Jump to content
GIGN Forum

Web

gerik13
 Share

Recommended Posts

Lapa ir pat dikti liidziiga! Tomeer tur arii ir redzemai daudz gign vecie keksi kaa piemeeram mader un ja nemaldos tad free- arii kaut kad gignaa apgrozijaas! Takaa es pat pieljauju to, ka macho un worms zin par lapas liidziibu...

Man iisteniibaa pilniigi vienalga via liidziigas vai nee shiis abas lapas, visu nosaka lietotaaju skaits! :thumbsup:

VIenalga Gignam stiliigaak :D Un Useros ar vairak :P Bet ta liidziba kka besiigi :D

CSS Fails es domaju ta pec pasha Izskatu 3 Coolums arii 2 Sanu Monitor un citi shiti es par to

Edited by gerik13

cik man zinaams tad lapa ir taisiita no 0 ;) vieniigais puisis mazliet njeemis dizaina dalju ... web dizaini ieksh roxcs ir nomainijushies ljoti daudz :)

Naziic te ir ņemta tikai mazliet dizainiskā ideja... Kopēts nav nekas...

Edited by mader

Vispār jau neesmu nekāds web eksperts, bet man liekas, ka tā lapa ir pašu taisīta, tikai to ir darījis kāds, kuram ir spējas taisīt lapas, diemžēl nav kreativitātes un jāspiež dizains no kāda cita. Nekur citur izņemot gignā (un tagad arī šajā lapā) neesmu redzējis 3 kolonnas labajā lapas pusē.

njaa bet man prosta nogalina shis teksts :D

ROXCS ievietotās informācijas pārpublicēšana bez atsauces stingri aizliegta! ? ROXCS.lv, 2008. ostm[at]inbox[dot]lv

laigan pashi ir njemushi arii dizainu :D

:respekt:

tu savu sigu arī pats taisīji?

da tādu dizainu (līdzīgu) var atrast jebkurā webā. Nu labi ne gluži jebkurā, bet ļoti daudzos. Un pats roxcs viedotājs arī teica, ka viņam nav kreatīviska izdoma, un webs tikai drusku līdzinās. Neko jaunu jau tagad izdomāt nevar, viss aizņemts, it kā.

Erix :superlol:

Bļē tā roxcs source vnk briesmīga, viss tabulots, man besī šitie omīšu atpalikušie webi, mūsdienās viss krutais html kods ir zem diviem, kā gignam :10cm:

Valīdātors arī nav diesko sajūsmā par roxcs - mad

un lūk varam apstīties gign, lai sajustu atšķirību - gign kautgan biju gan domājis ka gignam ir valīds, bet nu tomēr ir atšķirība!

Un par to pašu roxcs mājaslapu kā tādu, nu nezinu tur viss uz ipb balstās vienīgais kas paštaisīts ir mysql kveris kas izvelk no tā ipb kkādus datus un tad smuki ar gign design izgreznots!

duplets, tabulām nav ne vainas.

kādreiz tikai uz tabulām vien dzīvoju, bet nu tagad esmu pārgājis uz diviem.

atkarīgs no individuālā cilvēka framework`a. neredzu lietas, ar ko viens būtu baigi krutāks par otru.

tāpat, kā if un switch izmantošana, vai foreach un while. katrs savādāk redz pielietojumu un risinājumi ir dažādi.

ja izmantoti tiktu freimi, tad Tu varētu bļaut, ka tas ir "veco omīšu atpalicis webs".

Tabulām nebūtu ne vainas, ja viņas būtu valīdas, un nejauc te php ar html stilu!!!!

Es nejaucu, tas bija ar nolūku :) Ar to es gribēju pateikt, ka katram ir savs framework - sava tehnika, kā lapa tiek veidota. Bet nu jā, par validāciju piekrītu, mūsdienās ar to ir problēmas. Man arī tidy`jam šausmīgi patīk tas zaļais ķeksis :)

n0r3k, runājut par diviem,

pēc pagājušās vasaras sāku pāriet uz tiem, iemācīties tos kombinēt ir tīrā elle, bet vismaz :10cm:

un reāli, jā cilvēks, kuram nav nekāda saprašana par web lietām nemaz nepamanīs atšķirību starp div'iem un tabulām.

Laba lieta, ko man viens paziņa iemācij, tabulas ir domātas wordā/excelī, lai attēlotu datus, bet nejau lapas veidošanai.

p.s pašam ar to dizainēšanas šita nedaudz sūdīgi iet, izdomāt kaut ko labu ir sarežģītāk kā vienkārši kaut ko uzprogrammēt. :)

pēc pagājušās vasaras sāku pāriet uz tiem, iemācīties tos kombinēt ir tīrā elle, bet vismaz :10cm:

un reāli, jā cilvēks, kuram nav nekāda saprašana par web lietām nemaz nepamanīs atšķirību starp div'iem un tabulām.

Nu diži grūti jau nav. Jāzin tikai position, float, width no css`a un kā viņi kārtojās apmēram.

Ar diviem sanāk likt daudz <br /> `us, kas man īpaši nepatīk :(

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...