Jump to content
GIGN Forum

Video Karte

nX.`
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Tātad beidzot esmu diezgan stingri nolēmis nopirkt sev jaunu video karti, jo vecais vecītis radeons knapi dzīvo.

Jauna video karte man ir nepieciešama, lai varētu normāli paspēlēt jaunākās spēles uz pc. Pašlaik man kompī stāv ielikta radeon x600 video karte ar kuru spēlēt jaunākās spēlēs nav nekāds prieks, jo viss vienkārši lago. :(

Tiem cilvēkiem, kas man iespējams palīdzēs uzreiz saku, ka varat nepiedāvāt man radeon video kartes, jo es viņas vienkārši vairāk nepirkšu. :)

Gribētu sev iegādāties kaut ko no nvidia geforce kartēm tikai es nēsu īsti lietas kursā kura no tām visām video kartēm man būtu piemērotākā. Galvenais lai viņa varētu normāli pavilkt tādas spēlēs kā TF2, NFS:prostreet un GTA IV, kura uz pc iznāks pēc kādiem 8mēnešiem.

Tātad cerams sapratāt, ka video karte ir nepieciešama tieši priekš spēlēm un pēc iespējas uz ilgāku laiku, jo negribu lai sanāk tā, ka pēc 5mēnešiem ir jāpērk jauna....

Cik lielu summu esi gatavs tērēt... Jo GTA4 ar mazu naudas iegūlidījumu nepietiks (laigan esmu ļoti skeptisks pret to spēli, jo šaubos, ka tai būs panākumi uz PC)

Edited by Kiwix

vispirms tev vajag noskaidrot kāda tipa (AGP vai PCI-E) kartes der tavai mātenei

par cik izklausās, ka tev kompītis ir vairākus gadus vecs, tad jau droši vien AGP.

es ieteiktu tev kaut kādu 7300. vai 7600 sēriju. TF2 droši pavilks, nfs arī vajadzētu, bet par GTA nezinu.

par cik izklausās, ka tev kompītis ir vairākus gadus vecs, tad jau droši vien AGP.

es ieteiktu tev kaut kādu 7300. vai 7600 sēriju. TF2 droši pavilks, nfs arī vajadzētu, bet par GTA nezinu.

7300 tad chista nee, 7600GS vismaz. No ATi liinijas tas buutu X1650Pro vai X1800GT

Ko vēl tu vēlies zināt?

CPU: Intel Pentium 4 - 3.00GHz

RAM: 1,5Gb (var apskatīt iepriekšējā postā bildē)

Sistēmas plates nosaukums Gigabyte GA-8I915P Duo v2 (Cerams īstais? Pats nezinu jo kopēju no tās everest programmas)

PS. Procesors iespējams tiks mainīts.

PSS. Summai nav nozīmes

Spriežot pēc procesora (un arī piemetot klāt vēl mātes plati), tad Tev izdevīgāk ir pirkt jaunu datoru ar jaunu mātesplati un procesoru, nevis vienkārši jaunu procesoru un video karti. Izdevīgāk, jo tagad nopirksi jauno video karti, bet pēc dažiem mēnešiem arī no tās nebūš liela jēga un atkal būs jāpērk jaunas daļas.

Un neatmet tik vienkārši ar roku Radeon video kartēm. Drīzumā iznāks jaunās HD 48XX kartes, kas sastādīs ievērojamu konkurenci nvidia's pēdējiem ražojumiem.

Varbūt ir vērts pagaidīt pāris mēnešus un nopirkt jauno datoru ar jaunu Radeonu? Tāpat jau GTA IV līdz tam laikam vēl neparādīsies uz PC.

Man viens tāds jautājus pa cik var visu šito pārdot? :DD

CPU: Intel Pentium 4 - 3.00GHz

RAM: 1,5Gb

Sistēmas plate: Gigabyte GA-8I915P Duo v2

CD ROM: PIONEER lasa un raksta gan CD R/RW gan DVD R/RW

Video karte: ATI Radeon X600

HDD: 160Gb

Skaņas karte: Realtek ALC850 (cerams īstais :DD)

Domāju ja sanāks šito kastīti pārdot tad varētu paņemt arī jaunu pc nevis tikai video karti...

Edited by nX.`

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...