Jump to content
GIGN Forum

Tas Ir Tizli..


NeoX
 Share

Recommended Posts

Nu kk rakos i=net ka vienmer , un uzravos uz jauna projekta cs.tec.lv , paskatijos foruma , un gandriz nogibu, ieraudzijis otru gign.lv , visas pamacibas , manuprat visas ko es tur redzeju ir zagtas no gign.lv :D Varam pa4olet TE!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

BПEМ KВ MAN BESО TIE PIMPJI KAS LIETO MANAS JЫZERBILDES IBIO. ATRADОРU - NOSITОРU.

pohuj par visвm pamвcоbвm, tвs huiтas vienmзr ir spertas no рejienes, bet ja tв kuтa vзl lietos manu superоgo bildоti KO ES PUSDIENU MEKLЗJU un pats vзl biр pielaboju, es nezinu ko es izdarорu :) ko es varu izdarоt - nosaukt viтu par sвпaina veca фpорa pimpja sыkвtвju un tas arо viss :)

Smoky* - es ceru, ka tu nomirsi rоt un оsu brоdi pirms tavas nвves tev acu priekрв nomirs mazs mопр kaноtis tв lai tu nomirsti piттвdams KВ MEITENE. HAHAHAHA.

p.s.

tie lыzeri pat user title "kыls pacans" ir nopizмоjuрi. Urodi bez izdomas :) Ienоstu tвdus.

Link to comment
Share on other sites

:D

Ko lai saka, esi slavens :D

"Slavens" es jau sen esmu. Tagad es būtu vienkārši priecīgs, ja kāds sīks pimpis ar 0 izdomu un tikpat daudz spējām nepizģītu manu jūzerbildīti (kas nebūtu nekas liels, ja tā būtu kaut kāda defaulta bilde netā atrasta, bet šī tieši ir MANA, lai gan no otras puses - kāda starpība - to blusaino forumu tāpat lasa kaut kādi 4 sīkpirži un viss un pēc diviem mēnešiem viņš vairs neeksistēs :) )

Link to comment
Share on other sites

ja kādam interesē, tad šeit atrodas tās lapas saucamais gļavnij admiņ, pieļauju domu ka viņam noteikti būs zināma tā smoky* IP vai kas tāds.. bet nu tas tā, sry pa offtopic.

Bet te man nāk prātā teiciens, ko uz mums teica vēstures skolotāja, ka no dumjiem cilvēkiem nevar izspiest neko gudru, bet tikai siltu purkšķīti, šis manuprāt ir ļoooti attiecināms uz tec projektiņu, jo īpāsi ar izdomas pilnajiem administrātoriem.

Edited by CJxx
Link to comment
Share on other sites

Ja par to tavu bilzu es ar ierecu nu nevelejos acis teikt , domaju labak ieposto6u te gign'a =) Nu kur smadzenes zagt pamacibas, - hujnja , daudzi ta dara, bet nu avatarus :D nakamreiz paraksties , vot tad bus prikols :)

Edited by NeoX
Link to comment
Share on other sites

manuprāt, laiks saprast, ka zagt kaut ko jaunajai paaudzei ir pašsaprotami.

nevēlos vairs šādas diskusijas te redzēt, NeoX.

p.s. nopūlēties "4 sīkpiržu" dēļ ir smieklīgi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...