Jump to content
GIGN Forum

Cs_arabstreets !

Recommended Posts

vai tad shii ir karte ko kaads veel nepaziist ? tongue.gif

nu kr4 darbiiba notiek laikam araabijaa T seezh buudaa kuraa ir 4 hosti 2 augshaa istabinjaa 2 lejaa pie kkaadaam mucaam, T maajai ir 3 ieejas - logs uz kjiilnieku istabu, parastas durvis - vienam cilveekam un ar pogu darbinaamas lielaas durvis kur var gaazties komanda iekshaa happy.gif

manupraat diezgan balanseeta karte jo abaam komandaam ir dazhaadas vietas kur paseedeet ar snaipu un pakempot, ir vietas kur meetaat granaatas u.t.t... nu kr4 kuula karte un ja neesi speeleejis - IR jaapameegina.. zelta karte smile.gif

Edited by ExtraOrdinary

nu nez... es atceros, ka man vinja patika, bet tas bija tajos tāļajos laikos, kad cs speeleeja uz "kursh aatraak paspaidis peli, tas vinnees" un vaards "aims" ij sapnjos nevienam nebija raadijies. nu jebkaadaa gadiijumaa man tomeer gribeetos, lai vinju uzliek uz servera; ja saaktos smagaa kemposhana, tad jau vienmeer var nonjemt.

ak jaa - atceros, ka T parasti nekempoja, jo gribeeja rushot uz tiem vaartiem, kas atrodas tieshi pretim CT baazei, lai vaaktu CT nost, kad vinji pa tiem iet laukaa. otrs forshais hotspots bija tie shaurie vaarti pa kreisi no CT baazes pa taam shaurajaam araabu ielinjaam... happy.gif taa ka geimplejs vareetu arii nebuut tik slikts wink.gif

tongue.gif Cik es atceros, tad es neko neatceros! XD.gif

Nē, tiešām - neesmu nemaz spelejis tādu. sad.gif

Bet nu, spriežot pēc jūsu teiktā - ir o.k.

Varbūt, ka kādu reizi to mapi var vienkārši uzlikt, tādā, kā testa režīmā... Nu tjipa, ja vairākumam nepatiks, tad ņemt viņu nost. unsure.gif

Edited by Flea

• 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...