vincister Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Labs, pie devītā esmu aizķēries. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 da ne.. tiko uztaisiju! vinekarsi besija skaitit tos burtus uz klaviaturas no otra gala! piedevam man bija klaviere ar lieku simbolu viena puse! Kas ir ar to emergency? ķipa izklausās tā it kā tev kāds palīdzētu domāt nevis tu lasītu hintus kas jādara, kas bieži vien ir līdzvērtīgi atbildēm. Neviens te līdz 18 nav ticis, visi godīgi domā un ja kāds te sāks likt atbildes, tad kā jau teicu banošu beef - neviens tev astoto neteiks (ja teiks bez baltiem burtiem tad nobanošu ) - ja jau tu tik tālu esi pats ticis, tad kur problēma? Viss tur ir ļoti skaidri uzrādīts, kuri cipari atbilst kam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 es, cirvis, vēl joprojām sēžu pie 3-ā. not fun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 par udeni? jaspiez burti zem tiem burtiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 25, 2008 Author Report Share Posted April 25, 2008 Spoiler trešajam: nu lol kas ir ZEM W A T E R? edit: lol es 18-o izgāju pa 20 sek Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Ok, ok, nelikshu atbildes, lol domaa, kad kaads man no shejienes paliidz ? Nee, vinjsh ir pie manis ciemos, un speleejam sho forsho speeli, kura man reaali saak apnikt P.S - lol, tas 18 ir fruktiigs... nevaru saprast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 lol, es jau tā 3 reizes vismaz mēģināju, bet Password incorrect! Labi, ka sanāca, savādāk točno sāku domāt, ka esmu pilnīgs idiots Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 yeah, beidzot iebraucu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 klau! man tas emergency nesanak pat meklejot atbildi interneta... :////// tobish w11 w.. kjas???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 WTF is 10, look in sky.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 haha, 6-ais labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 25, 2008 Author Report Share Posted April 25, 2008 Sas man - 18 bija viens no vieglākajiem, ja tu to nevari izdomāt, tas vēl vairāk pārliecina mani ka tik tālu esi negodīgi ticis. beef tavam variantam hints Numbers of emergency - rakstīts nespiest atkārtoti - Ko rakstot uz sava telefona tev vajag spiest atkārtoti ciparus? atbilde: atbilde ir EMERGENCY - tikai ne burtu formātā un ar cipariem kas neatkārtojas skam - tur rakstīts, ka viens vārds ir uzrakstīts kļūdaini. Kurš tas varētu būt? Hints: Look es ieķēros pie 19ā lol 19ais vienkārši lol. ok 20ais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Lvl 5 sucks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 dodiet hintu 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 25, 2008 Author Report Share Posted April 25, 2008 hints samurajam: tur jau viss ir pateikts. Pirms 11. Kas var būt pirms 11? Man liekas, ka iespēja ir izvēlēties starp 10 skaitļiem tikai lvl5 ir ļoti vienkāršs - es pie viņa pavadīju padaudz laika TIKAI tāpēc ka sākumā uzrakstīju ĪSTO VIETU nepareizi - vēlāk paprovēju vēlreiz un bija ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 TTAAAA IR MAUCIIBA! :/ es meginaju 10! :/ tur jau viss ir pateikts. Pirms 11. Kas var būt pirms 11? Man liekas, ka iespēja ir izvēlēties starp 10 skaitļiem tikai lvl5 ir ļoti vienkāršs - es pie viņa pavadīju padaudz laika TIKAI tāpēc ka sākumā uzrakstīju ĪSTO VIETU nepareizi - vēlāk paprovēju vēlreiz un bija ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 tur jau viss ir pateikts. Pirms 11. Kas var būt pirms 11? Man liekas, ka iespēja ir izvēlēties starp 10 skaitļiem tikai derēja! lol, tāds debīls jautājums, ja būtu kas ir pirms 111? būtu jāmēģina visi 110 skaitļi. domāju, ka tur būs kāda labāka loģika Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Netieku galā ar sesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 es ar pie sestā Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 25, 2008 Author Report Share Posted April 25, 2008 Galīgi nav slikta loģika - jāņem arī vērā, ka tur nav daudz skaitļu. ņemos ar 20-o tagad. Bija tik daudz daudzsološi varianti bet neviens vēl neder Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 25, 2008 Author Report Share Posted April 25, 2008 Nu, nu. Tu tos hintus lasi, kas redzami nospiežot ctrl+a ? hints: It's hard to get password if you're using notebook. Zini tak kas ir notebooks - portatīvais. Nu kas portatīvajam saistībā ar cipariem NAV tāds, kas ir parastajam kompim? edit: te tikko viens ielika ķipa atbildes uz visiem jautājumiem. Es izdzēsu to postu. ja kāds baigi gribēs, pats sameklēs googlē. Ļaujiet bļin cilvēkiem pakustināt smadzenes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unicefs Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 nja nejedzu 3 iziet, kāda vella pēc lai es pajautāju klavai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 macho, ja ja tik viegls tad izskaidro vinju... Un kaa kuram cits viegls, cits gruuts. Un blegj nafig man buutu jaalien hrenvinj zin kaados saitos, lai paluureetu atbildees, bljee? Nu ok, pienjemsim, ka es lol chitoju, tad nafig es prasu kaads atrisinaajums? Tad es vnk mochiitu visus liidz 50, padomaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 (edited) es joprojām nekādu "Lielo aci" neesmu atradis EDIT: atradu! Edited April 25, 2008 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 It's hard to get password if you're using notebook. Zini tak kas ir notebooks - portatīvais. Nu kas portatīvajam saistībā ar cipariem NAV tāds, kas ir parastajam kompim? un ja es nezinu kas NAV tāds portatīvajam,kas ir kompim? cik esu izmantojis notebook,neesmu nekad pievērsis cipariem lielu uzmanību,lai vēl meklētu atšķirību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now