Jump to content
GIGN Forum

X_cvote


Recommended Posts

taisniiba jau ir, bet ka tik nesanaak taa, ka kanceleejot voti un liekot speeleet naakamo karti, aizbaida puss serveri un tad skraidi 5x5 uz ko atkal seko vote, lai pievilinatu piiplus uz kaadu def karti... bet gan jau HL zinaas kad ko atcelt un kad nee... :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

ja tu kancelosi manas votes, sekos sankcijas. ja gribas severī tautu dabūt kā agrāk, tad ir jārīkojas, nevis jāliek mapi, no kuras pēc 2. raunda sāk cilvēki mukt.

prevmap - ja pēdējo 4 karšu laikā nav bijis dd2, tad parasti metu virsū, jo man patīk un citiem arī. ja es dabonu 14 votes un vairāk, tad laikam gan, ka cilvēki grib, ne? ne velti dd2 ir populārākā mape cs. ja ir iebildumi, laipni esi aicināts pēc 30 min, kad būs nākamā karte

priekš tam ir radīta iespēja balsot pret, ko arī tauta bieži izdara, tāpēc neņaudi, ka viss nenotiek pēc tava prāta.

esmu PRET

Edited by whitesnake
Link to comment
Share on other sites

Cancelvote komanda ir tāda, ar kuru vari saiet ragos ar adminiem, ja kancelēsi viņu voutes. Vienīgais gadījums, kas man prātā, zinot GIGN adminus, ka kāds varētu likt nesakarīgu vouti, ir smagā dzēruma pakāpē, kad arī varētu nokancelēt kādu vouti, kas uzmesta, piemēram, de_dust2 vidū pilnā serverī uz de_box, ja tauta pret to aktīvi protestē.

Man jau principā nebūtu nekas pretī, ka tev to x_cvote piešķir, bet nedomāju, ka tā ir ļoti nepieciešama komanda. Pats cancelvote neatceros pirms cik gadiem pēdējo reizi esmu lietojis.

Link to comment
Share on other sites

eu whitesnake, paklausies. kāda velna pēc mest voti uz dd2, ja serveris ir pilns un nākamā karte nav nekāds oilrigs? serverī tautu sadzīt gribi? ej mircā un visiem reklamē. mapcikls kam domāts? lai bļe, kad nav adminu serverī kartes nebeigtos? nedomāju gan. un pats labākais, pašam aizpist prom pēc votes. un tu neesi pirmais gadijums šitāds, tā ka vari neuztraukties.

P.S. sankcijas? lmfao

P.S.S. alwi, jā, tā ir lieliska iespēja saiet ragos ar kādu adminu, bet kā jau tu teici, to reižu ir maz, bet ir.

Link to comment
Share on other sites

un kaada vaina peec votes aiziet prom pasham? esmu taa dariijis, ieraugu, ka nepilns serveris ar piipliem un kkada ljevaa karte iet, ieeju paprasu ko vinji grib speeleet, uzmetu voti un peec tam eju prom... jo nejau votes mees liekam prieksh seviim, bet gan prieksh cilveekiem, kas grib normaali pashaudiities...

Edited by jonathan
Link to comment
Share on other sites

bļin, hollow_smadzene, ja visi citi, izņemot tevi, nozpiež 1, tad ies tas, ko viņi grib, nevis tas, ko tava dirsa grib. redz, misters ūjābele tagad metīs cvoti tikai tādēļ, ka viņam negribās dd2 spēlēt. :D kā jonathans saka, votes ir priekš visiem un ja cilvēki grib dd2, nevis treinu, tad būs vote uz dd2, KAS NE VIENMĒR ir pozitīva. četru karšu laikā sanāk arvien jauni cilvēki, tāpēc vote ir tīri saprotama. + es uzticos mapciklam un spēlēju to, ko piedāvā, izņemot vertigo, no kuras cilvēki pazūd, bet, ja turpināšim cilvēkus atpakaļ vest, tad arī to varēs uzspēlēt.

un es pisīšu prom, kad gribēšu. tu nebūsi tas, kam es atskaitīšos, loli

Link to comment
Share on other sites

whitesnake, skatos, ka bez ūberkrutas diršanas virsū, tu nevari iztikt, bet nu es nebūšu tas, kurš līdīs līdz tavam līmenim.

tavu domu sapratu, bet varbūt nākošreiz uzprasi pārējiem adminiem, kas ir serverī vai votīti drīkst lidināt. ;) tas vismaz būs cilvēcīgi.

Link to comment
Share on other sites

Galvenais bez panikas :)

Nav jau vairs Serijs, kuram dd2 vote bija uzbindots :) Bet katraa zinjaa par sho teemu man liekas ir runats bezgaligi, ka ja met popularas mapes , tad vnm tas mapes iegust parsvaru, jo palielako dalju par tam balso botes, kuri arii tad zin tikai 4 mapes. Skumji tas ir istenibaa. Bet domaju, ka popularas mapes pietiekami daudz iet un kur nu vel dd2 (http://cs.gign.lv/map.php?id=6) ok vienreiz jau vajadzetu piegriezties.

Palieku neitrals.

Link to comment
Share on other sites

Ko hollow life acīmredzot nesaprot.

Tieši tā.

p.s.

un adminiem pirms liek votemap NEVIENAM nav jāatskaitās (varbūt ja ir kāds mega-galvenais admins, tad tam var uzprasīt).

cita lieta, protams, ir ja tiek atkārtoti liktas bezsakarīgas votes.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...