worm Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Izskatās, ka tf2 laikam visiem ir piegriezies... vismaz ikdienišķā statistika liecina par to, jo šodien serveris pat ne reizi pilns nebija... Nu vispār jau es arī mazāk spēlēju tf2, bet tas gan ir saistīts ar to, ka atsāku darbā iet un nav laika Kā pārējiem? Varbūt kopīgiem spēkiem izdomāsim kā risināt izmiršanas problēmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Sesija tā kā... šodien gan biju iegājis tf, bet protams, ka izvēlējos serveri, kurā ir cilvēki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 tulīt sīčiem sāksies brīvlaiks un es domāju, ka servers būs pilns visu dienu, tā ka diez ko nebūtu jāuztraucas. bet tā ir tak mācību gada beigas, viskautkādi darbi jāraksta, eksāmeni jākārto, prakses vieta jāmeklē etc. nav laika tik daudz, lai vēl varētu uzmaukt tf2 tā kārtīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 (edited) es par sevi varu teikt ga tf2.gign.lv pings man ir ap 500 cik esmu redzejis tad vai nu citiem arzemniekiem vai citiem speletajiem neiet labaak...sanak vienkarshi teleporteties cauri mapei..... aa un shodien kad itkaa pings izskatijas normaals ar steamu vispaar gignaa netiku deelj kaut kaada servera updeita Edited May 22, 2008 by radler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Jau vienā citā topikā pieminēju problēmu. Iesākumā varētu vienkārši nolikt laiku darbadienu vakaros, un savākties paspēlēt bariņā. Kaut ar sākumā labi ja 5vs5 sanāktu, tomēr pat tie paši ārzemnieki uzreiz sarastos. Pirmdien ~ 22:00 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 es nez, kopš parādījās tas medika apdeits, man pārgājusi vēlēšanās spēlēt. nu jau būs 3 nedēļas kopš neesmu tf2 spēlējis. varēja tomēr laist to apeitu visām klasēm reizē. ā un goldrush sucks Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 kā ar dustbowl 24/7? neko nedara lietas labā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 tas dust bowl visu norok. tak reti kurš serveris kam ir 32 sloti un 24/7 db pēc gold rush iznākšanas turās pilns. pietam lv komūna tf2 spēlētāju nav tik daudz. vnk mainam mapes. uzlikt kādu sakarīgu 3 vai 4 map ciklu. granary, gravel pit, goldrush un vel kādu...man personīgi reāli apnicis db. otrs - vaig lai pazīstamie biežāk spēlē. es bieži eju iekšā tf2 tad, kad pazīstamie iekšā un tu zini - sanāks uzspēlēt. vnk jāpacenšas iegriezties biežāk serverī kautvai uz īsāku laiku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
violence Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Serveris brizhiem vnk nenormali lago,pings lielakai daljai uzkapj uz 300-500 un ta ari stav,iespejams ka delj arzemju neta,ta varetu padomat,ja tik tas nenotiktu ar lielako dalju speletajiem.. tadelj dodu priekshroku arzemju serveriem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Kв pвrзjiem? Varbыt kopоgiem spзkiem izdomвsim kв risinвt izmirрanas problзmu? vai tad viтр dзп tв apdeita neiztukрojвs? un es personоgi rakstu bakalauru, nвkoрnedзп atsвkрu hardkфrв geimot Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 23, 2008 Author Report Share Posted May 23, 2008 būs jāpainteresējas pie hostera kas pa pankūkām ar ārzemēm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 23, 2008 Author Report Share Posted May 23, 2008 vopšem problēma ir lattelekoma ārzemju kanālā, solīja savest kārtībā šīs dienas laikā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 (edited) Daudzi čīkst, ka DSL pieslēgumam baigi liels pings or something. Ā un es nez man nekas nelago man pings par 5-10 augstāk nekāpj. Un serverī tautu var sākt sadabūt vienkārši pa dienu ieejot un pagaidot nedaudz, tad sāk rasties lēnām cilvēki. Es piemēram vakar ap 12:30 iegāju servā un tikmēr kamēr gaidīju tautu, spēlēju ps2 . Tad ienāca 1 cilvēks, spēlējām 1 vs 1 pēc pāris minūtēm bija jau 3 vs 3. Nepaspēju nemaz attapties, kad serveris jau bija pilns. P.S worm ieskaties tiesību sadaļā uz manu postu. Edited May 23, 2008 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Man ir DSL un pings ir 5 - 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 nu es nez, bet citi kaut ko visulaiku raud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Es esmu atsācis spēlēt TF2, takā gan jau šodien uzraušu. Bet pārsvarā spēlēju GX'a, jo tur draugus var sastapt, tā jau būtu gignā maukuši, bet 1 keksam nereāli lago gignā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Mētājos pa vienu britu serveri pa DB only un GR only. Reāli gaumes lieta tās mapes ir. Man, piemēram, kretinē visi tie granary/fort2/gravelpit, well var paciest ja ļoti grib spēlēt. Kad GIGNā redzu, ka ir pilns un stāv GR/DB vienmēr ienāku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 2fort vispār metama karte. hate that thing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 vienkarshi super labs pings tagad ~ 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 (edited) Vakar arī, kaut kas gļučīja visiem. Bet worms jau laikam bija serverī un to jau zina. Edited May 24, 2008 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush^ Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Kad stavēja gold Rush, tad vislaik bija pilns! Ieteiktu likt biežāk GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 29, 2008 Author Report Share Posted May 29, 2008 provaideris vroģi vakar kaut ko čiņīja lagu sakarā, kāds varētu nokomentēt vai vēl ir ik pa laikam tie ūberlagi vai nav, kad visiem pings uz 600 uzlec Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Es nezinu par pingu, bet šodien atkal, mēs divatā spēlējām, bet 2 reizes uzkārās pa kādām 2- 3 sekundēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 congratzzz, pirmā nakts, kad cilvēki nepazūd Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 CIlvēkie napatīk tie visi gravelpit, well, .., .. ( neatceros tos pārējos nosaukumus, bet bija vēl pāris trases mapciklā. ). GR / DB 24/7 un būs daudz, daudz tautas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now