drufulis Posted November 22, 2004 Report Share Posted November 22, 2004 Shitaa vecene tiri taa neko, forshi ka tie cilveecinji speelee visaadas grimases taisa un kustina acis sakariigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted November 22, 2004 Report Share Posted November 22, 2004 HL2 vispār iet bez gļukiem, bet tai pat laikā smirdīgais CS:S raustās kā sūds Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 22, 2004 Author Report Share Posted November 22, 2004 tas vēl nav iznācis ir gan. Steamaa vinsh staav pie avitable games, un es k-kur lasiiju ka k-kaa to var dabuut gatavu k-kadi hl1 faili jaiekope Css folderii, bet ka tieshi nezinu. Nu man ar savu Super kompi" fps - nu nesuudzos (godiigi sakot domaaju ka buus suudiigaak), ja nav nekaadu kruto efektu tad fps ir ap 30 vai vairaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 22, 2004 Report Share Posted November 22, 2004 njaa CSS grafika nav tik laba. Ar manu GF FX5600 HL2 speleeju uz 1024/768 high grafiku un izskataas vienkarshi ideaali, arii FPS ir OK, bet CSS gan nevelk tik labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Pipars Posted November 22, 2004 Report Share Posted November 22, 2004 Sveiki ! Veelos luugt paliidziibu , meigjinu downloadod HL2 no taa ihack.lv , es izveelos kur saglabaat utt , bet tad shis izmet - Problem connecting to tracker -<urlopen error (7, `getaddrinfo failed`)> , nu vot un viss un nekaada lejumielaade nenotiek ! Jau ieprieksh paldies ! un taa ar citiem failiem ar ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 22, 2004 Author Report Share Posted November 22, 2004 (edited) Sveiki ! Veelos luugt paliidziibu , meigjinu downloadod HL2 no taa ihack.lv , es izveelos kur saglabaat utt , bet tad shis izmet - Problem connecting to tracker -<urlopen error (7, `getaddrinfo failed`)> , nu vot un viss un nekaada lejumielaade nenotiek ! Jau ieprieksh paldies ! un taa ar citiem failiem ar ! neesu nekaads bittoreent specs, bet man ar negaaja bittoreent, paarinsteleeju un gaaja meibii try it Edited November 22, 2004 by meniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Pipars Posted November 22, 2004 Report Share Posted November 22, 2004 neesu nekaads bittoreent specs, bet man ar negaaja bittoreent, paarinsteleeju un gaaja meibii try it kaa tu to domaa parinsteleet , kas te vispaar jainstelee , ja pareizi daru tad ieeju ihack.lv , esmu registreets , tad torrenti izveelos failu , noraadu kur ielaadeed , spiezhu ok , tas tur taisa connection to peer , ut tad tas errors ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 22, 2004 Author Report Share Posted November 22, 2004 nu, aizej uz add-remove programms, atrodi bittorrent un remove. peec tam uzinstelee bittorrent atkal Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLink Posted November 22, 2004 Report Share Posted November 22, 2004 uzliec varbūt BitComet. tas ir vienkāršākais torrentu klients Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIBOR[balvi] Posted November 22, 2004 Report Share Posted November 22, 2004 Dabuuju HL2 ar CSS kopaa, labaakaa grafika kaadu esu redzeejis Kruta speele. Bildee izskataas gandriiz kaa Riigaa. klau nevaru iziet vienu etapu karoče zastrjal. pagriezu krānu un pacēlās ūdens ko tālāk nevaru atrast izeju. plz help Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLink Posted November 22, 2004 Report Share Posted November 22, 2004 aizej uz otru istabu un caur kanalizaciju ispeldi cauri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Pipars Posted November 22, 2004 Report Share Posted November 22, 2004 paldies visiem nu man viss straadaa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drufulis Posted November 22, 2004 Report Share Posted November 22, 2004 ' date='Nov 22 2004, 09:20 PM'] klau nevaru iziet vienu etapu karoče zastrjal. pagriezu krānu un pacēlās ūdens ko tālāk nevaru atrast izeju. plz help Taka tas uudens paceelies aizej uz otru istabu un tjipa jaatiek augshaa uz malinjas pie durviim, a malinja paaraak augsta taapeec uzliec lomiku ienirsti liidz pashai lejai izsit deeljus lai kastes un citi suudi uzpeld augshaa, un peec tam pa tiem paarlec kur vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIBOR[balvi] Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 aizej uz otru istabu un caur kanalizaciju ispeldi cauri paldies sanāca bet tagad es atkal esmu iesprūdis braucot ar to ūdensmoci stāvu pie vārtiem bet chuvaks savējais man never vaļā ko darīt? paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
drufulis Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 Aizej ar vinju pabazaree, vai skaties kur var izliist krastaa, un ierubiit vaartus pasham. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIBOR[balvi] Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 Aizej ar vinju pabazaree, vai skaties kur var izliist krastaa, un ierubiit vaartus pasham. esmu izlozhnājis visu nevaru saprast. viņš ar mani nebazarē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 Ja ir problēmas ar HL2 iziešanu, tad uz sadaļu spams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts