holms Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 (edited) Yoz! Ja kads vel nezin, tad mes esam Operation Flashpoint kalns jeb vieniba Esam vienigie Latvijaa un sameraa palieli 20 memberi. Agrak pats daudz speleju CS, bet jau kaa 3sho gadu esmu pargajais uz kara simulatoru N1. Ja kads nezin, tad Operation Flashpoint ir game of the year 2001 Mes spelejam arii Eiropas Flashpoint ligaa, kur sogad starts mums nav tik labi izdevies, bet sezona ir tikko sakusies. Pagajushajaa sezonaa izcinijam otro vietu shaja ligaa Saitu variet iecekot pashi - http://www.european-combat-league.com/ un te bus table standings http://www.european-combat-league.com/modu...dderhome&sid=12 esam uz doto bridi devitie, jo mums bija sudigs grafiks... par to pat runat negribas (reali esam viena no TOP3 komandam) Karoch veroju arii gaitas CS chempjos un novelu jums GIGN un parejiem CS fanatiem vairak spelet priekam un nest Latvijas vardu pasaulee, tapat kaa to daram mes! Prieks par tiem, kas to jau dara Musu majas lapa, ja kadam interesee http://www.ronin.ema.lv Galvenas flashpoint un flashpoitn addonu lapas http://ofp.gamezone.cz/ http://www.flashpoint.ru/ Davaj turaas vechi Edited October 25, 2004 by holms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 pirmo reizi dzirdu , bet tieshaam ar taadiem kaa juus jaalepojaas - GL arii turpmaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 jup piekriitu gl in future Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 ziimulis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 nu blood a tev skauzj, liidz shim neviens neko nedzirdeeja , tagad vismaz kaads uzzinaas ka mums ir cilveeki kas nes Latvijas vaardu kibersporta pasaulee veel bez eclipse's Link to comment Share on other sites More sharing options...
frzn Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 Baigi kruti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 kuula speele tas flashpoints.. ja es vareetu kkur dabuut pirmo dalju tad arii speeleetu jo man staav otra dalja kas savukaart neiet ja nav pirmaa bet nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 blood , man taa speele paaraak sarezjgjiita liekaas Man viens friends unreal aizraavies ar shito speeli , un man skjiet ka holms vinju paziist Bet taa taa speeliite +/- OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
holms Posted October 25, 2004 Author Report Share Posted October 25, 2004 jaa spele tiesham rulz, ja nerulletu tad 3 gadus to toch nespeletu. Mes arii esam taisijushi Ronin tusu un pazistam viens otru dzivee tiri labi Spelejam jau ECL tresho sezonu, bet ir vel vairaks flashpoint ligas, bet taa ir viena no labakajam un stabilakajam Pirmaja sezonaa bijam 6tie, nakamaja jau otrie, tagad cinamies savaa treshajaa sezonaa. Tiem kas grib uzzspelet shito speli, tad vajag nokachaat Red Hammer vai Cold War Crisis un tad virsuu uzsintaleet Flashpoint Resistance! Pec tam uzlikt visus patchus, ja kas tad mums ir mirc kanals chat.delfi.lv istaba #flashpoint Latvian Flashpoint GodFather Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 lai jums veicas arii turpmaak.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 mm dzirdeejis par jums biju bet nezinaaju neko par panaakumiem nu lai jau veicas arii turpmaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 nu blood a tev skauzj, liidz shim neviens neko nedzirdeeja , tagad vismaz kaads uzzinaas ka mums ir cilveeki kas nes Latvijas vaardu kibersporta pasaulee veel bez eclipse's Mums visiem arī vajadzētu lepoties par vienu man pazīstamu cilvēku, kura squads spelē Subspace ir pasaules Top 10, pārējie squada memberi gan nav no LV, bet jebkurā gadījumā, tas ir augsts sasniegums. Tie, kas nezin, kas ir subspace, aiziet šeit (varat klientu nokačāt un paspēlēt). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 es gan biju dzirdeejis gan par jums pashiem ,gan par juusu panaakumiem Veiksmi naakotnee Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 njaa flashpoints ir reali interesanta speele... reiz pat biju no Ronin dzekiem nokacajis visas instalacijas, updeitus, ko vajag, dabuujis orgianalo cd-key un paris machus uzspeleeju (reaali lamoju). Sakumaa diezgan gruuti iebraukt, kas tur notiek, visi saka "paprieksu izej single player misijas.... bla bla bla" bet ir OK riktiiga komandas speele. turies holms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 (edited) Kur var novilkt to spēli? Es tagad provēju caur eMule un... Nu spēles lielums itkā uzrādās - 1.3GB. Ātrums arī tā, ne visai Edited October 26, 2004 by Flea Link to comment Share on other sites More sharing options...
holms Posted October 26, 2004 Author Report Share Posted October 26, 2004 Thx dzeki par labiem vardiem, es saku ienak chat.delfi.lv, tur jums dzeki pastastis kaa un ko kur novilkt, lai varatu to visu apskatties un pameginat, sakumaa geims liekas sarezgits, bet kad iebrauc fiskaa tad rulzz Tiem kas kachaa, es saku mekleet mush pashu DC++ esmu pat uzmetis uz maxineta ftp hub.maksinets.lv:1412 users MAKSINETS un tur zem games ir Red Hammer un Resistance, tik CD key jatrod pashiem Pachi visi ir musu lapaa, bet ar pachoshanu labak nakt uzprasit mums, kaa to dariit, jo ir dazhas nianses. mani arii caur MSN Messanger var sakontakteet - [email protected] karoch, kas gribes, tas jau atradiis peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 (edited) shitos kexus zinu , holms gl tikt arii shogad eiropas all star tiimaa Edited October 26, 2004 by fragMachine Link to comment Share on other sites More sharing options...
holms Posted October 26, 2004 Author Report Share Posted October 26, 2004 es jau esmu ecl all stars, tapat kaa vel dzhi no manas komandas, tomer 3 gadi ir spelets Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 es gan pat nezinu kas operation flashpoint Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 kaa teica kaut kas kaut kur..... baac, tie man liekas bija simpsoni Tas ko tu nezini pietiktu daudzaam graamataam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 btw gign ness Latvijas vaardu pasaulee ar Ganguro Girl deluxe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted October 27, 2004 Report Share Posted October 27, 2004 you go girl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now