Rush^ Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Ja vēlies dabūt ielūgumu uz outlaw, tad raksti man privāti, tas izmaksās tikai 35sant! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 A cik tā maksā ielūgūms?Un cik ielūgumi tev ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Lai nopirktu 1 ielugumu, nosūtiet kodu SLR35 uz sekojošiem numuriem LMT/Tele2/Bite 131 SMS cena 0.35 Ls Saņemto kodu ievadiet ailē zemāk un uzspiediet "Labi!". Pēc koda pārbaudes, Jums tiks piešķirts 1 ielugums. bet to var darīt tikai reģistrētie, respektīvi, tu nosūti SmS, tev atnāk kods un to tu iedod kādam kurš ir reģistrējies.. un pēc tam viņš tevi apčakarē, bet ielūgumu aizsūta kādam savam čomam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush^ Posted May 18, 2008 Author Report Share Posted May 18, 2008 Zvēru te nav nekāda čakarēšana! Ja nē varēsi mani tiesā sūdzēt! Viss notiek tā, atsūti e-pastu. es tev atsutu lai tu aizraksti sms SLR35 un tad tu man pasaki kodu. Un tad es tev uz e-mailu aizsutu ielugumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 LOLOutlaw, 100%'īgi debīlākais populārais latvijas trakeris. briesmīgi.. vnk briesmīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagaupulis Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) makaki jei bogu zoodārzā visus pie primātiem Edited May 18, 2008 by Dagaupulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 ??? vienam galīgi jumts aizbraucis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 vienam galīgi jumts aizbraucis... mhm, iespējams Klainfeltera sindroms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush^ Posted May 18, 2008 Author Report Share Posted May 18, 2008 Ir izvēle vai maksāt 2ls lai pieregistretos vai maksat 35sant lai sanemtu ielugumu un varetu pieregoties Jusu izvele negribat, labi pasi vainigi msakajat 2ls man piem poh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Da nu c`mon tas outlaw ir totāls sūds! Danger un Fano ir daudz reiz labāki....vispār jau tas outlaw trakera skins izskatās kā no ... izvilkts Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 ...jo tur nav XXX un tu nevari normāli izklaidēt sevi ar Mr. Roku? Nezinu, outlaw'ā vienmēr esmu atradis visas vajadzīgās filmas vajadzīgajās valodās, arī mūziku tur šad tad var atrast tīri klausāmu, un mazajiem radiniekiem patstāvīgi no turienes ņemu geimus. Katrā ziņā neteiktu, ka trakeris būtu slikts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Nē, jo admini tur ir pidari ( par kārtību forumā/komentos vienkārši pohuj ), uploaderi 90% lohi ( UP'o lietas ar deviņu gadu nokavēšanos un seriāliem vnk naglijā skipo neskaitāmas sērijas. ), 70% useri retardi ( vnk.. vnk iečeko tos gudros komentus, es pis acī, debīls trakeris, UN ar sīdošanu arī tur īpaši cilvēki nedraudzējas. ). Trakeris ir sūds, samierinaties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Jusu izvele negribat, labi pasi vainigi msakajat 2ls man piem poh! Kad pedējo reizi biji skolā? Čalīt, tev valoda pieklibo... Baiga šķirba tur registrēties, nekā tada, kas citos trakeros nav, nesu redzējis tur... Pašam ir 3 ielūgumi stāv outla., bet tas pohuj un autors Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Čalīt, tev valoda pieklibo... Baiga šķirba tur registrēties, nekā tada, kas citos trakeros nav, nesu redzējis tur... Pašam ir 3 ielūgumi stāv outla., bet tas pohuj un autors šitas toč tā ir, outlaw drusku pārspīlē..jo nav jau nekā krutāka..bet varbūt tas ir saistībā ar to, ka viņu kaste nespēj šad tad vakaros normāli uzturēt visus userus, un lec ārā visādi teksti par pārslodzi..tākā.. ;] diez vai ir vērts vispār maksāt par to lai piereģistrētos tur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush^ Posted May 18, 2008 Author Report Share Posted May 18, 2008 Mljin jus slimi vai ka? Ja jums nevajag tad nerakstiet! Visi sitie posti ir ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) ! tākā šī ir spama sadaļa, tad nu diez vai šeit ir aizliegts izteikt savas domas...kā tev šķiet? Varēji savu piedāvājumu rakstīt citur,piem, bodītē, ka tu tirgo ielūgumus pret 35 sant.. Šis pasākums ir uz tavu garantiju..negribi neņem..gribi ņem un gaidi..vai tiksi apčakarēts vai nē. Edited May 18, 2008 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Bet kur ir garantija ka Tu mani nepiečakarē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 outlaw jauks trakeris, Storms tur liek labas mantas iekshaa, man liekas vinam cietais vareetu buut kaadi 100000 TB? vienmeer esmu tur visu vajadziigo atradis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) vienmeer esmu tur visu vajadziigo atradis. Tie augšuplādētie faili jau nestāv uz outlaw HDD. Uzmanibu! Neviens no šeit sastopamajiem failiem reāli neatrodas uz šī servera. Visu kas šeit ir piedāva mājaslapas lietotāji. Mājaslapas (outlaw.lv) administrāciju nevar saukt pie atbildības par failu likumību kas šeit atrodas. Nevelc un neliec torrentus ja tev nav tiesības to darīt. Ta ir tava paša izvēle lietot šo mājaslapu! šo var izlasīt outlaw mājas lapas kājenē. Edited May 18, 2008 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 šo var izlasīt outlaw mājas lapas kājenē. DOOOH, es jau arii runaaju par Storma HDD, nevis outlaw trackera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 aiz labas gribas vēlies palīdzēt cilvēkiem? neticu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) +1, tik pat labi es arii vareetu taisiit topiku, kur piedaavaaju ieluugumus par 35sant.. Un runaajot par outlaw trakeri - tur viss ir ok, nenoliedzami tur ir atrodams liels (LIELS) failu daudzums, bet kaa iesaisties foruma diskusijaas vai kur citur (..cs.0utlaw.lv, edit - oho cs serveri un cs webs offline..), taa gan ir vaaks Edited May 18, 2008 by DeimoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Outlawā ir forši, ka tur ir cilvēku masas un ātri var dabūt, bet zem katra faila ir komentāri, kur kads, kādu apdirš.(Nu vissmaz lielakai daļai) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Bithack labāks! Bugagagagag + nav jāmaksā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 LOL shis chalis pirms paris dienam ir pats prasijis @ gign`a ielugumu uz outlaw`u, http://www.gign.lv/forum/index.php?s=&...st&p=305713 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now