Traffic Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Sveiki! Esmu izjutis lielu, lielu nepieciešamību pēc ban un gag tiesībām cs pub'ā. Situācija serverī pašlaik man sķiet ir vienkārši drausmīga, jo serverī vairāk kā puse spēlētāji tā vien šķiet no cs neko nerubī. Čatā var lasīt vien to, ka tam un tam ir wh, aims un viss pārējais komplekts, bez apstājas... Man atliek vien katru roundu viņus kikot ārā, jo tie smerdeļi savus apvainojošos tekstus nepārtraukti kopē. Apmēram tas pats ir ar team killeriem, kas visai komandai bojā spēli. Arī čīteri tagad ir parasta lieta gan wallhakeri, gan speedhakeri. Vnk apnīk viņus kikot, kā arī es nevaru visu laiku visam izsekot līdzi, kā piemēram, bija vakar, kad viens team killers katru reizi mainīja niku un šāva savus komandas biedrus. Adminus tagad arī daudz retāk redzu serverī. Pa vakaru jau ir, bet pa dienu labi ja viens. IRC'ā es arī praktiski visu laiku esmu sasaucams, ja nu neesmu serverī. Gribu palīdzēt šo nelielo cūku bedri pārvērst par kaut ko tīrāku. Čīterus protams atpazīstu, tiesības nevietā nelietošu un specot man nepavisam nebūtu grūti. Paldies par uzmanību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 kāpēc gan ne? traffiks dzivojas gigna tochna jau pirms manis tapec ~3 gadi un vairak.. njemot vera to ka lielaka dalja adminu tagad seezh saule un cep sashlikus un ja ir kekss kas sezh specos un tiira chiiterus, tas ir tikai pozitivs ieguvums GIGN, jo tagad tiesham ir bezbustera bardaks.. p.s. kad bija busters daudzi njaudeja , a kad nav tad atkal visi njaud.. laikam taisniba - luche tam gde netu tebja ( smthng like taht) izteikts atbalsts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 es atbalstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 es uzlieku. p.s. papildus atgādinu, ka daudzi admini iekrīt banojot puslīdz skillotus džekus par neesošu wh. Esi vērīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts