ZwirbuliitZ Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) Shodien nebija iisti ko dariit,taapeec izdomaaju,ka buutu latviski jaapaartulko AMX un War3FT! Ja pamanat kaadu kljuudu(kuras tur noteikti ir),tad luudzu zinjojiet un tas tiks izlabots! .rar mapes saturs ir jaaextrakto \cstrike\addons\amxmodx\data un jaaaizvieto! lang.rar Edited May 28, 2008 by ZwirbuliitZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) PRIV_SET = Privileges set <<<< Tas saucās tulkots????? Laadeets 1 admins no datubaazes < krimināls teikums... EDIT. Tālāk pat lasīt netaisos, jo atvēru 5 failus un ar to pietika.... TE PAT 50% NAV TULKOTI, EJ MĀCIES SKOLĀ.... EDIT.2. Iztulko visu nevis tikai 1 teikumu, kuru angliski saproti.... EDIT.3. Zinu, ka esmu nosodošs, bet pacenties vairāk un būs labi... EDIT.4. Vismaz esi iztulkojis kaut cik pašu war3... Edited May 28, 2008 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) Nu c'mon vecīt... Tu tajā brīdī paralēli lasīji komiksu, kur kāds varonis uzlādēja savu "kiber lāzeru"? LOADED_ADMIN = Uzladejies 1 fails no admina Man tāda sajūta, ka tas uzlādētais fails tūliņ gāzīs kādam adminam. Prosta jau pietiek ar šo, lai serverī spēlētāji pārsmietos līdz nelabumam. [en] LOADED_ADMIN = Uzladejies 1 fails no admina LOADED_ADMINS = Noladeti %d admini no faila SQL_CANT_CON = SQL kluda: nevar pievienoties: '%s' SQL_CANT_LOAD_ADMINS = SQL kluda: nevar uzlaadeet adminus: '%s' NO_ADMINS =Nav atrasti admini. SQL_LOADED_ADMIN = Laadeets 1 admins no datubaazes SQL_LOADED_ADMINS = Loaded %d admins from database INV_PAS = Nepareiza parole! PAS_ACC = Parole pienjemta PRIV_SET = Privileges set NO_ENTRY = Tev nav ieejas serveri! Nu c'mon nevar tik brutāli likt man smieties. [en] WITH = ar KNIFE_MSG_1 = %s saduura un sagrieza %s kjermeni. KNIFE_MSG_2 = %s izvilka nazi un iegrieza %s KNIFE_MSG_3 = %s klusu pielavijaas un noduura %s KNIFE_MSG_4 = %s noduura %s LAST_MSG_1 = Tagad viss atkariigs no tevis! LAST_MSG_2 = Es ceru ka tev joprojam pietiek dziiviibas! LAST_MSG_3 = Visi tavi komandas biedri tika nogalinaati! Veelu veiksmi! LAST_MSG_4 = Tagad tu esi viens! Veelu veiksmi! HE_MSG_1 = %s aizsuutiija nelielu daavaninju %s HE_MSG_2 = %s met mazu daavanu %s HE_MSG_3 = %s izdariija lielisku metienu %s HE_MSG_4 = %s sagaadaaja nelielu eksplooziiju %s SHE_MSG_1 = %s nogalinaaja sevi ar granaatu SHE_MSG_2 = %s meegjinaaja kaadu nogalinaat ar savu granaatu SHE_MSG_3 = %s swallows grenades whole! SHE_MSG_4 = %s uzspraagst! HS_MSG_1 = $kn noaglinaaja $vn ar ljoti labu shaavienu galvaa! HS_MSG_2 = $kn atbriivoja $vn galvu no kjermenja HS_MSG_3 = $kn paarveerta $vn galvu par biezeni! HS_MSG_4 = $vn tika nogalinaats ar preciizu shaavienu galvaa no $kn puses! HS_MSG_5 = $vn galva tika paarveesta zhelejaa! HS_MSG_6 = $kn tika izsmeereets pret sienu. HS_MSG_7 = $vn galva paaraak ilgi uztureejaas $kn meerkja redzeslokaa! DOUBLE_KILL = Wow! %s nogalinaaja divus ar vienu shaavienu! PREPARE_FIGHT = GATAVOJIES CIINJAI!^nRaunds %d KILLED_ROW = Tu esi nogalinaajis %d vienaa piegaajienaa! DIED_ROUNDS = Esi uzmaniigs! Tu esi miris %d raundus peec kaartas! KILLED_CHICKEN = Kaads nogalinaaja vistu!!! BLEW_RADIO = Kaads uzlaida pa gaisu radio!!! REACHED_TARGET = OMG! %s ir sasniedzis meerkji! PLANT_BOMB = %s staada bumbu! DEFUSING_BOMB = %s miinee bumbu! SET_UP_BOMB = %s uzstaadiija bumbu!!! DEFUSED_BOMB = %s atmiineeja bumbu! FAILED_DEFU = %s neizdevaas atmiineet bumbu! PICKED_BOMB = %s paceela bumbu... DROPPED_BOMB = %s nometa bumbu!!! CT = CT CTS = CTS TERRORIST = TERRORISTS TERRORISTS = TERRORISTI REMAINING = %d %s atlikushi... KILLS = nogalinaati HS = hs Edited May 28, 2008 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZwirbuliitZ Posted May 28, 2008 Author Report Share Posted May 28, 2008 (edited) njaa izklausaas jau ljoti smiekliigi,bet kaa lai citaadi iztulko-loaded 1 admin from database?vai arii loaded 1 file from admin? un lietojot sho saitu vaardus loaded admin vinjsh iztulkoja-piekrautais admin! da lab,centiishos paarlabot! EDIT: un tos miscstats es netulkoju vaards vaarda,bet gan vietaam pilniigi paarveidoju un izmainiiju.. Edited May 28, 2008 by ZwirbuliitZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Nu kaut vai "stada bumbu". Cik es atceros man ome stādīja burkānus un kartupeļus, bet bumbu var uzlikt vai aiktivizēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 da nu mans personīgais viedoklis - tulkošana nav darbs cilvēkiem, kas tam spiesti izmantot online tulkotājus un i tad pusi atstāj netulkotu protams, centība un iniciatīva ir laba lieta, bet ja rezultāta nav tad tas viss ir bullšits... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Es ceru, ka tu vnk mūs te centies sasmīdināt, nevis domā šito visu nopietni Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Psc.. LOL!! Uzlaboja gariigo, jau tikai no tiem amneezijas citeejumiem. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Pa riktiigo sasmiidinaaja bet chalis vismaz centies XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Ja vaig varu iemočīt savējo tulkojumu :khekhe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiplasher Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 ja kas amx man jau sen bija latviski. dabuju vinu ieks gamerx kad vel nezinaju neko par serveru taisisanu. labak jau angliski un pareizi neka latviski un visu galiga dirsa... a un vel-loaded 1 admin from file- Ieladets 1 admins no datubazes Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Datubaazes XD! Labak: Ielaadeets 1 admins no faila... Nee vispar visi tulkojumi izklausaas stulbi. Vislabaakais butu angliskais tulkojums. Visi saprot eng... vismaz lielaaka dalja ar IQ > 80. Nu ja ne, tad peedeejais laiks iemaaciities. CS paliidzees. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now