KlumpaHLTV Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 (edited) Sveiki visiem. Kuram rit 23.Maija ir PEDEJAIS ZVANS ? ,gribetu uzinat kuram skolam rit noteik !!! (Nosaukumu) a un velkas 21.Maija uz cik jus uzrakstijat Dabaszinibas ? (9.Klaseij) P.S. Man p*h par kludam Edited May 22, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Pēdējais zvans cik zinu ir 12. klasei... (ĀVĢ) Un 9. klasēm ar to nav sakara... Un nevajag taisīt jau 3. topiku par vienu un to pašu skolas tēmu + jau 3. reizi saku, ka man dabaszinībās ir 8 XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Āgenskalna ģimnāzijai ar rīt pēdējais zvans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
revoked Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 nu pēdējais zvans tavā skolā ir 12, bet citās ir savādāk. Manējā (Slokas Pamatskola) būs pēdējais zvans 9. klasēm, būs arī pasākums kur vajadzēs runāt kaut kādus sentimentālus teikumus un būs arī jāparūpējas par audiotehniku. Sportā mums bija ieskaite kaut kāda, kas sagatavo uz 9. klases sporta eksāmenu, ķipa ko mēs tagad protam. Tur ietilpst: pievilkšanās pie stieņa, tāllēkšana un preses kačāšana bez apstājas. Pievilkos 14 reizes (9. klasi var beigt ar 10, ja ir 14 reizes), 100 preses bez apstājas (it kā huiņa, bet arī 10 laikam), tāllēkšana nebija diez ko spoža - kkāds 7. Un es nevienu atzīmi no tām neredzu sev, kgan citiem ielika šogad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted May 22, 2008 Author Report Share Posted May 22, 2008 XD lol sry nebiju pamanijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Man ar riit peedeejais zvans- 9. klase un dabasziniibaas vieniigajam sskolaa 9 :PP vienai vieniigi 10 veel bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 tūlīt iešu uz pedējo zvanu (Rojas vsk) Ā, un dabaszinības uzrakstīju uz 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 man šodien ir Kuldīgas Māklsas un humanitāro zinību vidusskolā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 (edited) Uzrakstīju uz 8, cerēju dabūt 9. Edited May 23, 2008 by amniijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Lielvardes PSK sodien ari bija pedejais zvans Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted May 23, 2008 Author Report Share Posted May 23, 2008 Tik tiko atnacu majas no pedeja zvana. Bija vispar intrasanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 jaa skolas laiki-tie tik bija laiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Mācies ĀVĢ? Es turpat blakus dzīvoju ^^, Enīvei, mans 9 klases pēdējais zvans bij interesants, tas bij 2 gadus atpakaļ. Ārā bij some kinda līnija, bija šausmīgi karsts un viens paģība. Nolikās ar seju pret trepēm. Ar to arī svinīgā līnija beidzās, atbrauca ātrie, džekam bij kkādas šuves vēl jāliek :/ Pēctam norm nokodām un uz angļu valodas exi aizgāju galīgā pimpī. No tā vismaz bij viens labums, mēle atraisijās un runāšanas daļā es runāju tik tekoši un daudz o.O Bij jārunā laikam kādas 5 minūtes, a es runāju kādas 30.. Skolotājai jau apnika klausīties Eīvei 2, novēlu jums labas atzīmes ekšos Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted May 23, 2008 Author Report Share Posted May 23, 2008 pa cik seneim laikiem tu runa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 no vakardienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 (Rojas vsk) Ā, un dabaszinības uzrakstīju uz 6. Tu mācies Rojā, bet basīti tu gadījumā nespēlē?Un vai tu nepazīsti tādu Ēriku Vizumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted May 23, 2008 Author Report Share Posted May 23, 2008 Ta ari domaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Cik no cik punktiem tu dabūji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Neesmu vēl darbu redzējis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Ar to arī svinīgā līnija beidzās, atbrauca ātrie, džekam bij kkādas šuves vēl jāliek :/ Žēl bet tajā pašā laikā Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 ĀĢ nevis AVĢ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now