Jump to content
GIGN Forum

Team Balance


bullet
 Share

Recommended Posts

Ir team balance, ka tu spēlē tu citreiz čatā redzi. Team auto-balance after 5 sec...4.3.2.1.. un tad viņa sakārtojas, bet tas laika posms ik pēc cik kārtojas ir milzīgs!!!

Jāliek ir 1:1 Team... Piem ja komadā ir 12:11 tad viss ok, ja 12:10 uzreiz momentāli lai balacē!

Link to comment
Share on other sites

:(

ps kads monitors butu forsh

Nu, bet protams, jo ir TĪĪĪK interesanti, kad vienā komandā novācas visādi allworthi, visa cpt banda, visi bebri un raunds beidzas 20 sekundēs.

tieši forši, ja pārmet cilvēkus, kas velk komandu uz priekšu, kāds tu protams neesi, bet tas tā, un ieņemt vai aizsargāt spotu ir ļoti grūti.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

man ir pavisam citas domas par so team balannce es piemeram speleeju kopa ar comiem un runajam pa mic peksni mani parmet - tad juutos apcakareets ! to team balance vispar nevajag pasi vainigi kad noobi esat kas nevar nevienu novaakt ja nevar novakt zna4it boti esat

Link to comment
Share on other sites

kāda jēga no vienādiem punktiem, ja laiž apkārt vienu mapi bezgalīgi? nav jēgas team balansei, ja viens čalis 100 punktus krājis 3 stundas un otrs tos sasniedzis pa diviem roundiem, pēc punktiem viņi ir vienādi, bet visādi citādi tur nekas nav vienāds.

Link to comment
Share on other sites

balance tiesaam nestraadaa ka nakas un man nepatik tava attieksme joniit, cilveks nav vainiigs ka vins ir iesacejs un vel neaprzin speli, un nesabalancetaa komandaa pat lielakais PRo nevareetu neko izdariit.

Joniit nevaig jau pasam list pie stiprajiem :D:khehehe:

Link to comment
Share on other sites

pasauciet mani skypa, ja kadu komandu apbizo, pasaukšu albolyxu un visus apbižotājus izownosim :D

edit: piekrītu john es ar eju teema kur ir vairāk savejie (diemžēl tadu ir ļoti daudz un parsvara ir pro un ir stirprakajā komandā) , ja tas gign serverī vairs nebūs iespejams vispar neapmeklēšu vinu.

Edited by tofiks *007
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...