Jump to content
GIGN Forum

Quest I Poon

macho
 Share

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

da ne.. tiko uztaisiju! vinekarsi besija skaitit tos burtus uz klaviaturas no otra gala! :) piedevam man bija klaviere ar lieku simbolu viena puse! :)

Kas ir ar to emergency?

:D ķipa izklausās tā it kā tev kāds palīdzētu domāt nevis tu lasītu hintus kas jādara, kas bieži vien ir līdzvērtīgi atbildēm.

Neviens te līdz 18 nav ticis, visi godīgi domā un ja kāds te sāks likt atbildes, tad kā jau teicu banošu :)

beef - neviens tev astoto neteiks (ja teiks bez baltiem burtiem tad nobanošu :) ) - ja jau tu tik tālu esi pats ticis, tad kur problēma? Viss tur ir ļoti skaidri uzrādīts, kuri cipari atbilst kam...

Sas man - 18 bija viens no vieglākajiem, ja tu to nevari izdomāt, tas vēl vairāk pārliecina mani ka tik tālu esi negodīgi ticis.

beef tavam variantam

hints

Numbers of emergency - rakstīts nespiest atkārtoti - Ko rakstot uz sava telefona tev vajag spiest atkārtoti ciparus?

atbilde:

atbilde ir EMERGENCY - tikai ne burtu formātā un ar cipariem kas neatkārtojas

skam - tur rakstīts, ka viens vārds ir uzrakstīts kļūdaini. Kurš tas varētu būt?

Hints:

Look

es ieķēros pie 19ā :)

lol 19ais vienkārši lol. ok 20ais.

hints samurajam:

tur jau viss ir pateikts. Pirms 11. Kas var būt pirms 11? Man liekas, ka iespēja ir izvēlēties starp 10 skaitļiem tikai

lvl5 ir ļoti vienkāršs - es pie viņa pavadīju padaudz laika TIKAI tāpēc ka sākumā uzrakstīju ĪSTO VIETU nepareizi - vēlāk paprovēju vēlreiz un bija ok :)

TTAAAA IR MAUCIIBA! :/ es meginaju 10! :/

tur jau viss ir pateikts. Pirms 11. Kas var būt pirms 11? Man liekas, ka iespēja ir izvēlēties starp 10 skaitļiem tikai

lvl5 ir ļoti vienkāršs - es pie viņa pavadīju padaudz laika TIKAI tāpēc ka sākumā uzrakstīju ĪSTO VIETU nepareizi - vēlāk paprovēju vēlreiz un bija ok :)

derēja! :)

lol, tāds debīls jautājums, ja būtu kas ir pirms 111? būtu jāmēģina visi 110 skaitļi.

domāju, ka tur būs kāda labāka loģika :)

:(

Nu, nu. Tu tos hintus lasi, kas redzami nospiežot ctrl+a ?

hints:

It's hard to get password if you're using notebook. Zini tak kas ir notebooks - portatīvais. Nu kas portatīvajam saistībā ar cipariem NAV tāds, kas ir parastajam kompim?

edit: te tikko viens ielika ķipa atbildes uz visiem jautājumiem. Es izdzēsu to postu.

ja kāds baigi gribēs, pats sameklēs googlē. Ļaujiet bļin cilvēkiem pakustināt smadzenes.

macho, ja ja tik viegls tad izskaidro vinju... Un kaa kuram cits viegls, cits gruuts. Un blegj nafig man buutu jaalien hrenvinj zin kaados saitos, lai paluureetu atbildees, bljee? Nu ok, pienjemsim, ka es lol chitoju, tad nafig es prasu kaads atrisinaajums? Tad es vnk mochiitu visus liidz 50, padomaa...

It's hard to get password if you're using notebook. Zini tak kas ir notebooks - portatīvais. Nu kas portatīvajam saistībā ar cipariem NAV tāds, kas ir parastajam kompim?

un ja es nezinu kas NAV tāds portatīvajam,kas ir kompim? cik esu izmantojis notebook,neesmu nekad pievērsis cipariem lielu uzmanību,lai vēl meklētu atšķirību. :thumbsdown:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...