Rapper^ Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Ja zinat tādu pilsētu Portugale, tad ar šo map bus kautkas lidzigs. Te vajag CT izglābt hostage.. Autors: Siilvio Gads: 2008 Oficiālā mājaslapa: SPIED TE Bildes: SEIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiplasher Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 nu un ? sen jau sito mapi esmu izmeiginajis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapper^ Posted May 10, 2008 Author Report Share Posted May 10, 2008 tu? bet varbūts kāds ne.... tu par to padomāji> tu te vienīgais neesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Man bija zems fps... Pat ļooooti zems... P.S. Visos dustos bez developer stabils 100! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Tu maz zini kāda būtu spēle šādā mapē pie pilna servera? Nesplēlējama. Mapē ir ļoti daudz vietas, kur aizķerties skrienot, kur nu vēl apmainīties vai paskriet vienam otram garām. Jau minētais fps ir drausmīgs... Tā jau autors pacenties, bet tomēr mape nav spēlējama, jo ja jau viens skraidot tev lago tad kā būs serverī, joptvai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Es uzliku serverī, bija tā - aizgāja pus tautas... pēc tam visu laiku kāds sūdzējās par fps... pats tikai 3 raundā ieraudziju pretinieku, jo nevarēju iebraukt kur jāiet... bet ja būtu labs fps un izmantotas bisk citas tekstūras mape būtu tīri labi spēlējama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiplasher Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 tu? bet varbūts kāds ne.... tu par to padomāji> tu te vienīgais neesi es zinu ka es neesmu vienigais,es tikai noturejos nepateikt kadu uzbraucienu-mpae sucks. ka jau teica fps ir zems bla bla,ja gribi lagu mapi es uztaisisu labaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL LuPaTa Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Laba mape! REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Nē, es nezinu tādu pilsētu Portugāle, pat ja tāda pilsēta būtu es stipri šaubos vai viņa, kaut nedaudz līdzinātos šai mapei, lohs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now