StAsF-LV Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Sveiki! Šodien uzsāku taisīt savu IPB forumu, viss iet smuki uzinstalēju, uzliku tīkamo tēmu, bet mani šobrīd interesē IPB LV Valoda, ja kādam ir lūdzu piedāvājiet! Mana IPB versija: 2.1.6 Pateicos, jau iepriekš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Pats tulko... Vai maksā par gatavu darbu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 (edited) 2.1.6? ko tik vecs? čupa ar drošības caurumiem eksistē Edited April 22, 2008 by baarbijvecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
StAsF-LV Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 Man slinkums pašam tulkot. Barbij, man pofig, man jau ir uzinstalēts, negribas nonest un veidot pa jaunam. Ja kāds iemacītu updaite manu forumu, būšu pateicīgs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 tu taču teici, ka šodien tik uzsācis veidot ko tu tur negribi nest nost? cik tad laika vajag forumu uzlikt? ir taču backupi galu galā liec jaunāko versiju un esi pateicīgs dzimtenei, dzejnieka vārdiem runājot Link to comment Share on other sites More sharing options...
StAsF-LV Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 Ieliec linku uz jaunāku IPB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 lai notiek tava vēlēšanās... IPB 2.3.4 versija Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 tāda padla..pašam slinkums tulkot..pats nevar atrast linku...varbūt tev vēl aizdot mašīnas atslēgas lai aizbrauktu uz veikalu pēc smadzenēm? Visit My Website Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synk Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Sry par offtopic CJxx cik redzu vislaik savos topikos izsaki kādu lamu vārdu, vai lieto vārdu GOOGLE! Ja nezini precīzu atbildi, tad nemaz neposto jau zb šitādi tipiņi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 (edited) CJxx cik redzu vislaik savos topikos izsaki kādu lamu vārdu, vai lieto vārdu GOOGLE! Ja nezini precīzu atbildi, tad nemaz neposto jau zb šitādi tipiņi! gribi tici, gribi nē bet man ir pie vienas vietas kas un kurš tev ir ZB, un tu nebūsi tas kas man kaut ko varēs aizrādīt, is it clear? Runājot par tēmu... ACP -> Look&Feel -> Manage Languages -> apčeko kas tev defā vai arī jau atsevišķi uzstelēts tur stāv un editē, neaizmirsti čmodēt. Cik sapratu var editēd arī */forum/cache/lang_cache/en, bet to neesmu skatījies. Edited April 23, 2008 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
harison555 Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 man ir tas ko teu vajag par zz kreditu iedosu ipb Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 omg!! Moz veel saaksi tirgot savas apaksbikses par zz krediitu!! Ja gribi tirgoties ej uz tirgu un tirgo kaapostus!! Luuk nedaudz vecaaka versija (2.3.3.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now