bullet Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Kā ir ar team balance? Tāds vispār ir uz serveri ja ir tad tas nestrādā diez ko labi jo visu dienu nospēlēju ar noobiem komandā un visulaiku tikai zaudējām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Ir team balance, ka tu spēlē tu citreiz čatā redzi. Team auto-balance after 5 sec...4.3.2.1.. un tad viņa sakārtojas, bet tas laika posms ik pēc cik kārtojas ir milzīgs!!! Jāliek ir 1:1 Team... Piem ja komadā ir 12:11 tad viss ok, ja 12:10 uzreiz momentāli lai balacē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 18, 2008 Author Report Share Posted April 18, 2008 nu vot tas jau būtu samerā labi vakar piemēram bijām 7:10 ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 tas teambalance (ja tāds tiešām ir) strādā diezgan hujova Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 ir tāds. esmu pāris reizes bijis ''tas laimīgais'' kuru pārmet. bet tas, ka ,te ieteica, 1 raunds starpā bišk pa šerpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 bus japaluur kaadi cvari shai sakaraa ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 20, 2008 Author Report Share Posted April 20, 2008 ā un varētu uztaisīt kaut kad arī to ka webā var redzēt spēlētājus kas spēlē un mapi. Nu tā kā cs serverim nezinu kā to sauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 esmu pieredzejis balansesanu, un tas nekam neder, parmet pie nabiem un kash visus raundus ps kads monitors butu forsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ps kads monitors butu forsh Nu, bet protams, jo ir TĪĪĪK interesanti, kad vienā komandā novācas visādi allworthi, visa cpt banda, visi bebri un raunds beidzas 20 sekundēs. tieši forši, ja pārmet cilvēkus, kas velk komandu uz priekšu, kāds tu protams neesi, bet tas tā, un ieņemt vai aizsargāt spotu ir ļoti grūti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 ja es apzinos ka neesmu skolotakais chalis rajona TB nestrada joprojam, viena komanda bija 150 punktu speletaji, bet otra bija tadi ka es (lidz 50 punktiem) tas notika pirms 20min... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 man ir pavisam citas domas par so team balannce es piemeram speleeju kopa ar comiem un runajam pa mic peksni mani parmet - tad juutos apcakareets ! to team balance vispar nevajag pasi vainigi kad noobi esat kas nevar nevienu novaakt ja nevar novakt zna4it boti esat Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Vajag tādu team balance, lai Red un Blue par visiem kopā butu vidēji vienādi punkti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 kāda jēga no vienādiem punktiem, ja laiž apkārt vienu mapi bezgalīgi? nav jēgas team balansei, ja viens čalis 100 punktus krājis 3 stundas un otrs tos sasniedzis pa diviem roundiem, pēc punktiem viņi ir vienādi, bet visādi citādi tur nekas nav vienāds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 balance tiesaam nestraadaa ka nakas un man nepatik tava attieksme joniit, cilveks nav vainiigs ka vins ir iesacejs un vel neaprzin speli, un nesabalancetaa komandaa pat lielakais PRo nevareetu neko izdariit. Joniit nevaig jau pasam list pie stiprajiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Da tas ir Džons . Šodien viņš, starpcitu, vispār nav lietojams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Pig - [bEBRI] Rulzz Bet ar to TB(Team Balance) ir dirsā! Vajag wormam atmest dzeršanu un iet pasēdēt 2h pie TB, lai viss būtu bumbās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 tu laikam joko baaba ? es lienu tikai taja tima kur ir vairaak zinamo ! + baba tu vienmeer lien pie mums kad mees vineejam so shut the fuck up Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 tur jau ta lieta, domaju ka speleju daudzmaz normali, bet ja boti apkart skraida tad izredzu ir 0.. pariet pie pretiniekiem ir debili tapec neliels shake tiimu starpa butu labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
tofiks *007 Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 (edited) pasauciet mani skypa, ja kadu komandu apbizo, pasaukšu albolyxu un visus apbižotājus izownosim edit: piekrītu john es ar eju teema kur ir vairāk savejie (diemžēl tadu ir ļoti daudz un parsvara ir pro un ir stirprakajā komandā) , ja tas gign serverī vairs nebūs iespejams vispar neapmeklēšu vinu. Edited May 7, 2008 by tofiks *007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 pareizi tofik Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasT* NeoN Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 nu tad iemacies spelet un pasaki tiem n00biem lai ari iemacaas spelet Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Ja es tev pateikšu lai tu iemācies lēkāt uz vienas rokas, tu to iemācīsies? P.S.- man arī nepatīk pašreizējais TB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 Nu es nez vai tas TB tāpat daudz mainītu, jo daudzi tādi čaļ, kas uzreiz pāriet atpakaļ. (Jeb uzreiz pāriet atpakaļ nevarēja un tas bija kādā citā servakā.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 tu vispar esi kkaads 0 ko tu te dirs ? pubera kungs Link to comment Share on other sites More sharing options...
violence Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Teambalance,ja ari ir,nav jutams.. brizhiem gan parmet,bet ne pietiekami biezhi tas notiek. Gadas ka spele 10vs7,frageri pret parejiem utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts