arch1ks Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Sveiks!! Nu ta pakladzinasu nedaudz par te tadu shitu! .. karo4 ,. nesen atmetu ar roku cs.. izdomaju ka rpg spelites japaspele... tad nu ta uzbliezu mu server pilnig jaunu ar jauno vers un tt ... tiri interesanti paslaik ir vaajadzigi prasmigi un labi administratori preks servera ja kads var ludzu pievienjoaties .. !! ja kas PS: http://mu-mft.oo.lv ieceko ja ipatiikas tad neatmet ar roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 nomirsti. Kāds tur sakars ar atkarīgajiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NereaaliKrutsChalis Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) Lai nu ko vecais, bet nu ne jau MU serveri. Buutu vismaz kaut kaadu crack-otu WoW serveri uzmetis. Ediite: Vispar pardomaju, nebuutu vispar serveri nekaadu taisiijis. Edited April 22, 2008 by NereaaliKrutsChalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Nu ta pakladzinasu nedaudz par te tadu shitu! .. karo4 ,. nesen atmetu ar roku cs.. izdomaju ka rpg spelites japaspele... tad nu ta uzbliezu mu server pilnig jaunu ar jauno vers un tt ... tiri interesanti paslaik ir vaajadzigi prasmigi un labi administratori preks servera ja kads var ludzu pievienjoaties .. !! ja kas PS: http://mu-mft.oo.lv ieceko ja ipatiikas tad neatmet ar roku Tā kā tu bugus labot nemāki (kuru jaunajās versijās ir pilna pakaļa), tad tavs serveris nav nekam vajadzīgs, jo vēl tādu serveru ir dah**a un vairāk. Un, protams, ka atkarību var izraisīt tikai WoW @ Bnet, jo krakotie ir pārāk bugaini + maz cilvēku (bet ja daudz, tad lagaini). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 offtopic... njaa, MU inchiiga lieta...kraaninji dareks un h1tex man pielauza vienreiz uzspeeleet vienaa serverii (neteikshu kuraa)...labi, ka nebija jasaak no pilniigas nulles, jo abi razbainieki man sadeva visaadas veshas un kachaaja man leveljus liidz briidim kad pats to vareeju dariit...satiku dazhus zinaamus piiplus, tai skaitaa arii denju... tad man vnk izbesiija "krutie" chalji, kas celj spotus nost + ja kko ne taa pateiksi, saaks tevi veel slaaniit...tad nu es pardesmit latinjus izteereejot, nopirku baigi uberiigaas veshas...tagad tik jasagaida max stati un saakshu dauziit tos "krutos jampampinjus" (man uz lapinjas niki ir pierakstiiti ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 njaa, MU inchiiga lieta...kraaninji dareks un h1tex man pielauza vienreiz uzspeeleet vienaa serverii (neteikshu kuraa)...labi, ka nebija jasaak no pilniigas nulles, jo abi razbainieki man sadeva visaadas veshas un kachaaja man leveljus liidz briidim kad pats to vareeju dariit...satiku dazhus zinaamus piiplus, tai skaitaa arii denju... tad man vnk izbesiija "krutie" chalji, kas celj spotus nost + ja kko ne taa pateiksi, saaks tevi veel slaaniit...tad nu es pardesmit latinjus izteereejot, nopirku baigi uberiigaas veshas...tagad tik jasagaida max stati un saakshu dauziit tos "krutos jampampinjus" (man uz lapinjas niki ir pierakstiiti ) Tagad buusi krutais varonis. Tik uzmanies ka tie nesaak sist tevi IRL jo ir taadi arii Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 nebuushu nekaads varonis, gribu vnk likt vinjiem to izbaudiit uz savas aadas... kas ir IRL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 IRL - In real Life Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Tomer atmetišu ar roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Kraties ar savu spamu citur EMO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Tādu spamu kā tavs smirdīgais signature? Kāds tur sakars ar EMO vispār? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 (edited) Domā, ka viņi uz Angliju brauks? es nesaprotu, kas jums patīk tajā vienmuļajā mū? kačāt četrus/piecus status, vākt tizlas mantas, iet divus/trīs kvestus par, kuriem dod jaunas "klases", un beztolkā ar auto klikeru kačāties... Būtu labāk wow/la2 spēlējuši... P.S. jonathan, mū var spēlēt līdz makss statiem, jo makss statos, neko nevar darīt bez tizla pvp, kas ļoti ātri apnīk... Edited April 22, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Kāds tur sakars ar EMO vispār? ar tevi runāju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 nez.. man jau liekas ka mu lenaam saak izzust.. kadreiz pats speleju nu bet nenormaali piegriezhas... vini kko megina glabt taisot jaunas versijas bet nu vinsh ir unreal garlaicigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts