Jump to content
GIGN Forum

StAsF-LV

Mirstīgais
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

StAsF-LV's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Ieliec linku uz jaunāku IPB.
  2. Man slinkums pašam tulkot. Barbij, man pofig, man jau ir uzinstalēts, negribas nonest un veidot pa jaunam. Ja kāds iemacītu updaite manu forumu, būšu pateicīgs!
  3. Sveiki! Šodien uzsāku taisīt savu IPB forumu, viss iet smuki uzinstalēju, uzliku tīkamo tēmu, bet mani šobrīd interesē IPB LV Valoda, ja kādam ir lūdzu piedāvājiet! Mana IPB versija: 2.1.6 Pateicos, jau iepriekš!
  4. Tu gribi pats uztaisīt? Ja, jā tad - http://www.google.lv/search?hl=lv&q=.e...A1ana&meta= Ja gribi nokačāt, tad sry tādu ir maz, es iespējams vēlak pameklēšu, ja atradīšu paziņošu!
  5. 1. Netaisi dubultpostus! Pamēģini te: http://yy.lv/download.php?f=64285
  6. Es īsti nezinu kā ir ar to CSS serveru padarīšanu, bet iespējams tur vajag nokačāt addon'us! (Pats CS:S nespēlēju tapēc īsti nezinu)
  7. Krāsaino tekstu var rakstīt caur konsoli. Tikai ja esi admins un uz servera ir amxmodx! Ja tas viss ir tad atveram kansoli un rakstam: amx_tsay <color> <text> (ja nekļūdos) Piemērs: amx_tsay red PLANT C4 Iespējams es īsti nesapratu tevi. Cerams stāstīt kā ķļūt par administrātoru vai kā uztaisīt cs 1.6 serveri, tev nevajadzēs stāstīt!
  8. Liku uz sava servera amxbans, visu izdarīju un strādā, bet ir 1 ķibele. Bilde pielikumā! Es gan restartēju, gan mapi mainīju, bet nekas nesanāk. Arī sql failu pārbaudīju, bet kļūdu atrast nevaru! amxbans.bmp P.S. - Palīdziet arī šeit -> http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=26845
  9. Dažas dienas atpakaļ, e107 atradu iespēju manīt labi nosaukums pie menu piemēram bija "Home", bet es uzliku "Sākums", "Download" -> "Lejuppielāde, bet man vajag tagat to uzlikt atpakaļ no "Lejuppielāde" uz "Download", bet vairāk neatceros kur tos nosaukumus varēja mainīt! Gaidu jūsu palīdzību!
×
×
  • Create New...