traktorists^ Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 a kā tad ar to rindas būšanu palika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 6, 2008 Author Report Share Posted July 6, 2008 (edited) Fuck the queue! Tak Biļešu Paradīzes kasēs 2 dienu biļetes ir 20 Ls edit: 6dien biju blakus cilvēkam, kad pirka. Pārdotas laikam ir tās, kuras varēja netā iegādāties. Biļešu skaits teorētiski jau nav ierobežots. Edited July 6, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 hmm, tas būtu PAT ĻOTI jauki... Dīvaini, kad es skatījos netā, rādīja, ka visas jau esot izpārdotas, weird... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Top New: Pēc jaunākām ziņām (diemžēl neoficiālām), uz šo brīdi uz BBP-2008 pārdots 120.000 biļešu. Tas nozīmē: 1. Tiks uzstādīts visu laiku Latvijas rekords par visapmeklētāko masu pasākumu 2. Liepāja tiks nograuta no Zemes virsas Lielākās LV apsardzes firmas esot atteikušās uzņemties atbildību par tik lielu bardaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 tas laikam nozīmē, ka būs jasarga dirsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 tas nozīmē, ka būs nežēlīgi daudz tautas un veikala ne piles no alko.. k-ka nepatik tik liela burziņa pasākumi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Par runāšanu via mobīlais var aizmirst.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Mooobilie sakara 2dienu garumaa Liepajaa škiet nebuus pieejami-var aizmirst par tadu EXTRU!Ja pagajusho gad jau nevienu ar TELE2 pasakuma laikaa un vietaa vispar nebija iespejams sazvaniit! ASTA LA VISTA!jaieperk laikam ALKO vairumaa jau priekshlaiciigi Atkal veikalos bus uzcenojumi alko preceem un pec 1maas nakts pasakuma alko Liepajas bodes skjiet bus jau izpirkts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Varbūt kāds vēlas nopirkt divu dienu biļeti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 NEMAZ NEGRIBU ATCERĒTIES KĀ daudzus pazaudēju un nevarēju sazvanīt kādu 1h mocijos līdz beidzot izdevās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 pagājušo gad man LMT sakari bija visulaiku. nekādu aizķeršanos. ari naktī, kad kāds kārtējo reizi tika pazaudēts, tika momentāli sazvanīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 BLEE nu vienkarsi p**, tieshi 25 datuma iekriit kazas. Ehh, gadas ari ta. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 pagaj6gad bij for6i es kamer visus draugus pakasu tur negaju gulet sogad laikam nesanaks aizbraukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 braukšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Ir doma ierasties uz šo pasākumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Es arī būšu! Ceru, ka pie biļetes vēl tikšu, jo šobrīd man tādas vēl nav, tāpēc visus 100% nevaru teikt, kad būšu uz BBP! Domāju tikai uz pirmo dienu palikt, jo žēl naudiņas arī par otro dienu maksāt!Jarēķinās jau vēl ar to, kad draudzene arī līdz man būs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 BBP dienā biļete uz 2 dienām maksās24 LS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 nemaksās viss, būs cilvēki, kas netiks un, lai nezaudētu naudu, tie būs gatavi atdot biļeti par pašizmaksu vai vēl mazāku cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Lai veicas taadus cilveekus sastap Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Nu pagājušo gadu es tā darīju, neatradīšu - nebraukšu vispār, negribas maksāt to naudu, lai tusētu tādā varzā ar cilvēkiem. Vienīgi esmu apsolijis draugiem, kad dabūšu busiņu un visi tagad mani tramda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Busiņš, ko ar draugiem īrēsim pagaidām ir remontā, apsolijās, ka trešdien būs gatavs. Ļoti ceru, ka tiks salabots un varēsim bez stresa tikt uz Liepāju čillojot. YEAH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Mums ir kaut akads lidzigs plaans laikam ar 2 businjiem mauksim, ar gultaam toaleteem un visu parejo Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Droši vien BBP laikā liels bars atvadīsies no tiesībām, brauks pālī, smagās pohās utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucho Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) piemēram Tu Ceru, ka pie biļetes vēl tikšu, jo šobrīd man tādas vēl nav, tāpēc visus 100% nevaru teikt, kad būšu uz BBP! Domāju tikai uz pirmo dienu palikt, jo žēl naudiņas arī par otro dienu maksāt!Jarēķinās jau vēl ar to, kad draudzene arī līdz man būs! Vai tad 14 gadīgos ar tur laiž iekšā? Edited July 22, 2008 by mucho Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Es tas, diemžēl, nevarēšu būt, jo to pasākumu neapmeklēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now