NeoX Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Nu kk rakos i=net ka vienmer , un uzravos uz jauna projekta cs.tec.lv , paskatijos foruma , un gandriz nogibu, ieraudzijis otru gign.lv , visas pamacibas , manuprat visas ko es tur redzeju ir zagtas no gign.lv Varam pa4olet TE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 BПEМ KВ MAN BESО TIE PIMPJI KAS LIETO MANAS JЫZERBILDES IBIO. ATRADОРU - NOSITОРU. pohuj par visвm pamвcоbвm, tвs huiтas vienmзr ir spertas no рejienes, bet ja tв kuтa vзl lietos manu superоgo bildоti KO ES PUSDIENU MEKLЗJU un pats vзl biр pielaboju, es nezinu ko es izdarорu ko es varu izdarоt - nosaukt viтu par sвпaina veca фpорa pimpja sыkвtвju un tas arо viss Smoky* - es ceru, ka tu nomirsi rоt un оsu brоdi pirms tavas nвves tev acu priekрв nomirs mazs mопр kaноtis tв lai tu nomirsti piттвdams KВ MEITENE. HAHAHAHA. p.s. tie lыzeri pat user title "kыls pacans" ir nopizмоjuрi. Urodi bez izdomas Ienоstu tвdus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (edited) vo vo piekriitu macho, bet nu tomer smuki nav zagt ari pamacibas u.c lietas. lol, viņš google skatijas filmu http://cs.tec.lv/forum/index.php?showtopic=46 Edited April 24, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Ja godīgi es pats arī esmu skatijies filmu google, bija kkads oldschool's, bet filma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Viss jau buutu ok, tikai vareeja jau atsaucies un autoru ielikt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Tak pilns ar šādiem forumiem ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 tādi, kuri pizģī manas jūzerbildes gan ir retums. Bet tie ir arī visdebīlākie. To autoru pautus īpaši gribas pie strāvas piebāzt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Problēmu sadaļā bija viens kadrs, kas taisīja savu forumu. Ieeju viņu forumā un ko es ieraugu - galvenais admins ar macho jūzerbildi Ko lai saka, esi slavens Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Tas nav galvenais Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Ko lai saka, esi slavens "Slavens" es jau sen esmu. Tagad es būtu vienkārši priecīgs, ja kāds sīks pimpis ar 0 izdomu un tikpat daudz spējām nepizģītu manu jūzerbildīti (kas nebūtu nekas liels, ja tā būtu kaut kāda defaulta bilde netā atrasta, bet šī tieši ir MANA, lai gan no otras puses - kāda starpība - to blusaino forumu tāpat lasa kaut kādi 4 sīkpirži un viss un pēc diviem mēnešiem viņš vairs neeksistēs ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (edited) ja kādam interesē, tad šeit atrodas tās lapas saucamais gļavnij admiņ, pieļauju domu ka viņam noteikti būs zināma tā smoky* IP vai kas tāds.. bet nu tas tā, sry pa offtopic. Bet te man nāk prātā teiciens, ko uz mums teica vēstures skolotāja, ka no dumjiem cilvēkiem nevar izspiest neko gudru, bet tikai siltu purkšķīti, šis manuprāt ir ļoooti attiecināms uz tec projektiņu, jo īpāsi ar izdomas pilnajiem administrātoriem. Edited April 24, 2008 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (edited) Pakart aiz olam un sist ar sudainu mietu. edit: jebal tada reka parava http://cs.tec.lv/forum/index.php?showtopic=52 tadas summas ka psc Edited April 24, 2008 by Seen Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 ai, žēl ka tas nav tas ar manu bildīti, varētu vismaz te nobanot Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted April 24, 2008 Author Report Share Posted April 24, 2008 (edited) Ja par to tavu bilzu es ar ierecu nu nevelejos acis teikt , domaju labak ieposto6u te gign'a =) Nu kur smadzenes zagt pamacibas, - hujnja , daudzi ta dara, bet nu avatarus nakamreiz paraksties , vot tad bus prikols Edited April 24, 2008 by NeoX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (edited) Varu viņam to forumu nohakot nav jau tas tik grūti, tie kas atbalsta šo ideju saka JĀ ! EDIT: Ha 2.1.6 vis vieglāk hakojamais forums pasaulē Edited April 24, 2008 by Lecter Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 JĀ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 manuprāt, laiks saprast, ka zagt kaut ko jaunajai paaudzei ir pašsaprotami. nevēlos vairs šādas diskusijas te redzēt, NeoX. p.s. nopūlēties "4 sīkpiržu" dēļ ir smieklīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 NEvajag viņu forumu hackot. Nabaga cilvēki ieguldījuši darbu utt. ( lasīt : JĀĀĀĀĀĀĀĀ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Jā, nobrucini to būdu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Hahaha, izrādās, ka viņš pat to avataru izmanto pa taisno no gign. žēl, ka ipb tos avatarus seivo kā http://www.gign.lv/forum/uploads/av-[usera_id].png Tā varētu to bildi nomainīt pret kaut kādu like "es esmu baigais pidars" style or smtn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 NEHACKO NEKO. Lai vēl pastāv nedēļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 ho ho hoo.... tas mērkaķis uzlicis ielāpu, bet tas arī viņu ilgi nepasargās > Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Lecter, liec viņus mierā. :angry: :angry: :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts