, un katrs spele ka vinjsh grib, un tas protams ed nervus ara, ka neviens tevi nepiesedz, un shaja gadijuma - "nepiesegshanu" - tik tiesham vinjam nekadigi nevar pieshuut! dafiga serveri ir tadu, kuri labak pagaidis kamer tevi noshauj, parlade ieroci, un dabuus bezspecigu free fragu!

4) delj eziisha komandai vienmer ir nauda, kur tik tiesham kompense visu krisishanu ar nazi, jo parejiem komandas biedriem ir labaks aprikojums, neka tas butu bez vinja..

Mumuars beidzies :) gribeju izkliegt savu sapi :)

Varbūt stulbs salīdzinājums, bet tā pat. Futbolā tak arī ir atļauts bumbai pieskarties ar galvu. Ko tu teiktu, ja tev futbola komandā viens čalis visu laiku mēģinātu bumbu dzenāt ar galvu? Stulbi izklausās, bet domu sapratāt.

tas jau būtu pielidzinajums cw <_< , bet pub būtu tā, kad savāktos bariņš ielas zēnu un spēlētu futbolu, un tur

man patiesība uzjautrinatu, kad kads speletu ar galvu :lolza:

P.S Stulbi salidzinajumi, bet runajot par eziiti man vinja vienmer pietrukst, kad nav serveri, jo nav kas naudu iedod :( un es ar to naudu bieži vien varu nofragot par viņu :), jo ir starpiba starp awp un deagle :muahaha:

Traffic, ja futbolā iziet 1vs2, viens no tiem esi tu kā aizsargs un aiz tevis ir tavi vārti ar vārtsargu, tu arī mēģinātu uzbrucējam atņemt bumbu ar galvu? Noartu zemi, pohuj, ka tev pa galvu iepistu ar buci, un vēl vārtus iesistu, jo 1vs1 pret vārtsargu, uzbrucējam ir daudz vairāk iespēju iesist nekā vārtsargam atvairīt. Tas būtu tāds salīdzinājums ar tīmmeitu piesegšanu ar nazi. Jo, pārlādējot ir tādas pašas iespējas nošaut pretinieku kā vārtsargam 1vs1.

Edited by raprock

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...